RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Eviii -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 14:02:28)

bobika, lepo, da si spet med nami. lepo si opisala svojo dogodivščino v bolnici. pridi še kaj k nam poklepetat, ko boš imela kej cajta. sej vem, da ste mamice vse polno zasedene z vašimi otročki, je pa vseeno lepo brat, kaj se vam dogaja. nekatire že hodite na prve preglede, druge pa komi čakamo na naše sončke...
kar se mojga bušija tiče, vam morem povedat, da sm tudi sama zelo mičkine sorte. se mi pa zato vsaka pridobljena kila pozna. zdej se mi zdi, da sm ko sod in da se samo še valim naokoli. meni se dozdeva, da sm se razširla na vse možne strani. upam pa samo, da bom čimprej te pridobljene kilce zgubla in mogoče še kako od prej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
pr nas doma so vsi bolani. samo neki kihajo in smrkajo. meni se je pred dvemi dnevi začel delat herpes, pa se je potuhnu. sicer ga čutim na zgornji ustnici, ampak se ni razvil (k sreči). me pa danes grozno glava boli. sm mogla prej prou it spat. po mojem se me neki loteva (kaka viroza al pa normalen prehlad).
včiri sm bla v millerju in sm si kupla vitamine in minerale (kot sm že prej napisala), pa termometer za dojenčka. je bil 4800 sit, tak digitalni za merit na sencah. in res zmeri v eni sekundi temperaturo. vam ga priporočam.
tko, zdej grem pa spet malo počivat.




tinkatonka -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 14:03:30)

tina76...kako je bilo na CTG-ju. Se že kaj pripravlja???

pikapoka...dobrodošla doma. Komaj čakam da nam opišeš tudi tvojo porodno zgodbo.

bobika...še enkrat čestitke ob rojstvu Mance. Lepo da je z vami vse vredu in da se pridno redite in dojite. kako se pa ti kaj počutiš po porodu?

in jaz.....ja moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  me pa danes tako masira z rokicami tam spodaj, kot da bi si pripravljal pot za ven. Prov hecno. Špika me malo manj kot včeraj. Mogoče 1× - 2 na vsako uro, nič posebnega. Bolj so moteče medenične kosti, ki pa res svinjsko bolijo, tko da se komaj poberem iz stola ali pa iz postelje, pa prvih par korakov je muka narest potem je pa že malo bolje. auch......Ravnokar mi je pri rebru pod dojko pogledala ven noga. Dobesedno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Pa kr nekaj časa je štrlela ven, zdaj jo je pa skril? Jaz ne zastopim tega...pravjo da naj bi se otrok spustil moj je pa čedalje višje in višje, vsaj brca me višje. Očitno se moje telo pripravlja na prihod novega člana. Če se bo rodil na PDP to pomeni, da bom naslednji petek že mamica[sm=9nebesa.gif] . Se tako blizu sliši, obenem pa še tako daleč. No vsaj do ponedeljka naj počaka v "svoji garsonjerci", da ga gremo še enkrat na CTG poslušat, potem pa ima prosto pot na ta svet. Poleg 22.febuarja, mi je všeč tudi 14. februar. Sicer pa saj je vseeno, tako in tako bo zame najlepši dan v življenju, pa ni važno al smo prvega, zadnjega al pa nekje vmes.

urša_p...javi kako se kaj cartate z vašim Galom. So kuže dobro sprejele novega člana vaše številne družinice??

Še to...bom dodala slikice mojega trebuha v album. Pa ne se ga ustrašit. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Lp Tina




ursi -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 14:10:36)

Tudi mene danes grozno boli glava.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] No, vsaj vem, da jo imam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

Drugače pa pogrešam našo Marty5. Halo, a nam je ušla??!!




AishaM -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 14:15:20)

Puncem, pozdravljene - danes pa se dogaja. Tisti krvav izcedek (od pregleda, ko so mi natrgali plodove ovoje) še kar traja, amapk sem se odločila, da ne bom klicala v porodnišnico. Se mi ne zdi tako hudo. Prej pa mislim, da se mi je oduščil čep (ali pa se začel luščiti)... Fuuul dosti sluzi, rahlo rumenkasto obarvane. Če bi jo "skupaj zbrala", bi je zagotovo bilo za eno celo dlan. Ampak, ko bi bila v to prepričana.... Najbolj bi me prepričali le popadki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Kar komaj čakam, da jih dobim...
Me pa malo strah postaja... Ja, ja...

