|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tašča
6.2.2006 18:36:30   
srnica
Na začetku sve se s tašč odlično razumele, mislila sem si, da imam najboljšo taščo na svetu.Večino časa je itak sam jamrala kako je ona uboga (zdravlje, služba, denar) jaz sem jo poslušala, ji stala ob strani itd.
Čez čas pa sem jo skužila.Rada IGRA žrtev, lastega sina nikoli ne pohvali, zavistna je da sva si renovirala stanovanje njej pa nisva denarno pomagala, ker je bila v finančni krizi (kar je laž, saj sama daje možu denar da gre pit, drugega sina pa podpira da je še vedno pri svojih 27 letih brezposelna oseba, ker se mu ne ljubi iti delat) K nama pride le jamrat in šinfat.In se dela uboga, medtem ko je z ta drugim sinom vedno nasmejana in mu vedno pripravljena finančno pomagati.Za tri mesece se poročiva pa ni niti enkrat nič vprašala, le da je že vnaprej povedala da pa nama ona nemore nič pomagati.
Pa dobro vse je to ok, jo probam odmisliti, je ne kličem, ne hodim k njej in se vljudno pogovarjam če se že slučajno srečave.Pa ji to ni dovolj.Kot da bi bila ljubosumna da imava z mojim dragim super urejeno življenje in bi ga nama po vsej sili rada pokvarila.Moj dragi drži z mano, ker vidi sam kaka je.
Jaz pa sem že prav alergična na njo.Občutek mam, da bom skočila naslednjič v njo, ker je ne prenesem.Želim pozabiti da sploh obstaja, pa se vedno nekaj vmeša.Znorela bom,...Pa še grozno hinavska je, če pa ji kaj rečeš pa se razjoče kot na gumb in govori, da bova midva kriva če si ona kaj naredi, ker ona je pa ja poosebljena dobrota, midva pa,...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tašča
6.2.2006 18:41:25   
Primoza
Nikarte se tako sekirat zaradi tašče, malo jo odmislite pa bo.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2006 18:45:45   
srnica
Rada bi le, da naju pusti pri miru !!!!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2006 18:47:22   
borovnička
Joj, kdo bi razumel take ženskeuser posted image user posted image . Tašče znajo bit trn v peti, ampak samo to ti bom napisala. Dokler se s svojim bodočim možem imata rada in se razumeta in živita ločeno od nje, se poskusi ne sekirat in se je pač izogibaj, kolikor se je lahko. V življenju je že tako veliko problemov, tako, da najmanj kar se ti manjka je, da se obremenjuješ še s tako taščo.

Vem, ni tolažba, ampak drugače verjetno ne gre.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2006 18:58:48   
daria78
Kaj pa bo ko bosta imela otoka, ki bo njen vnuk?

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2006 19:28:47   
srnica
Z mojim dragim bova takrat že preseljena in do naju ne bo mogla več peš, kar pomeni, da bo prišla z tastom in poleg njega si ne upa delati takih komedij, ker jo on tudi pozna in ve, da s tem živcira.
Saj sedaj je bilo dobrih pet mesecev mir pred njo, sem mislila da bo boljše in sem hotela izboljšati odnos, pa sem se krepko  zmotila. Sedaj vem definitivno, da se ne bo nikoli spremenila.Tako da bom jo poskušala res odmisliti, ker me res ful iztiri.

ZAKAJ SO NEKATERE TAŠČE TAK ZATEŽENE?????????????

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2006 19:29:41   
Anonimen
Oj!

Moja tašča pa je bla res najboljša na svetu, sam žal je že umrla.
No,po njeni smrti je pa tast pokazal svoj pravi obraz:). No,vsaj pred mano ga prej ni. Tako,da vem,kako je, k začne o dnarju,kašn revež je... razlike..
tud pri nas je blo tako,dokler ni enkrat počlo. Mož,takrat sva ravno začela skupej živt, se je z njim skregov, brat in sestra sta šla tud na svoje, zdej pa imamo mir pred njim.
Sicer se pogovarjamo,ker je od takrat minilo nekaj časa, ampak smo še zmer bolj uradni. In to mi je ful všeč,pa naj se sliši,kokr se hoče. Saj se noben ne utika v naju, ne teži, za kok časa gremo na morje,nč več ni utikanja, glede dnarja,za kaj ga zapravimo...   Halo, sej vendar sami na pošten način služimo denar bomo pa ja tud sami presodili,za kaj ga bomo porabili!

Lp

(odgovor članu daria78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2006 20:56:29   
lelaval
Srnica, poznam takšno taščo, kot jo opisuješ. Tudi jaz sem mislila, da imam najboljšo (ker se vanjo sploh nisem poglabljala, dokler nisem imela otrok). Vse njene pametne besede so šle mimo (ne skozi)moja ušesa in me ni mogla z ničemer prizadet. A je našla mojo šibko točko - otroke.
Pa kaj vse sem prenašala - in koliko let (hvalabogu, da je odšla)user posted image .
Najprej je moj dragi govoril, da le ni morda tako hudo, kot mislim, potem pa je sam videl, kakšna je, saj je tudi vanj začela drezat (ker sem jaz dobila trdo kožo in se ji nisem več pustila ukazovat)user posted image . In od takrat sem najslabša oseba na svetu. Kaj vse slišim, da govori o meni... Ne vem, kako bi reagirala, da se zdaj srečava. Mislim, da bi ji kar user posted image ....

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2006 21:14:17   
karmy
od kje mi je to že znano...user posted image  poznam te večne revčke... niso samo tašče take...user posted image  samo tako taščo sem tud jzt mela... nič drugega ne pomaga kot jo dat na ignore al pa selitev...ker so taki sposobljeni delat to v nedolged dokler ti nimaš dovolj, znoriš pol pa tisti najdejo drugo "žrtev" pr kateri šinfajo kakšne žrtve so...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2006 22:19:53   
Bubamaraa
Jaz sem tud imela probleme s taščo...Da ne govorim kaj vse je bilo, ko sem rodila....user posted image user posted image user posted image Potem mi je pa ven vrgl pa sem ji svoje povedala, da glede življenja moje hčerke jaz odločam kaj bo jedla, kako bo spala itd.... Zdej mam pa mir....Sam ne se sekirat, misli si svoje in se požvižgaj kaj ona dela in pravi.....

Za na konc en vic o taščah:

Kaj je Sreča na vrvici?   Ko prideš domov, pa najdeš taščo obešeno.....

Fajn se mejte

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?