artista7 -> srčne težave-kaj naj storim (4.2.2006 8:35:55)
|
Po pari dneh se obračam na vas. Prosim vas za iskren odgovor, kaj naj k vsem skupaj storim. No, da začnem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Kot vidite tudi midva s fantom nisva 100%. Zadnji čas sva se veliko prepirala, večinoma zaradi nepotrebnih malenkosti. Vseeno mi je vsakič rekel, da me ljubi in da me ima rad, ne glede na vse. Nazadnje je med grdimi rečmi iz mojih ust padla tudi ta, da je tak kot njegova mati (kar mi je potrdil njegov oče, samo moj tega na žive in mrtve noče slišati in je zanj to najhujša žaljivka). Za nameček sem ves čas vedela, da ga peca neka sodelavka iz službe. Non stop je bila v njegovi bližini, pogruntala sem takrat, ko je bila pri nama enkrat in so meni letele izjave, da kako je meni fajn, kako bi bila ona na mojem mestu, da kako imam dobrega tipa, skoz zijala po njemu. Enkrat sem prišla na obisk k njemu v službo; kamor je šel on, je šla ona za njim, pa čeprav je njena smena že minila. Vsakič mi je fant rekel, da ni zaljubljen vanjo, da mu niso všeč pobarvane ženske in kaj mu je všeč na meni ter zakaj ljubi mene. Zadnjič sem slučajno po prepiru, ko je rekel, da rabi čas, šla pogledat v njegov mobi, nekaj mi je govorilo, da je nekaj narobe, nisem mogla, da ne bi pogledala, pa čeprav vem, da je to grdo. In prvi je bil njen sms, kako bi ga prekrila s poljubi itd. Sem znorela. On je ostal trezen, mi povedal, da ni spal z njo, niti se poljubljal in na koncu dostavil: 'kaj me bilo tega treba.' Zvečer je prišel domov, malo sva se stisnila skupaj, se malo pogovarjala, potem objeta zaspala. Zjutraj me je stiskal k sebi, ko da je zadnji dan na svetu. Potem sem se hotela še pogovoriti, a on ni hotel, je rekel, da se bova spet sprla in da tega noče. Včeraj je predčasno odšel domov k staršem. Rekel je, da se krčevito opiram nanj, da bi sedaj vse naredila zanj in hkrati, da me ima rad, da sem mu lepa.. Pa je vseeno šel. Potem me je še poklical, mi poslal mail, dogovorila sva se, da rabiva čas, da se zamisliva glede najinih problemov, da se da z ljubeznijo in potrpljenjem mnogo rešiti in da se potem v nedeljo pogovoriva. Jaz sem bila že popolnoma skulirana. Potem sem nekaj pospravljela, vzamem v roke en ful lep zvezek.. in na zadnji strani: kaj je njej všeč, kaj ji je sexy. Njene slikice, kje vse bi onadva seksala, besede, kaj vse bi mu delala.. Meni se je spet porušil svet. Celo noč nisem spala dobro. Ne vem, kaj je zdaj to, je tip naredil neumnost, ker sem težila, čeravno se stvar vleče že od novembra in čeravno jo je dol vrgel iz messengerja, jo blokiral..? Ali pa ni naredil nič, da je ostalo samo pri pogovoru..? Po drugi strani sem imela še občutek, da moj tip sam ne ve, kaj bi rad. Večkrat mi je rekel, da me ne bo in da me ni prevaral. Kaj naj torej storim- naj pustim stvari pri miru do jutri ali naj odgovarjam, če me bo klical? Kako se naj pomirim? Res sem mislila, da bo vse še dobro.. ampak tale stvar me je znervirala do konca.. Ne morem več..[sm=bad.gif] [sm=bad.gif] [sm=sad.gif] [sm=sad.gif]
|
|
|
|