Anonimen -> RE: ODLOČNE 32. DAN (SLADKAJMO SE) (3.2.2006 13:39:28)
|
Punce, meni je zelo hudo, ampak danes nimam druge izbire, kot da grešim. Do večera (ob 8-ih) sem v službi, tu pa sem odvisna le od tega, kar nam oni pripravijo. In za kosilo smo imeli ribje palčke, ki jih nisem jedla ter krompirjeva solata, pa je tudi nisem jedla. Smo pa z otroci pekli kruh na 1000 in en način, pa zdaj glodam, kar je pač ostalo. Groza, ful imam slabo vest. Popoldne pa dobimo sendviče ter sok, pa spet ne vem, kaj naj naredim. Poskusila bom nekomu uturit klobase, pa tudi sok, pa bom spet samo suh kruh jedla. In vodo zraven pila. Meni so se tudi kile ustavile, zato tehtnico pospravljam, da je ne vidim. Tudi sama sem že slišala, da je zdaj krizno obdobje in da moram zdaj zdržat, ker bodo kasneje spet šle dol. Saj, če gre dol vsaj za 3 kile, bom zadovoljna, čeprav nisem dosegla začrtanega cilja. Kako pa čutite učinke vodnega dne? Jaz opažam, da za večerjo ne rabim nič jest, ker nisem več lačna. In hitreje se najem... Mika me, da bi ga ponovila še pred naslednjim vodnim dnem, samo se bojim, da se potem ne bi zgodilo enako, kot se je Splišni ali pa Al bini (ne vem, kateri).
|
|
|
|