|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 05
22.4.2007 13:43:32   
*goldfish*
Ojla, imate ene res divjeuser posted image Dneve mislim, da ne bo pomoteuser posted image

No ja, saj pri nas je tudi kak dan tak, da mi je kar slabo kakšne zganja. Mi smo čisto suhi, razen ponoči imamo pleničkouser posted image , podnevi ko pa gre spat (zdaj hodi spat, ker ga navajam bolj rano vstajat in je potem koma) pa se včasih polula, večkrat pa ne. Vendar ko se polula v spanju se potem tudi zbudi in je takšen jok, in mi razlaga kako ga buba lulek....ja kaj naj potem, ga samo lahko potolažim, da je ok.user posted image

Jutri pa je za nas velik dan. UF, bomo videli kako bo!!!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 426
24.4.2007 21:12:41   
k1
ola punce. vas moram dat višje na seznam. vidim da vas kar dosti dela ali pa ste že kaj naredile v smeri novega družinskega člana. pohvalno. kar tako naprej in želim vam vse dobro. mi bomo ostali kar pri eni (saj veste- je bilo prehitro). naša bi morala bit pred par dnevi 2 leti stara. saj ne praznujemo dveh RD ampak spomnim se pa vseeno.

ste že vsi čisti in brez plenic? naša sicer že sede na kahlico, tu pa se tudi vse konča. aja, pa opazila sem, da so se ji začele delat lepotne pegice (sicer miniaturne, pa vseeno).

no, tole je bilo čist na kratko, kar pišite, preberem vas večkrat.

lp

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 427
24.4.2007 22:53:52   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Se pa trenutno borimo tudi z njenim obnašanjem. Jaz samo penim vam povem. Nič ne uboga, tepe druge user posted image Sploh ne vem kaj se dogaja. Upam, da samo kakšno prehodno obdobje spet. KAko pa kaj vaši?

user posted image  kot bi jaz pisala. Ana ima totalno gluha ušesa. Se mi zdi, da tudi samo penim nanjo, ona pa nič user posted image . tudi jaz upam, da bo to kmalu minilo. Je pravi razbojnik. Pa začela je kleti user posted image . Moramo prav pazit, da se pred njo zadržimo, ker vse pobere.

lex - praviš, da doma nič ne narediš. Pri nas je tako že ene pol leta (prej nisem zaradi bolniške, sedaj pa kar ni časa). tako, da se kar pripravi, ker prihaja čas, ko za to ni časa user posted image

Da naša ne spi več podnevi, mi je kar OK, saj se tako ni treba še nanjo prilagajati s sprehodi. Če bi še spala, bi še manj bili zunaj. Zvečer pa zato malo prej zaspi in je tudi OK.

mana -upam, da ste lepo začeli z vrtcem.

k1 - pri nas še ne gre brez plenic. Se zopet polulamo na kahlico (kadar jo previjam jo dam nanjo in ponavadi je zopet lužica), da bi bili pa brez, pa še ni šans. Bo že prišel ta čas.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   [Brisano sporočilo]
25.4.2007 16:56:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
25.4.2007 21:41:03   
*goldfish*
Pozdravček!

user posted image naše uvajanje v vrtec....doma je korajžen in pogumen, blebeta kar v tri dni,....v vrtcu pa je vse prej kot to. Tih, plašen, če kaj novega vidi, pride čisto potiho k meni in mi kaj pove, z nikomer se ne pogovarja....
Malo pa me moti to, da če kateri otrok pade ali kaj podobnega in je jok, ga vzgojiteljice ne potolažijo. Mora kar sam se skup pobratuser posted image
Bomo že!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 16:11:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 431
26.4.2007 22:30:12   
lex
Ojla!
Da se vam po dolgem času oglasim še jaz, ki sem še vedno v enem kosuuser posted image . No na kahlo se že vsedemo, to je pa tud vse. Najprej reče, da bo šel na kahlo pol ma pa glih 2 sekundi rit gor in normalno, da ne nastane nič.
Pri nas je treutno še vedno aktualna kriza z vrtcem, s tem da sva jo rešila tako da gre za 4 ure v vrtec.
mana-t ne se sekirat glede padcev. Jaz dela v vrtcu in tiste ta "resne" vazmemo še kako zares, tisto kar je pa malo in je jok bolj iz iskanja pozornosti, se pa urigirajo drugače. Moj se joče samo kadar je treba flajšter gor dat, pa še takrat bolj zato da si dušo potolažiuser posted image .
No kletvice tudi mi poznamo, še bolj pa to da je tajfel in da imamo smotane zadeve.
Glih danes pa me je vzgojiteljica opozorila, da je začel dojenčkasto govoriti v vrtcu. Pa bom mogla spet njegovim staršem zatežit, da nej normalno govorijo z njim. Enkrat mi bo film zaradi tega poknil. Bolj ko jim pravim, da mi je logopedinja rekla da se je potrebno normalno pogovarjat z njim, bolj mu tolčejo otročje besede (pomarančka je pomarančica, itduser posted image ). Pač brezveze.
Upam, da se vam oglasim še v enem kosuuser posted image
Čav

