Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
POMAGAJTE NUJNO PROSIM-NOGICE NAVZVEN 2.2.2006 12:05:32
|
|
|
|
deily
|
Pozdravljene Imam en problem in vvprašanje za vas, ki ste imele podobno izkušnjo ali pa le poznate odgovor na vprašanje Pi 9m so na sistematskem pregledu(smo menjali zdravnika) ugotovili, da mala pri hoji križa nogice in jih obrača navzven. Uporabljali smo hojico, saj je v njej grozno uživala(sedaj pa tečnari, ker je več nima). Dobile sve napotnico za fizioterapijo (za razvojno nevrologijo) in čakalna doba je 3m(žalostno naša medicina). Na srečo smo na vrsti že 15.2. Zanima me kako potekajo te vaje in koliko časa povprečno traja, da otrok normalno hodi Vem tudi, da naj bi bil vzrok za to težak porod in uporaba hojice(verjetno). In ali res napačna hoja vpliva na možgane(po mnenju zdravnice) in kako? Nekateri mi pravijo, da ti zaradi tega podaljšajo porodniško, nekateri ne Kaj menite ve? Če bi čakala na vrsto bi bila naročena komaj sredi aprila, porodniška pa se mi konča 4.4. Prosim pomagajte mi, saj me zelo skbi za malo
|
|
RE: POMAGAJTE NUJNO PROSIM-NOGICE NAVZVEN 2.2.2006 14:33:13
|
|
|
|
fricka
|
Fizoterapevtka določi vaje individualno glede na potrebe otroka. Vaje trajajo 45 minut, spet odvisno od otroka. Kako hitro se težava odpravi je odvisno tudi od tebe in rednega delanja vaj. Kako je s podaljšanjem porodniške pa ne vem, zanima tudi mene.
|
|
|
|
RE: POMAGAJTE NUJNO PROSIM-NOGICE NAVZVEN 2.2.2006 20:51:24
|
|
|
|
Katrin
|
Lahko vama povem samo podatek o podaljšanju porodniške; prijateljici so na ta način podaljšali za 3 mesece (na račun fizioterapevtskih vaj) tako, da vama svetujem, da se kar pozanimajta pri svojem pediatru. srečno
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?