|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2006
11.4.2006 14:55:02   
BaGSi
sazi - mene si pozabila...

lolipop - dobrodošla!!

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 601
11.4.2006 15:12:36   
ursi
No, pa še malce dopolnimo seznam :

- suky- 25 let (5.januar 1981) : - Gaja- 16.2.2006

- Natalia - 26 let (2.januarja 1980): - Eva Zala - 4.2.2006

- Ursi - 28 let (11.junija 1977): - Nejc - 18.02.2006

- Tina76 - 29 let (30. maj 1976) : - Jošt - 20.2.2006

- Petrina28 - 29 let (28.maja 1976): - Domen - 1.11.2003  Mija - 23.2.2006

- sazi - 29 let (16. avgust 1976): - Lev - 31.01.2006

- BaGSi - 30 let (1. november 1975): - Bor - 20.10.2001, Anja - 20.1.2006

- sarazan - 30 let (6.decembra 1975): - Sara - 29.01.2006

eviii - 32 let (22.avgusta 1973): - Dejan - 3.3.2006

- lolipop - 32 let (?): - Lan - 18.2.2006

Dobrodošla, Lolipop! Midve sva pa na isti dan dobili najine sončke. user posted image

dopust...pojma nimam user posted image  kako bo letos kaj s tem.

< Sporočilo je popravil ursi -- 11.4.2006 15:16:16 >

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 602
11.4.2006 15:57:08   
Eviii
ja, lolipop jst se te spomnim še iz prejšnjega foruma. ne vem, če boš dobila srebrno medaljo... kami ima zlato, zdej je pa odvisno, kdaj si imela 32 let user posted image . če ne, se boš pač zadovoljila z bronasto.
se pa morem pohvalit. naš dejan je v nedeljo izgovoru svoje prve besedice oziroma besedo. je reku ku-ku... in to tko jasno, da bolj ne bi moglo bit. to pa zato, ker jst tatiju rečem, ko pride domov vedno ku-ku... in se je očitno naš mali ljubček že navadu user posted image .
moja linea negra je tudi še zelo vidna. sploh ne vem, če jo bom kdaj izgubla user posted image . in je full tmna.
ta statistika pa zgleda prou fajn. ko se bomo vse pofočkale, bom pa nardila poglobljeno analizo in objavla rezultate.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 603
11.4.2006 16:51:45   
pika-poka
evo..še jaz se prijavim za statistiko

-pika-poka - 22 let (5. maj 1983): - Klemen-3.2.2006

drugače je tudi pri nas kislo vreme. sem izkoristila jutro in se šla depilirat v salon..mi je prav pasalo spet it malo v službo pogledat!Klemen je bil full priden in je spančkal..ga ni nič črvičilo..zgleda da te kapljice iz italije tudi pomagajo...user posted image

mi pa se ravno dogovarjamo z enimi kolegi za poletje..najbrž bomo šli na Iž tako kot lani...me prav zanima kako bo Klemen reagiral...!

kje pa boste čez praznike?boste barvale pirhe??

lolipop-dobrodošla nazaj!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 604
11.4.2006 22:27:03   
MjaV
Po dolgem času ponovno pozdravljene!
Me je Lolipop opogumila in se javljam tudi jaz... user posted image
Sicer vas ves čas redno berem, le da bi kaj napisala, se nikoli ne spravim (parkrat sem že začela, pa potem odnehala še preden sem zaključila – ker ne znam pisat na kratko...) Se vam pa moram zahvaliti, da ste vse ve tako pridne in aktivne user posted image ,kajti pogosto najdem koristne nasvete ali odgovore na svoja vprašanja v zvezi z našo bejbiko.
Torej, najprej za seznam:

-pika-poka - 22 let (5. maj 1983): - Klemen-3.2.2006

- MjaV – 30 let (14. september 1975): - Jona – 25.02.2006

O porodu raje ne bom preveč izgubljala besed, saj sem glede na to, da sem bila aktivna do zadnjega in me v nosečnosti ni nič matralo, pričakovala, da bo tudi  porod »bolj na komot« - kako sem se zmotila... Rodila sem na isti dan kot Jasnica (Rebeko) in imam prelepo, a tudi zelo »nervozno« punco. Ves čas bi bila na rokah in (še bolje) na dojki, zgleda, pa da bi ji še najbolj ustrezalo, če bi moje dojke imela tašča, katera jo edina (in to v momentu) pomiri po tem, ko tudi po 6 ur joka in kriči na mojih rokah (z vmesnimi kratkimi pavzami za dojenje in dremanje)... Zaradi tega sem zelo žalostna, saj se počutim, kot da bi me zavračala, pa se sicer prepričujem, da valjda ima svojo mamo najrajši, a kaj, ko njeno obnašanje tega ne potrdi. Potem pa se spomnim, da bi lahko bilo tudi mnogo bolj žalostno (se še spomnite zgodbe od Jery? – me prav zanima, kako je z njo...).
 Komaj čakam, da bo to muhasto obdobje mimo, saj postajam znervirana tudi sama, pa poleg vsega sem ljubosumna na taščo (že tako me moti, ker jo imamo eno nadstropje pod nama in se je na lep način ne da postaviti pred vrata), da o neprespanosti ne izgubljam besed... Prav zavidam vsem tistim, katerim se je že malce uredil ritem.
Pa da imate nekatere poleg vsega dela z malimi februarčki še toliko energije... Ursa_p s svojimi štirimi prelepimi psi, pa Eviii, ki je kljub svojim težavam prevzela in vestno opravljala delo tajnice, da o Kami sploh ne izgubljam besed... tudi ostale, ki imate čas redno poročati na RR - svaka čast, punce!!!
No, led je prebit in kot vidim, zopet nastaja roman, (vendar tokrat na podlagi izkušenj - v Wordu, da ne bi šlo ponovno vse preč), zato bom zaključila, čeprav imam občutek, da imam še toliko za povedati in še marsikaj za vprašati – pa prihodnjič...
Morda bi se vam celo pridružila, če se boste zares uspele sestati, (če me le marate) zlasti pa, če bo dopustila naša ihta... ni namreč kaj dosti predvidljiva – sprehod (ali pa katerakoli druga aktivnost v zvezi s tamalo) se iz harmoničnega v trenutku lahko spremeni v katastrofo .
Punce, če imate čas, bom zelo hvaležna, če mi odgovorite na eno vprašanje. Bega me namreč, da naše Jone pri šestih tednih ne morem na noben način zamotiti – ne zanimajo je še nobene igrače, kaj dosti ne kaže interesa, da bi ji kaj peli ali pa da bi v naročju kaj poslušala (no ja, razen tašče...) – vsi poskusi, da bi jo malo animirali, se končajo z jokom (3 sekunde zatem pa kričanjem) – izjema je edino previjanje, ko opazuje neko igračko in ji kaj »reče« (neki glasovi, podobni tistim, preden zajoka) ali pa se bežno nasmehne le kakemu močno afektiranemu pačenju in cmokanju. To je skoraj vse. Nam se (razen med previjanjem) nasmehne le redko, »pogovarjati se« z nami pa ji očitno ni v interesu... Kako je bilo s to »socializacijo« pri vas? Ali sem preveč nestrpna? Hvaležna bom za vaše izkušnje in morda nasvete, kako se ukvarjati z malo, da bi jo zanimalo in bi zamenjalo vsaj kakih 15 minut joka???