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 432
28.4.2007 13:25:07   
*goldfish*
O pozdrav...
No javljanje iz vrtca....kriza...je neki fantič v vrtcu, ki skoz nekaj nekomu štenkari. Jih poriva, za lase vlači ali tepe...no naš pa se ne da in mu je dal nazaj. Kar on njumu Luka je vrnil in potem so še trije otročki pritekli zraven in je nastal kaosuser posted image . Jaz sem samo od daleč gledala in čakala kdaj bo kateri začel jokati. Pa nič. Bila sta kot dva pava in sta se šopirila....Bosta zdaj vzgojiteljici morali nekaj ukreniti, ker Luka pa se tak zlepa ne da, da bi njega kar nekdo non stop nekaj porival in bi on bil tiho. Ker če ne bodo med njima še vojneuser posted image

Saj, tudi mi nekaj prklinjamo ampak so mi druge mamice svetovale, da se naj na to nič ne odzivam, kot da ni. In samo včasih izusti kaj takega (materno, materno), ko mu kaj ne gre, pri šraufanju, ali zlaganju kock in podobno...tudi ati takrat kolne, ko mu kaj ne gre in je mali valda gor pobraluser posted image

A že hodite k logopedu? Pa ene kar k zobarju? Meni pa so svetovali, da zobarja pred 4 letom je brez veze obiskat, ker so to le mlečni zobjeuser posted image

Lepo uživajte in da vam malo lušte naredim....mjami, danes gremo na piknik! Se cedijo sline...čevapčiči, mjami....user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 433
28.4.2007 14:48:11   
Janeja
Ojla, po doooolgeeeem času sem spet malo z vami. Prebrala vse za nazaj nisem user posted image , tako da res nisem na tekočem kaj se z vsemi dogaja. No, glede "problemov" iz te zadnje strani pa pri nas nič ne zaostajamo. user posted image Trma, uveljavljanje svoje volje, divjanje, pa ne na kahlico it, ... vse je na dnevnem redu. user posted image

Drugače pa naša mala Lea lepo napreduje. Motorično je čist dohitela svoje vrstnike, kar se govora tiče tud ni nič tiho, samo večino besed pove bolj po svoje. Nam pa itak vse razloži in jo vse razumemo. V vrtcu še ni, sem jo pa ravno prejšnji teden vpisala, tako da zaštartamo septembra. Mislim, da večjega problema ne bi smelo biti, ker sva bili že pri Janu na obisku in je ful uživala.  Pa je bila pri najtarejših in je ni nič motilo. Jih je zruhtala tako, da so vsi delali po njenem. user posted image Komandirat pa zna! Upam samo, da ne bo preveč bolna. Do zdaj smo ti dve leti preživeli z nekaj kratkimi obdobji smrkanja in to je bilo vse. No do tega meseca, ko je v začetku aprila pristala v bolnici zaradi groznih napadov kašlja, ki so jo čist izmučili. Seveda ni nič jedla in je dobila infuzijo. Dva dni je dobesedno prespala, tretji dan pa se je zbudila skoraj kot da nič ne bi bilo. Izvidi so pokazali, da je fasala RSV. Me je čist šokirala ta diagnoza, ampak moja mala borka se je pobrala po 3 dneh in 4 dan sva že lahko odšli domov.

Mana-T, k zobozdravniku (pedontologu) v Celju pediatri otroka pošljejo že okrog enega leta. Jaz sem Leo prvič peljala pred 2 tednoma. Malo me je namreč skrbelo, ker ima komaj 10 zobkov. Pa me je lepo pomirila, da imajo mlečni zobki čas zrastit do otrokovega 3 leta. Bo že!

