Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 12:29:00
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Joj, biba, ti ga pa tud pihneš. A veš kaj bi ene bejbe dale za to, da bi vsaj malo jošk imele???? Sicer ti pa ne vem pomagat...najbolje da en fajn push-up kupiš in boš videla, kako bo tvoj zadovolen. Pa še kateri drug
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 12:30:13
|
|
|
|
total
|
Če maš viška mal posodi ,sicer pa pri velikem oprsju se ponavadi ne dosti zmanjša če shujšaša,se prej povesijo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2006 12:32:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 12:34:29
|
|
|
|
tejčica
|
Jaz takoj dam 2 številki, mi grejo na živce. Sam pridte iskat takrat ko mojega ne bo doma!
|
|
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 12:39:16
|
|
|
|
Teni_
|
To tudi mene zanima. Takšnega obsega kot ga imam jaz 100% nima nobena. Še tiste s silikonskimi ne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2006 12:44:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 12:45:34
|
|
|
|
muki1
|
Biba12, s tem vprašanjem si presegla samo sebe . Za zmanjšanje ti ne znam povedat, lahko pa se ti zgodi, da ti bodo po 21 mesečnem dojenju visele kot ušesa lovskega psa .
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 12:47:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela včasih 75, zdaj imam pa 85! Juhuuuuu!
|
|
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 12:50:13
|
|
|
|
Teni_
|
Joj, a moram? Mi je nerodno . Evo, bom izpljunila: 123 cm. Ne okoli govorit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2006 12:50:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2006 12:53:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 12:57:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ej, muki1, ti me pa res znaš potolažt.. obseg:80 ali 85 C!!! že tko me je več v zgornji del telesa (trebuh, prsa).. glede na te mere, mam noge k šmarn pajk.. od tuki tud želja po manjših... ful se mi zdi, da te vsak pogleda ravno gor in že zarad tega zgledam bolj močna.. pa tud ni normaln, da kopalke ne morm kupt v kompletu, ampak vedno hlačke 2 številke manjše..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2006 13:01:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 13:04:30
|
|
|
|
tejčica
|
Moja števila je pa 90 C. No, ker hoče?
|
|
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 13:06:24
|
|
|
|
Teni_
|
Saj sekiram se ravno ne, me pa motijo in bi bila vesela, če bi bile vsaj 20 cm manjše. Še tečt ne morem, ker mi pobegnejo iz modrčka . Vedno problemi pri nakupovanju kopalk. Bi moral zgornji del bit nekje 2 številki večji kot spodnji. Potem pa je rezultat, ko kupim kopalke, da je spodnji del 3X prevelik, če hočem, da mi je zgoraj prav. Grem pa počasi začet malo migat v fitnes in upam, da bodo kaj manjše.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2006 13:12:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 14:04:14
|
|
|
|
Anonimen
|
men grejo na živce!!!!!!!!!!!! rada bi mela take, kot sm jih mela preden sem se 15 kg zredila.. pa očitno tud s hujšanjem ne bo šlo nazaj.... kaj pa če shujšam ene 15 kg??? pol bojo pa usi misl, d mam umetne.. mislm, adijo.. bo treba dat enga miljončka, pa jt pupravt..
|
|
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 14:08:56
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz kupim. Od vsake eno številko. Denar na roko - davčna nič ne pobere. Kar pa se tiče Saške Lendero - ona pozna masažo, kako jih povečat. Sicer pa si jaz tudi moram ločeno kupovat kopalke - zg. del prevelik - sp. del premajhen . Ja, jaz pa vam v zameno ponudim košček svoje riti.
|
|
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 14:24:08
|
|
|
|
tejčica
|
Lelaval, za zgornji del zmenjeno, plačat pa nič ni treba. Niti koščka riti ne vzamem, ker imam te tudi za izvoz. Ma kolk sem jest dobra, vse bi kar dala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2006 15:15:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 16:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
podarim... brezplačno..brez obresti..
|
|
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 17:40:10
|
|
|
|
lelaval
|
Kako ste dobre. Vzamem ponujeno.
|
|
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 19:49:23
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Tole pa liči že na reklamo in prodajo!!!
|
|
RE: VAJE ZA ZMANJŠANJE OPRSJA 1.2.2006 22:45:45
|
|
|
|
Suzi*
|
Ojoj, babe! Jaz se tudi javim za kupit, če mate kaj preveč. Meni so pa že v enem mesecu diete ful uplahnile. Trebuh je pa še ostal. Jaz bi pa ravno obratno želela hujšat..... Mogoče se da pa kaj iz trebuha preselit malo višje v joške. To bi blo pa OK. Jaz bi pa res morala Lenderovo mal zaslišat, ja. Čeprav baje masaža v nasprotni smeri, kot jo je Saška izvajala, ta pa res manjša prsi.
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?