tipka
|
Če ste dobili vtis, da jaz samo v misijonarskem položaju, v temi, mi je zelo žal. Skrajnost? Ne, zavedanje kam pripelje nevarno početje, če okolica to spodbuja ali ne, v tem primeru je šlo za neke namišljene sladke zabavne sanje,...... tak za hec. Posledice so lahko hude. Zavedam se, da me marsikdo potrebuje, vem, da je bil bivši s prostitutko, vem, da kondomi niso zaščita, za katero bi dala roko v ogenj, z vašim "zabavanjem" spodbujate mišljenje tistih, ki upam, da jih je malo, ki bodo to res prakticirali, sorry, sokrivi ste. Upam, da nimam aidsa, prav lahko bi ga imela. Upam, da ste razumeli, bilo je v vaše dobro. Sem preresno vzela, že, če mi je želodec obračalo, a verjemite, ničkolikokrat sem pomislila na to, kaj bi bilo, če bi imela aids ali hepatitis, nič kriva in nič dolžna. In moj stari butec, če bi to bral, bi mislil, oh, zdaj je že družbeno sprejemljivo, zaželjeno, .... in bi me prevaral z dvema, jaz pa tega spet ne bi mogla vedeti, ustaviti, ja, čisto enako kot bi spodbujali pedofilijo. Vsaj slabo mi več ni, ko vas berem, tolko sem vrgla ven, na vas pa je, če boste uspeli videti mojo poanto, tudi če sem jo predstavila na napačen način. Se pač nisem pretvarjala, da sem nekdo drug, vam vrgla par for o aidsu, briga me, če sprejmete le slovenski nekonfliktni način izražanja. Yeah.
|