Toliko za enkrat. Lepo se imejte in uživajte v tem sončnem vremenu. Mi smo pa bolj noter, ker imava oba z možem pa še Jan  alergijo na cvetni prah. user posted image   Še dobro da tašča in tast prevzameta Leo za sprehode in igranje zunaj, ker drugače ne vem kako bi.
Zdaj pa res pa,pa.

Neposredna povezava do sporočila: 434
28.4.2007 22:36:55   
lex
mana_t mogoče nisi zasledila, jaz delam v vrtcu in logopedinja hodi k nam, kjer ima obravnave z otroki, kar v naši pisarni. Jaz sem se pač z njo pogovarjala kot osebje, ne iz potrebe po tem, da bi Aleks imel kakšno napako. Ampak naš deda in babica res govorita z njim tako grozno, da meni gredo lasje kar pokonci. Najhuje mi je, ker je bila babica učiteljica in si misli, da vse ve in dela prav, sliši se pa ne.
Ja pri nas je bil prvi pregled pri zobozdravniku pri 1 letu in sedaj pri 2 letih. Imava pa kontrolo avgusta (čez pol leta). Jemal je železo in so se mu zobki malo obarvali, pa bi ga rada še preventivno pregledala. Svetovala nam je (glede na to da sem noseča), da damo najprej vstran flašo, šele nato dudo. No flašo pije samo še zjutraj in zvečer, drugače pa iz kozarca (zna ful lepo pit in se je sam od sebe naučil, tako da sva dobila tudi iz vrtca že vse flaše domov). Glede dude bo pa trda. Oz če je cel dan pokonci in če gre pol ure prej na sprehod, ponavadi zaspi kar na sprehodu na rokah brez dude. Ampak to ne bom mogla prakticirat vsak dan. Aja pa v avtu ga tud zmanjka brez nje. Je pa ful uredu zobozdravnica in ni nič komplicirala glede sladkarij in kakava (je namreč nehal pit mleko in hoče samo še kakav). Pa povedala sem ji, da si noče drugače umiti zob kot z zobno pasto in je rekla, da je super, da nej ga poizkusiva naučiti "špukat" ven ni pa tako grozno, če jo poje. No sedaj pa špukamo skoz, najbolje je zunaj.

Ajde lepo se imejte in uživajte - jaz grem spat ker sem čist fertig. Njaprej me zmatra nosečnost, potem pa še Aleks.
Nočko!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 435
28.4.2007 23:34:17   
sezam
mana - Nas so k zobarju sami poklicali. Itak je to bolj tako zobar, ker kolikor je Ana odprla usta, ni zobozdravnica mogla kaj dosti videt.

Glede preklinjanja, jo pa tudi jaz preslišim in jo ne opominjam.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 436
29.4.2007 16:15:23   
*goldfish*
user posted image Potem pa ste bile že vse pri zobarju, samo mi ne.

Kaj če niti pri zdravniku noče pokazati AAAAA, kaj šele da bi mu zobar kaj not gledal. Pa zobke tudi moramo na silo prati. Tudi jaz mu dajem gor zobno pasto, ker vidi naju in potem on tudi mora imeti gor. Vendar pa naju vidi da pljuvava ven, on pa se nekaj muči, vendar itak nič ne pljune.user posted image
Zdaj smo bolj bogi, upam da se bomo zlizali in da ne bomo fasali kakega bronhitisa. Kašljamo kot nori in iz noska se nam cediuser posted image .
Pa lep pozdrav.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   [Brisano sporočilo]
29.4.2007 22:21:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 438
29.4.2007 22:39:12   
lex
pri nas imamo tako fajno zobozdravnicouser posted image user posted image user posted image user posted image , res vse pohvale - upam, da bova lahko ostala pri njej po 3 letu. Že čakalnica in igralnica sta tako prijazni in fini, da ne omenjam previjalne mize v igralnici (ki je drugot po naših zdr. domovih skoraj ni ali pa je taka, da se bog usmiliuser posted image ). Potem pa smo prišli not (prvič je bil bolj kaos, ker so prenavljali), no zdaj drugič pa se je ona pogovarjala z mano, moj user posted image  in Aleks pa sta se igrala s traktorji (naloži pred prihodom otroka igračke na posebno mizico). Potem pa smo zobke pokazali škratu (najprej mami, ker ni videl kje je škrat). No ati je šel z njim na stol potem pa sta pokazala zobke še škratu in zobozdravnici. Nakar so padli štempljčki po rokah in en kup pobarvank mojstra Mihe in traktorjev. Pa obljubil je, da bo pridno umival zobe in da še pride.
Šolska pa je pri nas user posted image . Mi ni ušeč in bom probala ostati pri tej. saj je mene tud strah zobozdravnikov, ampak če imajo pravi pristop je toliko lažje. Ma ful je razlika, pa sta obe mladi.