Veliko sonca želim vsem mamam, atejem in seveda podmladku...
user posted image

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 605
11.4.2006 23:19:51   
ursa_p
Cer!

Vceraj zjutraj je Gal zaspal pri ociju v narocju, pa mu je nohtke na levi roki postrigel - na desni pa drugic. Mene je med dojenjem ze tako spraskal, da ni prav nic pasalo - sploh ce je vmes kakal.

Kakanje ... Gal se tako napenja med kakanjem, da ga je prav smesno gledat ... najprej prdi oziroma strela ... hehe ... potem pa kaka ... ampak more mamica pomagat, tako da sedaj skoraj vedno kaka takrat ko je, pa se priklopljen mora bit. Pa se mal odklopi, pa pritisne, pa spet mal popapca pa spet mal pritisne ... pol pa kar naekrat olajsanje in lahko je naprej ... hehe.
Kaka pa vsaj ene 3x na dan ... in to ogrooooooomno ... hehe.
Pa vedno kakamo, ko smo budni, med spanjem nic vec!

Plenicke ... ocitno imamo ze premajhne, ker nam kakec leze ven iz vseh koncev. Katere uporabljate, ce imajo vasi malcki priblizno 5 kg ... mi imamo se vedno tiste od 3-6. Muellerjeve imajo naslednje od 5-9, pa sem se ene ta male vzela, ampak so ocitno premajhne. No, to porabimo, potem gremo pa na ene vecje.
Uporabljamo pa Pamperske in Beauty Baby od Muellerja, pa za probo smo imeli Baby Love od DM-a - so bile kar v redu, ceprav so drazje od Pampersk!!! V glavnem bomo uporabljali Beauty Baby od Muellerja ... so nam vsec, pa se najcenejse so.

Tinkatonka ... tvoj moz je pa tocno tak kot Matic. Je lacen, je lacen ... samo siten ne more bit ... in potem Galu par minut razlaga kako sem grozna, ker otroku po 2-eh urah ne dam jest. Ja, ce bi bil lacen, sem prepricana, da ne bi zaspal nazaj - do sedaj se ni!!! No, obroke imamo priblizno na uro tocne, tako da se tega kar drzimo. Tudi ce po 3-eh urah joka mu ne dam jesti, ker takrat ponavadi se vedno bruha. Ne morem pa mu dat hrane takoj po bruhanju. Ce bi bilo po Maticevo bi imeli mi se vedno krce, pa se vec tezav, ker bi bil zelodcek ves cas obremenjen.

Cuko ... nikjer nisem zasledila na koliko casa ga hranis in kako ga hranis. Vedno si samo napisala, da imate krce. Niti nisem zasledila, ce vama je storklja pomagala, ali dojenje v leze, ...
Glede jokanja med hranjenjem ... sem ze napisala, da to pocne tudi Gal. Sploh noce zagrabit cuclja, pa ga ima v ustih ... hoce, pa kar ne gre. Ga pustim, da se malo zjoka, potem je pa v redu. Nam pomaga dojenje v leze - sem ze nekje nazaj napisala.

Temenca ... jih  nimamo!

Cesanje ... ali se tudi vam dogaja, da jih pozabite pocesat. Jaz ga po kopanju pocesem le redko ... skoraj vedno pozabim. Z oljem ga namazem, potem ga pa pozabim pocesat. No, sej ga pol zjutraj ali pa kar tako.

Suha koza na obrazu ... s cim jih mazete? Imajo vasi tudi suho kozo. Gal jo ima in mu tudi olje ne pomaga. Danes sem ga namazala kar z Bepanthenom, pa bom videla, ce bo kaj bolje.

Eviii ... sem se prav nasmejala ukazovalnosti tvojega Dejana ... hehe. Drugace pa upam, da kmalu resite zdravstvene tezave, ki jih nikakor ni konca.

Krcki ... tiste, ki imate se vedno probleme s krcki ... zanima na koliko casa dajete svojim malckom za jest ... mogoce imajo pa prevec obremenjeh zelodcek in jih zato muci ... ???

Spalna vreca - "zakeljcek" ... mi jih imamo ene 8 ... samo je ne uporabljamo. Gal ima kar kovtrcek (smo ga dobili) ... je pa problem, ker ga velikokrat najdeva nekje proti koncu postelje cisto pokritega s kovtrom (imamo nagnjen jogi in zlele dol).

Ko se zbudi ... Gal ves cas, ko je buden in midva spiva samo jamra ... ko pa se zbudila in ga greva iskat se zacne pa jokat ... kako je smesen.

Pozdravljene Mjav in lolipop! Veckrat se oglasita.

