tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs Ja pišuka no... a mi lahko pokažeš, kje sem napisala, da "vključitev tretjega partnerja v postelji prinese trdnejšo vezo in zdrav odnos v družini???!!!!" Vprašanje: IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Naj vse skupaj "pospravim v omaro" ali odstranim vse zavore?! Tvoj odgovor: v strjeni obliki: anonimna, ti kar piši, pa na ZS, če je treba IZVIRNO SPOROČILO: Barbs To misel lahko odžene (...) , lahko pa jo uresniči. Ne moreš soditi o "poti navzdol, o razdoru njene družine" .... napovedovati posledice nečesa, o čemer sicer sanja, nikoli pa ne uresniči, ker si ne upa.... (govoriš morda o poti navzgor, ali pa se še celo delati neumno, da nič ne vemo - probajmo pa bomo videli) Lahko bo pa ravno to hrepenenje, to odmikanje od sebe, povzročilo "pot navzdol"... (glej oklepaj zgoraj) Lepo vas prosim! Grozno ji bo škodilo, če bo jutri dopoldne šla na kavo h kolegici, ki misli in čuti enako (....), bosta malce poklepetali, v miru, brez naglice, se božali po joškicah, ljubkovali muce, bili "poredni" do konca.... Halo! (torej bi bil to napredek - tretji v postelji je tudi takrat ko niso istočasno v njej) prepričana sem, da je nedvomno desetkrat bolj "nespodobna" tista nosečka, ki na dan pokadi škatlo cigaret in se naliva s pirom... (gledaš otroka ne pa partnerja) Tako, kot je rekla Nojči - anonimna, ti kar piši, pa na ZS, če je treba; (in tu je tvoja vspodbuda, utemeljena s tvojim navedki zgoraj.) Dobesedno nisi napisala, si si pa dala duška, samo vse v smer moderne normalnosti. Lahko pa sedaj poveš. Kam bo vključitev tretjega v postelji pripeljala njen odnos s svojim partnerjem? Razen če se želiš še naprej delati neumno kot da nič ne veš.
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 14.3.2006 11:37:29 >
|