Aja dolžna sem še poročilo o spanju na pogradu: Evo včeraj je naprej zaspal v moji postelji, nato sva ga premestila na pograd v taveliko posteljo. Ponoči je malo čudno pogledal okoli, potem pa ga je ati dal k nama. Danes je pa zaspal med svojimi traktorji in kombajni, ki jih ima na posteljnini. Mogoče je trajalo par minut dalje, da je zaspal, ampak se mi zdi super, da mu je uspelo po dolgem času zaspati v svoji postelji (prej sva ga zmeraj v kiderpet devala, ker je hotel na veliki postelji zaspat). Aja posteljnino sem pa naročila na Quelle in je carska. Ima same traktorje in kombajne gor. Morem mu še tisto naročiti z bagerji in tovornjaki. Samo ko pa imajo na internetni strani tak kaos. Sem mislila, da sem naročila to, pa je prišla tale s traktorji. No pa bo že.
Lep se imejte in Nočko! - čeprav sem še v enem kosuuser posted image  (danes me prav posebej razganja, ker se vidi da bo polna Luna počasiuser posted image  in bi šla kar rodituser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 439
2.5.2007 14:29:03   
*goldfish*
Naše kašljanje se umirja. user posted image
Je pa ena novost, mali se JE ponoču zbujal in mi govoril, da bi šel lulat na ece (WC)! Enkrat sem ga peljala eno noč, naslednjo pa sem bila poklapana kot user posted image in sem mu kar rekla, da se naj v plenico in da ima pleničko gor. In od tistega momenta se ponoči več ne zbuja, da bi šel lulatuser posted image . Vem polomila sem ga!

Sem mu pa zdaj ponoči vzela pleničko ob 3 dol in zjutraj ob 8 sem ga zbudila, da je šel lulat. Pa postelje ni zmočiluser posted image
Bomo videli kaj bo zdaj ponoči. Če pa noče plenice imeti gor. Strga si jo dol. Kaj potem naj? Ga moram odvaditi od lulanja v pleničko ponoči.
Lex, da ti bo vse ok, ko boš rodila. In lepo predihuj popadke, da te ne bo preveč bolelo. user posted image Ja, nič, želim ti srečo in da boš hitro v roka držala user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   [Brisano sporočilo]
3.5.2007 22:30:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 441
4.5.2007 13:24:06   
*goldfish*
Jaz sem prepričana, da je lex na lepšem in da že čuva svojo user posted image .

morrak HA-HA nočna lenoba....kaj to že je?  saj se non stop nekaj budi in stoka. Ponoči se je tako k meni stiskal kot klop. Ko ati ponoči dela, spi Luka pri meni. Mali user posted image me je tako praskal, da mi je mali mozoljček do krvi spraskal.
Pa ti zobje....slini se kot dojenček. Še vedno petic sploh ni na vidiku. Pa v usta si daje vse....no kot dojenček. Pa ko smo že pri user posted image ,  se je mali včeraj spravil k meni in me prosil če lahko duda. Moje zizike!!!!!! No ker še vedno imam mleko, sem ga dala in nekaj časa vleče in mi reče: dobo je. (dobro je) Naj povem, da smo bili na pikniku in je tam videl user posted image , ko ga je mamica nadajala.
Naj pa še napišem, da se je sam odstavil, ker mu mleko ni več bilo dobrouser posted image Saj ga ne bom dajala nazaj na prsa, kje pa?! Je pa fanj občutek in ko se je mali po dolgem času pri meni pocartal.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
5.5.2007 19:24:30   
*goldfish*
Jaz sem 100000000000000000% da je lex šla rodit!

A katera kaj ve?