Mjav ... kaj pa ce ji polozaj ne ustreza? Mogoce je pa tako radovedna, da ji je bolj vsec, ce je bolj pokonci ... poskusi z razlicnimi polozaji. Jaz Galu tudi ze pravljice berem, sicer ga kaj dosti ne zanima, ga pa vsaj uspava. Dostikrat mu je zanimivo sepetanje. Pa ze nekaj casa opazuje pasje slike na steni, pa enega medvedka, ki je zivo rdece barve in izstopa je opazil. Pesmice so tudi super ... sploh Murncki oziroma po novem Cebelica Maja - ko mu zapojem Maja, se kar smeje! Pa pravljice tudi rad poslusa. Ga dam v posteljico, ko nimam casa, da bi se ukvarjala z njim in mu prizgem Pravljico - Cebelico Majo ... pa ali leze poslusa in je priden ali pa zaspancka. Edino ce ga muci bruhanje zacne jokat. Aja ... pa mogoce bi pomagalo, ce bi zvisala svoj ton. Porocaj, ce je kaj uspeha.

Midva sva z najinim sinkom blazno zadovoljna. Imava namrec zelo dobrovoljnega otrokca, ki bolj malo joka, se pa skoraj ves cas smeje. Ni ga bolj zadovoljnega otroka, kot je Gal na previjalni mizi. Samo da ga poloziva gor se ze smeji in pogovarja. Pa tudi drugace se rad smeji in pogovarja, ampak na previjalni je pa res super. Le redko joka ... to samo takrat, ko previjanje traja predolgo casa, glede na njegovo lakoto .... pa se to zacne jokat takrat, ko mu dajeva gor ze copatke ... hehe. Res je strasno priden fantek. Edino lupinica mu ni kaj dosti vsec ... je cisto stlacen v njej, ampak je pa vsaj varen.

Danes sva bila z Maticem pri pasjem psihologu. Z eno od dog imava namrec blazne tezave. Bolje da ne govorim kaksne, ampak je tako, kot da bi imela pasjega mladica - si predstavljate, ne? Jaz sem ze cisto na koncu z zivci zaradi tega, ampak upam, da bomo zadevo popravili. Ze vceraj sva bila narocena in sva Gala pustila pri moji prijateljici za eno uro ... je rekla, da je bil cist priden. Se je zbudil, malo zehal in se pretegoval, potem pa zaspal nazaj. Danes pa ga je pazila tasca in je bil tudi zelo priden. Tako da imava vsaj sinka pridna in naju pridno pocaka, ko naju ni doma.
Bi bilo fajn, ce bi sla koncno spet malo v kino ali pa kam drugam ven. Samo vecerni obredi so nasi in jih niti ne mislim prepustit nikomur drugemu. Skopava ga samo midva, potem ga pa tako se jaz podojim in gre spat, ampak to je sele okoli 10-ih, tako da sva za ven ze malo pozna. No, zadnje dni sem pa sploh cist fertik z vecer, tako da ze 2 dni zapored hodim spat pred 11. kar je zame cist neobicajno.

No, toliko za danes ... sem sigurno se kaj pozabila ... ah, bom ze.

Ursa

(odgovor članu MjaV)
Neposredna povezava do sporočila: 606
11.4.2006 23:26:00   
ursa_p
Pa se statistika:

- pika-poka - 22 let (5. maj 1983): - Klemen - 3.2.2006

- ursa_p - 24 let (19. december 1981): - Gal - 30.1.2006

- suky - 25 let (5. januar 1981): - Gaja - 16.2.2006

- Natalia - 26 let (2. januarja 1980): - Eva Zala - 4.2.2006

- Ursi - 28 let (11. junija 1977): - Nejc - 18.02.2006

- Tina76 - 29 let (30. maj 1976): - Jošt - 20.2.2006

- Petrina28 - 29 let (28. maja 1976): - Domen - 1.11.2003 ,  Mija - 23.2.2006

- sazi - 29 let (16. avgust 1976): - Lev - 31.01.2006

- BaGSi - 30 let (1. november 1975): - Bor - 20.10.2001 ,  Anja - 20.1.2006

- eviii - 32 let (22.avgusta 1973): - Dejan - 3.3.2006

Lahko noc, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 607
12.4.2006 0:51:20   
jasnica
Ojla!

Dajte še mene v statistiko, mogoče si pa jaz zaslužim kakšno medaljo,ker sem najmlajša, ali pa vsaj tolažilno nagrado!

-jasnica-22 let (25.7.1983)-Rebeka (25.2.2006)

Danes smo se spet spopadali s krči, od 20h do 23h je bil samo vik in krik, potem pa je na lepem zaspala na mojem trebuhu, sedaj pa pridno spi v posteljici. Včeraj jo je pa sredi noči začelo nekaj zvijat- ob 3h je začela in kričala do 6h, sem bila zjutri kot zombi, ampak sem hitro k seb prišla da smo šlimalo po Domžalah in trgovinah.

Pozdravljeni lolilop in MjaV!

Jaz se trenutno bojujem z prehladom, grlo me full boli, pa full kašljam, vročino sem tudi imela, tako da mi je skor mleka zmanjkalo, ampak se je nekako uredilo.

Lupinica- kako jo naj prepričam da bo v njej? Vedno mi full tuli, v avtu je mir samo če jo v naročje vzamem, al pa če spi, drugač pa samo joka!

Dopust-nekam bomo sigurno šli, ampak še ne razmišljam kam.

Linea negra- še vedno močna!

Zdej moram pa končat, ker je šel moj dragi v posteljoin se grem k njem stisnit!

Pozdravček in dolgo noč!

Rebeka je najlepše kar se mi je zgodilo v življenju!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 608
12.4.2006 8:06:04   
ursa_p
Jutro!

Danes sem pa prva tukaj. Gal je se vedno zelo zelo priden in spi nekje od 9-ih, 10-ih zvecer, pa do 7-ih zjutri. Res priden fantek. Danes ni zaspal nazaj, pa sem ze na racunalniku - ga je oci zdele prevzel, ko se je zbudil.

Kupcki ... midva imava ful probleme s podiranjem kupckov ... pa ne da jih ne bi podiral, ampak kadar jih podiram jaz, vedno bruha - skoraj brez izjeme, kadar pa jih podira Matic pa skoraj brez izjeme NE bruha. Tko da ga ocitno njegova papica tako moti oziroma pritisne na trebuscek, da bruha. Zdej kupcke vedno podira Matic, ce ni v sluzbi - vsaj kej not ostane.

