Anonimen -> RE: ODLOČNE 32. DAN (SLADKAJMO SE) (3.2.2006 20:59:11)
|
Ja, za polento smo se že prejšnjič šle, kam spada. Jaz sem jo jedla na Š dan, ker v mojih navodilih je tako napisano in jo bom tudi sedaj. Pa kus kus tudi. Zelo dobra je polenta tudi s kakšno Uncle Ben's omako, ali pa s prepraženo čebulo, ki jo na koncu samo primešaš kuhani polenti. Pa fino slana mora biti zame. Drugače sem jaz danes jedla makarone s paradićnikovo omako (kupljeno Felix z olivami in kaprami). Za večerjo pa medenjak, čokoladni rogljič in ene Tiborjeve ostanke kruha z Nutelo. Kar se tiče tega, da se lahko za večerjo je karkoli, mislim da ne drži čisto. Naj bi bilo sladko, ker je sladkor ogljikov hidrat. Čeprav se pa menda čistega sladkorja naj ne bi, pa menda nutele in podobnega tudi ne. Ampak tako natančne pa tudi ni treba, da smo, a ne, saj nismo NATANČNE ampak ODLOČNE.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Na tabelo pa jaz ne bi šla, ker ne vem, če mi bo sploh kaj uspelo shujšat, nisem prepričana. Pa ne bi rada gledala mojega ničnega ali minimalističnega rezultata. Tako da bom sicer poročala, če bom kaj shujšala, z veseljem, ampak naj pri tem ostane. Jutri pa sadje. Najbrž bom za kosilo zelenjavno juho, ker imam rada toplo in slano.
|
|
|
|