Neposredna povezava do sporočila: 443
   [Brisano sporočilo]
5.5.2007 21:15:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 444
6.5.2007 11:20:27   
*goldfish*
Morrak,...bom ti nekaj svetovala. Ne mu dajat potuhe....user posted image no nisem tako mislila....ampak da ti zahteva ponoči čokolino ali kaj takega....je malo že preeeevelik, da bi mu ponoči šla s takim na roko....

poslušaj pri nas smo pili mleko, in samo mleko, včasih dve flaški PONOČI. In enkrat je meni tega prišlo čez glavo. In ko je mali zahteval naslednjič flaško sem mu rekla da je ne dobi in naj zaspi nazaj, pa je bil malo joč, sem ga stisnila k sebi...par noči je ponoči še zahteval mleko, je jokcal...ampak se mi je obrestovalo. Zvečer mu dam kar krepko večerjo (ocvrta jajca, pa še puding in flašo mleka je dobil včeraj) in do jutra okrog 6 do 7 je mir. In šele takrat me prosi mleko.

Ne predstavljam si več, da bi mu ponoči hodla še mleko segrevat...drugo pa je ko je bolan. Itak pa potem narediš vse zanj. No, upam da mi nisi zamerila,...ampak samo sebi delaš delo, ki ti ni potrebno. Pa če ti zraven zbudi še malo in zjutraj moraš vstati za šiht....potem ti res ni tega treba. Saj veš kako so ti naši mulci....ko vidijo da mame in očki naredimo to, potem še sprobavajo več in več....in na koncu smo sužnji otrok.

Se pa tudi Luka ponoči zbuja za lulat, pa kaj ga sračka, da včasih sedi v napol spanju, pa pleza po meni....ampak jaz to ne toleriram. Lulat greva, drugo pa ne dovolim in se pač ponoči skregavauser posted image da mora takoj spati in če ne bo šel spat gre v garažo. In vedno pove ne, ne grem v garažo, bom ajal. In je stvar rešena.user posted image

Upam da boste pošlihtali noči in bo spet vse po starem.

Neposredna povezava do sporočila: 445
   [Brisano sporočilo]
6.5.2007 14:55:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 446
6.5.2007 18:33:59   
*goldfish*
ok, sem res kasneje premišljevala, če nisem bila pregroba....

saj veš kak so ti naši otroci, skoz si nekaj zmišljujejo....

zdaj sem našega navajala, da ne bi skoz jokcal, če pade ali se mal udari ali bilo kaj takega, ker v vrtcu ga nihče ne šiša, če se malo podrajsa ali čudno pristane s tobogana...on pa vedno v  tak joč, kot bi mu kožo odirali. In zdaj ga moram samo hitro vprašat kaj je bilo in bova pihala... pa to je vse. Glavno da ni joka.
Je pa spet udarila trma ven. Če mu kaj ni pogodu, se takoj na tla vrže in trmari. Jojme, če ne bo tega kmalu konec. Pa začel je brsat, pa z roko udarjat proti tebi....kot če bi se doma najbolj tepli in brsali. Upam da bom nekak izkoreninila to brsanje in tepežkanje, ker me je prejšnjič fanj v goleno brcnil. Tako iz ljubega miruuser posted image Če ima katera kak predlog, na plan z njim.

Morrak, glede divjanjena....tudi moj je zunaj kot če bi psa izpustil iz boksa, v katerem bi bil zaprt teden dni. Samo mi imamo doma veliko dvorišče in nihče ne vidi, kaj mulo zganja, no ja razen sosede.user posted image tko da brez panike

Neposredna povezava do sporočila: 447
7.5.2007 23:55:31   
sezam
Evo nekaj naših slikic

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
   [Brisano sporočilo]
9.5.2007 6:38:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
9.5.2007 10:05:52   
*goldfish*
Joj upam, da res nimate te rastne bolečine, baje to ful boli. So mi rekle tiste, ki so to doživljale.

Ja Luka je res imel te bolečine. Ponoči je jokal, tulil, se iztegoval, brcal,....skratka z nogami je ful mešetaril, jih raztezal....
Sem pa potem prebrala, da ful pomaga masaža po stopalih in nežno prigovarjanje. Probajta in upam da hitro se tega rešita. Aja, pri nas je trajalo nekaj čez teden dni.

Sezam lepe slikce. Sem jih dala povečat in potem sem nekaj na prvi sliki z miško pritsnila in sem zraven glasovalauser posted image Nehote sem to naredila. user posted image Na drugi sliki sem pa potem dala vam 5 zvezdic. Upam da ne boš jezna.

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......