Ociji ... najin Gal pa mal heca ocija. Pri meni je priden, ga dam Maticu, pa stoka ... je oci ze cist nesrecen. Pr ociju se mora non stop kej dogajat ... al more hodit al pa kej ... se mi zdi, da ga ze mal heca. No, ampak bosta ze. Moram enkrat od doma brez Gala za kaki 2 urci, da bosta mal sama en z drugim, pa Gal bo moral bit buden, da se bosta lahko kej zmenila. Sam ponavad Gala rajs s sabo vzamem, da ma Matic med tem cas kaj narest ...

Kako kaj kaze nase srecanje??? Med vikendi je v Tivoliju NORA guzva ... vsaj popoldne, ko grejo ljudje po kosilu malo ven.

Se pisemo kaj kasneje - ce bom imela cas.

Lp, Ursa

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 609
12.4.2006 8:43:54   
tinkatonka
Hojla....

No spet sem našla 5 minut, da se vam oglasim. Zadnje par dni je bilo pri nas kar pestro, pa sem utegnila samo kaj prebrati, napisati pa nič.

suha koza...jaz ga mazem s Bübchen kremo za obraz in glavo. Pa tako lepo diši, se še jaz kdaj namažen z njo, ker je res ful dobra za suho kožo.

krcki..jaz mu ne dajem jest prej kot na 3 ure. Včasih ga pa celo nahecam, da ga ravno po 3h urah od hranjenja, ko stoka, uspavam nazaj in potem spi še kake pol ure do uro, tko da je potem hranjen na 4urce.

sazi...zamenjava mleka. Ja pri nas so tudi krčki še vedno prisotni kljub Comformilu, ampak že to da Anej lažje kaka in to včasih celo 2× na dan, pa da ful prdi, kar prej pri Novolacu ni toliko, me prepriča da bom ostala pri Comformilu. Pa še krčki so dosti manj pogosti in niso tako močni, pa še hitreje minejo. Upam da se bo tudi pri tebi stanje s krčki vsaj malo izboljšalo. Očitno sta najina sinka nagnjena k temu bolj kot drugi.
MjaV in lolipop.....dobrodošliuser posted image user posted image

MjaV....včasih se Anej ko me ima zvečer že poln kufer in joka, ker je zaspan, lažje pomiri pri mojemu možu. Tko da po eni strani te zastopim kako se počutiš. Tudi meni 100% ne bi bilo všeč, če bi se mi to dogajalo s taščo. Upam da se bo stanje kmalu spremenilo. O tem koga ima tvoja hčerkica najraje pa sploh ne dvomi, ker si to 100% ti in tvoj mož. Tebe in bitje tvojega srčka je poslušala vso nosečnost v trebuščku in ona te najbolje pozna in čuti tvoj nemir, tvojo žalost a tudi tvojo srečo. Upam da se bo stanje kmalu izboljšalo. Ti jo pa še naprej ljubkuj, smej se ji, šepetaj na uho, žgačkaj....

pleničke...uporabljam beauty baby od Müllerja. Zelo zadovoljna. Sem pa že kupila velikost 5-9kg in ko porabim zadnji paket od 3-6 do konca grem na večje.

Ad3...ker je Anej popolnoma na adaptiranem mleku mu moram dajati 5 kapljic vse leto. No mi smo že na 5 kapljicah in bo zdaj tako vsak dan. Danes mi je celo ena več padla na žličko, ker te kapljice tko hitro ven šibajo iz te stekleničke, da moram prov turbo štet. user posted image

uspavanje...jaz ga vedno uspavam na rokah, ker je drugače vik in krik. Pa saj to da se stisne k mamici pred spanjem, al pa k očitu mislim da ni nič narobe. Če je v postelji mu tiščim tisto dudo k ustom, ga parkrat pobožam in zadrema, a ko umaknem roko se takoj prebudi, ker čuti da me ni zraven. Me pa že zdresirano. user posted image user posted image  .

in mi.....Mi bi morali iti včeraj na obisk k moji tašči, ki je bila premeščena v rehabilitacijski center Soča tu v Ljubljani, da bo prvič spoznala svojega vnuka. Pa sem jaz imela popoldne tako migreno da sem spala kot top in Anej zraven mene. So me baje še slikali med spanjem, ker sva bila taka srčka, ampak jaz se tega nič ne spomnim. user posted image  No zato gremo pa danes. Pa še Aneja moramo iti slikat za osebno izkaznico :) Pa midva z možem kuhinjo zrisat...ja dela ogromno, sam ne vem če nam bo vse ratalo. user posted image

Zdajle Anej spančka na najini postelji in sicer na trebuščku. Še ni podrl kupčka po hranjenju pa ga raje ne dam v posteljico, da se mi ne pobruha, v takem primeru ga raje pustim, da spi na trebuščku na najini tavelki postelji, nekaj časa. Jaz sem pa zdele vmes skočila na RR in še prat dam eno žehto perila, potem ga pa spet dam v njegovo posteljico.

No toliko od nas....

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 12.4.2006 8:48:51 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 610
12.4.2006 8:45:51   
tinkatonka
in še statistika....

- pika-poka - 22 let (5. maj 1983): - Klemen - 3.2.2006

- tinkatonka (30. marec 1982): - Anej - 23.02.2006

- ursa_p - 24 let (19. december 1981): - Gal - 30.1.2006

- suky - 25 let (5. januar 1981): - Gaja - 16.2.2006

- Petrina28 - 29 let (28. maja 1976): - Domen - 1.11.2003 , Mija - 23.2.2006

- BaGSi - 30 let (1. november 1975): - Bor - 20.10.2001 , Anja - 20.1.2006

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 611
12.4.2006 9:40:00   
sarazan
Ljubljančanke! (in ostale, ki jih interesira)

Kaže, da bo v petek lepo vreme. Recimo tako:

Dobimo se v petek v Tivoliju ob 11h pred Čolnarno pri bajerju na kavici.

Jaz poznam nekatere od vas. Večina se pa nas ne pozna in mogoče bi bilo fino, da imamo kakšen razpoznavni znak. Ker jaz sigurno pridem, vam napišem, kako bom oblečena, da me prepoznate. Imela bom bež žametne hlače in svetlo modro jakno. Na hrbtu bom imela majhen ruzak bež barve. Imam svetle lase do ramen. Sara bo v vozičku s košaro (Peg perego, starejši model), črtast motiv v modro, zeleni, beli in rumeni barvi.

