pety78
|
Punce, Artista je v težavah in mislim, da ji ni potrebno poslušati, zakaj piše po forumu, kako je vse oh in sploh pri njej. Verjamem, da imamo vsi trenutke ko smo v nebesih in ko se nam poruši svet... Moje mnenje pa je, da pač tvojemu partnerju po vsej verjetnosti ni za zaupat. Žal. Mogoče se motim, ampak kar sem prebrala, me pelje v to smer. Če si res tolk obsedena z njim, pa zamiži na oko in uživaj zvezo v kateri ne boš edina ženska. Če pa imaš kaj ponosa, pa pojdi stran. Mislim, da najdeš tak sms, potem pa še zvezek...(nisem točno razumela, kdo je kaj pisal) s takšno vsebino. To je pa že preveč. Ajd, razumem, da ga sodelavka peca, vendar če bi bila ti njegova in seveda zanj edina, da bi se tega dec zavedal, bi sodelavki dal jasno vedeti, da ga pač v tej smeri ne zanima, ker ima doma partnerko, s katero je srečen. Očitno pa mu je flirtanje prijalo in ni dvakrat za rečti, da ni prešlo še na kakšno višjo stopnjo. Saj veš, da pri moških to ni problem, ženske bolj bremzamo. Njegova sodelavka očitno ne. Pa ne pusti se mu. Izmislil si bo tisoč in eno laž, da te prepriča. Me pa tako hitro rade verjamemo in bežimo pred kruto resnico. Meni osebno bi bil že sms s tako vsebino in seveda zvezek čisto dovolj, da končam zvezo, pa me čist briga a je prišlo do sexa ali ne. Slej kot prej ziher bi, jaz bi pa živela v pravljici, kako moj dragi tega nikoli ne bi naredil, drugi bi se mi pa smejali. Držim pesti zate in ne sekiraj se preveč. Saj veš kaj pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra in to prekleto res drži. LP, Petra
|