srnica -> Tašča (6.2.2006 18:36:30)
|
Na začetku sve se s tašč odlično razumele, mislila sem si, da imam najboljšo taščo na svetu.Večino časa je itak sam jamrala kako je ona uboga (zdravlje, služba, denar) jaz sem jo poslušala, ji stala ob strani itd. Čez čas pa sem jo skužila.Rada IGRA žrtev, lastega sina nikoli ne pohvali, zavistna je da sva si renovirala stanovanje njej pa nisva denarno pomagala, ker je bila v finančni krizi (kar je laž, saj sama daje možu denar da gre pit, drugega sina pa podpira da je še vedno pri svojih 27 letih brezposelna oseba, ker se mu ne ljubi iti delat) K nama pride le jamrat in šinfat.In se dela uboga, medtem ko je z ta drugim sinom vedno nasmejana in mu vedno pripravljena finančno pomagati.Za tri mesece se poročiva pa ni niti enkrat nič vprašala, le da je že vnaprej povedala da pa nama ona nemore nič pomagati. Pa dobro vse je to ok, jo probam odmisliti, je ne kličem, ne hodim k njej in se vljudno pogovarjam če se že slučajno srečave.Pa ji to ni dovolj.Kot da bi bila ljubosumna da imava z mojim dragim super urejeno življenje in bi ga nama po vsej sili rada pokvarila.Moj dragi drži z mano, ker vidi sam kaka je. Jaz pa sem že prav alergična na njo.Občutek mam, da bom skočila naslednjič v njo, ker je ne prenesem.Želim pozabiti da sploh obstaja, pa se vedno nekaj vmeša.Znorela bom,...Pa še grozno hinavska je, če pa ji kaj rečeš pa se razjoče kot na gumb in govori, da bova midva kriva če si ona kaj naredi, ker ona je pa ja poosebljena dobrota, midva pa,...
|
|
|
|