Če bo vreme skisano - oblačno ali celo deževno, odpade vse skupaj in se dobimo drugič.

Neposredna povezava do sporočila: 612
12.4.2006 9:41:20   
Kami
Čao punce,
bolj na hitro, ker šibava potem z Evanom na aerobiko, potem pa moram po ena potrdila na fax. Bova veliko naokoli z vozičkom, ker končno spet sije sonček. user posted image
Jutri imamo celjenje (vsaj zdi se mi, da je pri treh mesecih poleg pregleda še cepljenje user posted image ), v petek pa uz za kolke, skratka pestro. Upam, da po cepljenju ne bo imel kakih reakcij...
Sicer pa smo danes stari 3 mesece! user posted image  Jao, kako gre hitro!!!
Pozdravljeni tudi MjaV in Lolipop! Pridita večkrat, če bojo šefi pustili! user posted image
Kako je za petek in Tivoli? Vreme nam obetajo lepo! A se dobimo okrog 11h? Dajmo še en spisek za tole, da ne bom sama z Evanom tam šetkala. Zjutraj imava UZ, ampak tisto je hitro fertik, tako da lahko pridem.
Aja, sicer pa Evan že nakaj dni popoldne sitnari, pogosto joka. Futram ga ne, ker mi je jasno da ni lačen. Včeraj se je začel ful slinit. Imam občutek, da ga zgornji zobek že matra. Bomo videli kaj bo jutri zdravnica rekla.... Liam je prvega dobil šele pri 10ih mesecih, tako da se mi zdi tole ful prehitro....
Joka, šibam!

Aja - za statistkiko (zlate medalje nisem nič kaj vesela user posted image ):
Kami, 34 (10.3.1972): Liam (12.7.2002) in Evan (12.1.2006)

Neposredna povezava do sporočila: 613
12.4.2006 9:47:25   
marty5
Lp,

mi imamo spet hude dni....krčki, krčki in še enkrat krčki user posted image . Kdaj bo konec???

Upam, da bom uspela kaj napisat - sva ponovno zaspala ob 7ih in sem ga kr k sebi v posteljo vzela, čeprav je tata neki gopdrnjal, da ga bom navadila spat pri naju. Zjutraj ga vedno k sebi vzamem za pocartat, itak ponavadi ne spi - danes je izjema.

Statistika:

- pika-poka - 22 let (5. maj 1983): - Klemen - 3.2.2006

- tinkatonka (30. marec 1982): - Anej - 23.02.2006

- Marty5 - 26 let (14.junij 1979): - Jernej - 28.2.2006

- Petrina28 - 29 let (28. maja 1976): - Domen - 1.11.2003 , Mija - 23.2.2006

Temenca - iz obrvi se širijo, tako da bom danes olje namazala pred kopanjem. Le na obrveh ne vem, kaj naj nardim user posted image

AD3- jaz se jih kar ne upam dat. Bom začela z eno kapljico, ampak me je groza, ker že brez njih ima krčke user posted image .

Očetje - vidim, da so vsi isti. Pri nas je tudi tako.....

Spet moram na pol končat, ker se je Jernej zbudil in je tako noro lačen, da si bo rokice pojedel user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

Neposredna povezava do sporočila: 614
12.4.2006 9:55:17   
Eviii
- pika-poka - 22 let (5. maj 1983): - Klemen - 3.2.2006

- tinkatonka - 24 let (30. marec 1982): - Anej - 23.2.2006

- Natalia - 26 let (2. januar 1980): - Eva Zala - 4.2.2006

- jasnica - 22 let (25. julij 1983) - Rebeka - 25.2.2006

- Ursi - 28 let (11. junij 1977): - Nejc - 18.2.2006

- Petrina28 - 29 let (28. maj 1976): - Domen - 1.11.2003 , Mija - 23.2.2006

- sazi - 29 let (16. avgust 1976): - Lev - 31.1.2006

- MjaV – 30 let (14. september 1975): - Jona – 25.2.2006

- sarazan - 30 let (6. december 1975): - Sara - 29.1.2006

- eviii - 32 let (22. avgust 1973): - Dejan - 3.3.2006

sm malo popravla statistiko, ker ste pozable na jasnico in mjav.
mjav, dobrodošla med nami. kr pogosteje se opogumi (in lolipop tudi) in se nam pridruži pri debatah. drugače mi pa obe z lolipop lahko pošljeta na privat številko sms-ja. kot tajnica bom obveščala po sms-jih (ker vse nimamo vsak dan cajta bit na rr-ju) o srečanjih in podobnih pomembnih informacijah. seveda, če želita...
sm klicala prej zrdavnico za izvide. je bla tko zadovoljna, kot še nikoli. je rekla, da so super in da z dejanom končno prihajava k sebi. hemoglobin imam 137 (jst sm se pa bala, da sm anemična) in tudi vsi ostali parametri so idealni. tudi dejanov levi uček prihaja k sebi. sicer mu bom še dajala kapljice ene par dni, dokler ne bo imel dva dni popolnoma čistega. da se slučajno ne bi ponovilo, zdej ki smo uspeli omejit to najino okužbo. moja rana se tudi celi in mi še zelo malo teče vn. v dveh dneh skori nič. bravo mi user posted image user posted image user posted image . zdej bom pa končno lahko začela uživat to najino druženje z dejanom. bomo za proslavit danes kr lepo šli malo vn na zraka...
ta naš dejan je en pravi radovednež. je šou po mami user posted image . te dni je ugotovu, da imajo rokice tudi en smisu. in pridno krili z njimi. vsake tolko jih ljudje okoli njega tudi fašejo, ker kr mahne... danes me je tudi zlasal. je kr zagrabu en velik šop las in fajn potegnu. jst sm pa vidla zvezde. in včiri je po pomoti rukal eno od igračk v njegovi telovadnici in se mu je zdelo tko fajn, da lahko neki počne. je malo zamigalo in zacingljalo in se je kr smejčkal in ponavljal vajo.
kar se tiče lupinice, je dejan prou priden v njej. jst sm mu na ročaj naštimala eno od igračk, ki jih je dubu v bolnico s telegramom. tistega mucka, ki se dviga pod oblaček in zraven nabija muziko. in mu lepo spustim muziko in se zabava. vožnja v avtu mu je tudi všeč. včiri se je kr razgledoval naokoli, ko smo šli malo z avtom naokrog. poskuste še to varianto...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 615
12.4.2006 10:53:33   
ursi
user posted image , me je vn vrglo, ko sm imela že vse napisan!!! Kaj me to raz.....!

