Mel_A
|
O, punce... ve ste začele trgovat tukaj... mater, upam, da vas ne kdo dobi, to je protizakonito trgovina z belim blagom... belo blago pa zato, ker poredko vidi sonce Jaz nimam problemov, da bi imela prevelike (80B), pa bi komot imela manjše, full sem fouš unim puncam, ki nosijo majčke brez modrca. Res! Zdej boste rekle, da lahko tudi une z velikimi nosijo majčke spodaj brez... Že že, sam joške so težke, pa ne stojijo tko lepo, če niso "obute". Razumem une s "prevelikimi", da se pritožujejo (imam eno kolegico, ki si jih je za rojstni dan dala pomanjšat (prej je imela 90D!!! in je blo res hudo za videt, spodaj pajk, zgoraj babuška, pa je zgledala full delbela zarad tega, čeprav ni bla), razumem une s "premajhnimi oz. ničnimi" da se pritožujejo, razumem sebe, ki sem na sredi... Res, ženske nismo nikdar zadovoljne... Punce, pa prašejte svoje moške, če bi hoteli imeti vaše joške za par številk manjše, mislim, da se noben ne bi strinjal. Je pa res, da jih niso probali nikoli imet (nosit) in ne vejo, kako zgleda, če se punca ne more normalno niti na trebuh vležt, ker jo bolijo. Aja, pa pri tem ne uspe punca imet ravnega hrbta, pač pa je nekak izbočen... Hudo to, no. Jaz bi komot raztalala malo jošk, malo riti in fuuuuuuuuuuuuuuul celulita. Zastonj, brez možnosti vračila v 15-ih dneh, kajpada!!!