- pika-poka - 22 let (5. maj 1983): - Klemen - 3.2.2006

- jasnica - 22 let (25.julij 1983): - Rebeka - 25.2.2006

- tinkatonka - 24 let (30. marec 1982): - Anej - 23.2.2006

- Natalia - 26 let (2. januar 1980): - Eva Zala - 4.2.2006

- Ursi - 28 let (11. junij 1977): - Nejc - 18.2.2006

- Petrina28 - 29 let (28. maj 1976): - Domen - 1.11.2003 , Mija - 23.2.2006

- sazi - 29 let (16. avgust 1976): - Lev - 31.1.2006

- MjaV – 30 let (14. september 1975): - Jona – 25.2.2006

- sarazan - 30 let (6. december 1975): - Sara - 29.1.2006

- eviii - 32 let (22. avgust 1973): - Dejan - 3.3.2006

- kami - 34 let (10.3.1972): - Liam - 12.7.2002, Evan - 12.1.2006

Lep pozdrav!!

lupinica...mi nimamo problemov s tem, se ful rad vozi, nč ne protestira. Še sreča, ker sva dosti na poti.

Eviii...zelo sem vesela, da vam gre na bolje.user posted image user posted image user posted image

MjaV...dobrodošla. Rade te sprejmemo medse.

opazovanje...naš fantiček se za igrače zaenkrat nč kaj ne zmeni. Mu je pa zelo zanimivo nihalo pri uri. Ko je, ga ves čas opazuje. Če ga slučajno nima na vidiku, kar opleta z glavico.

izsiljevanje...naj mi še kdo reče, da naši škratki ne znajo doseči, kar hočejo. Naš fantič zjutraj spi do petih ali pol šestih. Potem je pa skoz jok in stokanje, čeprav je pred pol ure jedel. Če pa ga vzameva k sebi v najino posteljo, bo pa kmalu zaspal in lepo spi do osmih, pol devetih. No, pa smo ga mal razvadli.user posted image  Ampak do šestih pa mora stiktno spati v svoji posteljici. In s tem ni težav. Mi pa tudi meni paše, če potem potegne do osmih, čeprav pri nama.user posted image

nosek...ali se tudi pri vas zgodi, da ima znotraj vaš user posted image  krvav nosek, ko ga čistite?user posted image  Jaz mu najprej dam zjutraj in zvečer notri fiziološko, nato ga previjem, nazadnje pa mu z vatko spucam. Ampak se je že večkrat zgodilo, da je bila zraven kri, čeprav pazim, da ne grem globoko v nosek in ga nikamor ne dregnem.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 616
12.4.2006 11:14:56   
ursa_p
Spet jaz!

Prej grem po Gala v posteljico - je ze 10 minut buden lezal v njej, ampak sem mogla najprej posesat sobo, pa gre z mano ena od kuz. In ... Lina ga je sla pogledat v posteljico. Gal je najprej pogledal mene, potem pa na drugo stran in zagledal Lino ... tako da je danes prvic videl eno od kuz. user posted image  Je sel s pogledom kar za njo, ko se je odmaknila od posteljice. user posted image

Jaz upam, da bom v petek dobila avto ... bomo videli, ampak mislim, da velja.

Kami ... ja, pri 3-eh mesecih je se cepljenje ... pa vrocino lahko dobijo ... upam, da je ne dobite.

Zobje ... eni se ze rodijo z zobom ... tako da Kami ... cisto lahko, da ga muci zobek in ni nic prezgodaj ... je sicer zgodaj, ampak se dogaja..

Spanje v najini postelji ... pri nas do tega se ni prislo in mislim, da tudi ne bo. Oba sva proti temu. Crkljamo se v dnevni na kavcu ali pa ko je v narocju ... mislim, da najine postelje cisto nic ne potrebuje (razen za jutranje dojenje) ... najina postelja pa upam, da bo ostala najina.

Spanje na trebuhu ... najin pikec tega se ni dozivel ... glede na to, da je v takem polozaju najvec nenadnih smrti dojenckov, mi prav nic ne disi. Ze ves cas lezi na boku, edino na hrbet se obcasno prevali, to je pa vse. Sem mnenja, da tistega kar ne pozna, tudi ne zeli imeti (enako velja za crkljanje pri nama v postelji).

Nosek ... nikoli krvavo ... mu ga pa tudi ne cistim s fiziolosko ... samo s palcko za dojencke potegnem kako muco ven, ce jo vidim.

Eviii ... super za izvide! user posted image

No, zdej mi je pikec zaspal na rokah, tko da ga morm nekam odlozit, da pripravim vozicek (kje n kako jih imate spravljene?), da greva malo na soncka! user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 617
12.4.2006 14:38:38   
sazi
spanje na trebuhu - naš tako res najbolj trdno spi, pa me je malo strah in ga načeloma še vedno dajem na bok - pa mi je mama rekla, da ko smo bili pa mi majhni so pa rekli, da moramo spati na trebuhu - sicer vem, da so v tem času marsikaj novega odkrili, ampak vseeno mislim, da ne more biti tako zelo nevarno - no, vsekakor se bom še malo pozanimala
petek - z veseljem pridem - torej ob 11ih pri čolnarni - bom v kavbojkah in rdečem windstoperju, voziček ima pa sivo košaro, oranžno nakupovalno vrečo spodaj in 3 kolesa...

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 618
12.4.2006 14:49:01   
natalia
punce, jaz se tako jezim user posted image user posted image user posted image ,

mojo punco sem tako lepo navadla jest na 4 ure po 140 ml, da ni bilo nobenega problema in smo spali samo z enim hranjenjem celo noč!!!

potem pa pride moja mama in moj dragi in ko je mala sitna, rečeta da je lačna po treh urah in mi zjebuser posted image  celi urnik, tak da se zdaj hranimo nazaj na 3 ure in to 140 ml!! spimo zelo slabo, ker se je porušil celi urnik!! prav tako smo bili pri zdravniku in je sama rekla, da se je v določenem času preveč zredila in naj pazim. ali bom sploh še lahko šla nazaj na 4 ure?!user posted image

prosim, tiste, ki ste rodile v začetku februarja in ste na umetnem mleku - koliko pojedo in koliko obrokov imate - nujno!!!

malo sem morala pojamrat, ker sem res nesrečna, da sem se dala prepričat, ampak ko moja mama začne z : boš pustila otroka lačnega, sitnari, ker je lačna...daj ji jesti, se mi zdi da je lačna - se mi čisto zmeša!

Lolipop in Mjav dobrodošle!!

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 619
12.4.2006 15:08:39   
petra.horzi
mene ste tud pozabl
petra.horzi (11.1.1986)20let - Jan 6.1.2006

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 620
12.4.2006 15:09:59   
ursa_p
Natalia ... imam en nasvet zate ... ce bo prisla mama reci, da je jedla ravno pred eno uro in da jo zvija prebava ... kako mi gre na zivce, ko se kdo v to spusca. Bos ja sama najbolj vedela ce je lacna ali ne.
Gal sicer ni na adaptiranem mleku, ampak je samo 5x na dan, pa poje po moje tudi okoli 140 - ne verjamem da kaj vec ... ce ne pozabim, ga bom se danes stehtala, da bom videla koliko poje na obrok.

Sem prej malo urejala okolico hise ... imamo tako kot pri ciganih! user posted image user posted image user posted image  Meni gre to blazno na zivce, ker se non stop vse nabira ... ce ti kaj ni vsec, fliknes nekam okoli hise. Zunaj imamo ene 15 ajmrjev (posod) za plevel - le zakaj jih rabimo, ce se pa pleje vsake toliko, ce se tasci da. Potem "spravlja" bio odpadke za na humus kar tam na betonu, kljub temu, da je na vrtu vec kot dovolj prostora se za to. Humus ne cisto na drugi strani hise - logike nobene, in to na tisti strani, kjer sva midva uredila travo za pse. NAmrec na tej strani je bila goscava in pasji sekret!!!, dokler nisem jaz prisla k hisi ... sedaj je lepa urejena travica, z nekaj drevesi in grmnicki (po moje je vsega prevec, pa se nametano je, ampak tukaj ne morem nic). V glavnem katastrofa. Zadnjic sem predlagala da podremo neke mini hiske okoli hise, ki so samo za nesnago!!! Notri se tako noben ne upa, pa samo prostor jemljejo. No, s tem se je tasca se nekako strinjala, da bi pa naredili prehod - da bi bilo okoli hise mozno prit ne da gres cez eno od "hisk" ji pa ze ni bilo vsec ... se lahko rabi ... ja cela klet je prosta, pa 2 garazi, pa delavnica ... pa najboljs, da mamo res se 3 nepotrebne prostore v katerih je SAMA NESNAGA!!!!!! Potem pa jaz urejam stvari, ki bojo cez par dni spet po starem. Samo stran mecem, pa se na novo nalaga. Zadnic sta dala iz podstrehe dol neke stare jogije ... in ... ja, zamudila sta kosovni odvoz ... zdej pa krasijo okolico hise ... noro, res.
Ah, no ... mogla sem mal pojamrat, ampak meni gre to res na zivce, pa ne morem nic (no, nekaj sem ze), ker sem priseljenec. user posted image

Zdej morm pa sibat, ker gremo ven!

Se pisemo!

Lp, Ursa

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 621
12.4.2006 16:30:57   
Tina76
Lep pozdrav!

Naš Jošt je danes ugotovil da je njegova pest veliko boljša od dude. In neprestano tišči rokico v usta. Ko mu pa dudo ponudim pa jo takoj pljune ven.user posted image user posted image user posted image . Sem danes razmišljala, da res ni bolj pridnega otroka kot je najin Jošt. Hranim ga samo enkrat ponoči, lepo spi do 8.00, ne joka.... kaj bi si lahko želela lepšega? Upam, da se nisem prehitro pohvalila. Že trkam po lesu, da tako ostane tudi naprej.

Sprehode teramo vsakodnevno skupaj z atijem ali sami. Je zelllloooooooo fajn zunaj.

Tudi Jošt spi v svoji posteljici, najina je samo najina.

Pri nas ni problemov z lupinico saj imava Jane lupino, ki se raztegne do ležečega položaja in tako tudi prevažamo Jošta, ki ponavadi tako ali tako v avtu spi. Zlato dete.

D3..... mi niti na pamet ne pride da mu dam še kakšno kapljico. Ni šans. Jošta na sonček peljem in tudi v Aptamilu je ta vitamin tako da ni panike. Ne vem sploh zakaj dajejo te kapljice..... saj našiuser posted image  niso rudarji ki večino časa ne vidijo soncauser posted image user posted image user posted image .

Temenca......jih ni!user posted image user posted image

Pleničke (3-6kg) je Jošt prerastel in morava večje kupit. DM so mi ful šit, Mullerjeve so kar OK. Imva pa še Moltex, če katera pozna. Sem jih že v kliničnem dobila.... so ful ok.

Linea negra- še vedno jo imam.

Dopust..... komaj čakamoooooooooooo!

27.maja pa nas čaka še krst, ko bomo našega korenjaka krstili.

LP vsem

Tina in Joštuser posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 622
12.4.2006 16:48:37   
sazi
Natalia - naš Lev, rojen 31.1. poje na dan 6 obrokov po 130ml - kak obrok je malo večji (ponoči in zjutraj) popoldne pa je včasih kak obrok tudi manjši - ampak v poprečju poje cca 750 ml/dan.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 623
12.4.2006 17:08:59   
Bonnie_RR
No, da se vam še jaz pridružim! Če lahko...

Redno spremljam ta forum, vendar večinoma poste samo prebiram, redko kdaj pa tudi kaj napišem, ker se mi zdi, da je večina tukaj gor ful bolj izkušenih kot pa jaz. Tu izvem res veliko koristnih in zanimivih stvari, zato mi je RR užitek prebirat...

Sem mlada mamica sinku Niku, stara sem 20 let (7.11.1985), študentka. Lani maja  sem se (študijsko) "odselila" iz Ljubljane, tam pa pustila računalnik vse do novembra, zato se mi je zdelo, da sem malo zamudila vlak za redno čvekanje tu gor. No od takrat naprej pa zopet visim tu... Mogoče se pa lahko še vklopim?

No, 15.2. sem rodila s carskim rezom (planiranim, ker se Nik na noben način, kljub ZO, ni mogel obrniti zaradi moje pregrade). Carski rez sem ful dobr prestala, dva dni po njem sem že po turško sedela, tamalega dvigovala in previjala. Skratka vse je zgledalo super. Tudi dojila sva se od vsega začetka super, imela sem ful mleka, kar teklo je od mene. Pa se je zakompliciral... Peti dan sem dobila ful visoko vročino (40° in tudi več), ki pa kljub trem(!) antibiotikom v žilo cel teden (7 dni!) ni padla - dobila sem namreč ful hudo obliko mastitisa. Najprej na desni dojki, ko se pa ta malo pozdravila pa še na levi. Nazadnje mi, po strašnih mukah ob dojenju (črpalka mi je ful ranila bradavice), nenehni vročini in mrzlici, zelo boleči in zatrdeli dojki, Nikovemu postopnemu odklanjanju mojega mleka zaradi prevelike doze antibiotikov in s tem postopnemu upadu količine mleka, ni preostalo drugega kot da po nasvetu zdravnikov preneham z dojenjem. To je bila ful težka odločitev - skoz sem si prigovarjala, da bom vse to potrpela in prestala za Nika, na koncu pa vse zaman. No, počasi sem se vseeno sprijaznila, ko sem videla, da je kljub poskusom dojenja, še dodatno shujšal. Danes se mi že celo zdi, da vseeno ni tako zelo prikrajšan...
No, iz bolnice sva tako prišla po 16 dneh. Nik ni imel zlatenice, popek mu je odpadel že v bolnici. Patronažna sestra je prišla samo dvakrat (enkrat ga je ona skopala, drugič pa jaz).
Drugače smo se pa hitro privadili na nov tempo življenja. Nik je že od vsega začetka ful priden, tako, da nekih strašnih prilagoditev ni bilo potrebnih. Joka ful malo - to pa takrat, ko je lačen in mami prepočasi pripravlja flaško ali pa takrat, ko ga zvije kakšen krč. No, teh smo imeli do sedaj bolj malo (morem hitro potrkat), upam, da tako tudi ostane. Odkar sva prišla domov ponoči spi. Zbudi se 1x na noč okrog 3, 4h, poje in zaspi nazaj. Spi v svoji posteljici, zjutraj (po tem, ko poje) pa ga dava v najino posteljo, da se še malo pocartamo in skupaj zadremamo.
Je 5x na dan (ob 3-4h, 7-8h, ok. 11h, 15h, 19h). Zadnji obrok ima okrog 19h, potem pa do 3,4h ponoči nič. Spi. No pa toliko manj čez dan. Verjetno misli, da bo kaj zamudil (je ful radoveden). Ga pa doma nikoli nisem zbujala za jesti, tudi v bolnici je imel podoben urnik pa so mi sestre zatežile, da more tak otrok nujno na 3 ure jest in da ga je treba budit. Eh...
Aja, poje pa 120-125ml, Včasih pa tudi 130ml. Dam mu pa tudi malo čaja vsak dan (za žejo).

V glavnem imamo se fajn, uživamo drug z drugim, se veliko smejimo (Nik namreč vsak dan že začne s smehom in čeblanjem), pogovarjamo, igramo, se sprehajamo... Skratka, tako hitro rastemo, da mami in ati kar verjet ne moreta. Mi je včasih kar žal, da čas tako hitro beži...

Še glede dopusta pa zaključim zaenkrat. Mi bomo šli maja na en kratek izlet s prijateljema, ki imata malo punčko staro 4 mesece (se zdej še bolj dobro razumemo odkar imamo user posted image ), poleti pa v začetku julija v Bernardin za en teden. Drugo leto pa kam dlje, ko bo Nik že malo večji.

No toliko zaenkrat, upam, da nisem preveč zatežila in dolgočasila.

LP

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 624
12.4.2006 17:30:49   
ursi
bonnie_...dobrodošla!!!user posted image  Sem te že zadnjič opazila na drugem forumu o študentkah in sem upala, da se nam pridružiš, ker sem opazila, da si tudi ti februarčica.

Tudi najin fantek je pri nama v najini postelji tako kot pri bonnie, drugače pa spi v svoji in s tem sploh nimamo problemov. Zvečer ob 8 lepo zaspi v svoji, brez kašnega protestiranja. Ampak zjutraj se pa res skupaj v najini pocrkljamo, saj je to edini del dneva, ko smo vsi trije skupaj. Če se bo pa na to ful navadil, je to še najmanj, kar se lahko zgodi. V tem res vsi skupaj uživamo. Je pa res, da si user posted image  ful hitr kaj takega zapomnijo. Ponoči pa tudi midva nebi pustila, da bi bili vsi v eni postelji. No, stvar posameznika, kako gleda na to.

Ursa_p...to, da jaz nebi smela po svoje urediti okolico svoje hiše je bil tudi eden izmed razlogov, da sva se z dragim odločila, da greva za začetek na svoje v stanovanje in ne h kašnemu domov. Namerava, da si bova zgradila svoje majhno gnezdece. No, res je tudi, da pri nobenem doma ne bi imela več kot spalnico in dnevni prostor zase, drugo pa skupno. To pa imava tudi v stanovanju.

vrtec...ja, šele komaj so se rodili, pa že razmišljam za naslednje leto, ko bo treba it nazaj delat. Danes sem ga šla vpisat v vrtec za naslednje leto, pa mi je v vrtecu rekla, daje že sedaj preveč vpisanih in mi ne more nič obljubiti. No, v večjih krajih verjetno glede tega nimate težav. Midva pa še na kakšno staro mamo ne morva računat. Upam, da se bo kaj pokazalo.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.