Zdaj grem pa hitro juhco pojest... Da ne bom čisto "švoh", če se bo slučajno začelo zares[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Tina76 -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 14:22:23)

LP

Na CTG-ju vse ok. Vsaj dr. je tako rekel. Me je pa znervirala sestra ki mi je delala CTG. Je rekla da je mali premiren in me je štohala v trebuh in mi prigovarjala naj ga zbudim????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

Ko je končala meritve ji niso bile nič kaj všeč in je rekla bomo videli kaj bo dr. rekel. In vsa s strahom čakam da stopim k dr. in nato on meni da je vse ok in se vidimo čez en teden??? Mislim, halo??? Če mi niso par dni življenja vzeli......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Sedaj sem res pozorna na gibe..... ampak moj mali jih najmanj 30 naredi in ne le 10. In  to konkretno.

Moje mere 118 okoli trebuha in + 20 kg.Kilogrami so sicer do 9 meseca normalno naraščali sedaj sem pa kot buhtelj zatečena in kile rastejo iz dneva v dan. Me je G potolažila da te "vodene" kile s porodom kar hitro zginejo. Upam.
Sem pa drugače visoka 178cm in  to težo kar znosno prenašam.

To pikanje (tinkatonka) pa še kar ostaja in včasih me prav dvigne, ko me nenadoma "pikne".

Z dragim  se še vedno trudiva mehčat maternični vrat[sm=sloncek.gif].... če razumete kaj mislim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!  

Tako nekako z našega konca. Še vedno pa zelo mrzlo in vetrovno.


Tina





jasnica -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 15:02:17)

Tinkatonka meni je tudi všeč 14.2 in močno upam da nav treba še 15 dni do roka čakat. Rada bi šla že počasi proti porodnišnici. Želim si [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] v roke dobiti in objeti! Razen tega da je full mirna ni nobenga znaka več da bi se na kaj pripravljala.
Danes me je šefica klicala in me povabla v četrtek na večerjo, mi sploh ni jasno kaj ima za bregom. Mi je kar mal čudno da je spet tako prijazna. Mislim pa da proslavlja ločitev od moža. Ja ko je preveč denarja pa glava odpove.

Čuko tvoj fantek je pa prav srčkan! Upam da bom jaz svojo princeso tud lahko kmal pokazala.




bobika -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 16:28:30)

Tina, kaj si slučajno v bolnico hodiš na ctgje? Jaz sem v 5 tednih spoznala vse sestre in drje. Sama sem mela nonstop probleme s ctgji. Ena sestra (blond dolgi lasje) je vedno gnjavla s počepi in boksanjem v trebuh. Moja mala pa je vedno zjutraj spala. Nikoli niso bili zadovoljni in sem mogla hoditi na ponovitve. Prava groza me je bila že teh ctgjev. Vsak dan dvakrat ali pa še več. Saj če otroka dobro čutiš po moje ni panike, da bi bilo kaj narobe pri izpisu ctg.
Sem se p v tem času tudi naučila, da ctg izpis doktorejm pove marsikaj in ne samo gibe, utrip in popadkov.
 
Tinkatonka jaz se počutim full fajn. Pri porodu me je malo raztrgala, tako, da če ne bi fejst krvavela me sploh ne bi šivali. Dobila sem dva šiveka in še dva dodatna. Namreč ko je rezala nit me je še malo vrezala :)




AishaM -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 17:14:05)

Bobika, točno ta sestra je tudi do sedaj mene vedno priganjala k počepom, mi drezala v trebuh... Svašta! Tako da, Tina76, verjetno si imela srečanje z njo.

Bobika, kaj pa CTG še pove? Me ful zanima?




taja27 -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 18:36:04)

ja bobika, kaj veš še o CTGju?




marty5 -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 18:57:44)

Ojla,

končno vas lahko ponovno berem.....sem imela zadnja 2 dni kar nekaj težav z očmi in sploh nisem mogla gledat v ekran in ne v TV. Parkrat sem poskusila - še danes zjutraj, ampak tudi odnehala. Kar solzile in pekle so me. Nimam pojma, s kje se je ta nadloga pobrala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. No, zdej je boljše.

Kar sem na hitro preletela sporočila, vidim, da vas pri obsegu trebuha krepko krepko prekašam - jaz sem na neverjetnih 115 cm! Res, da sem velke postave - imam 178 cm, amapk vseeno....ni čudno, da sem polna strij. Pri kg pa je tako - načeloma smo zdaj na +13, ampak mi ful zastaja voda in imam zvečer tudi 3kg več kot zjutraj. Tako sem otečena, da je kriza - gležnji so kot 2 butehljna. Mi [sm=love.gif] vsak zvečer zmasira stopala in noge in res ful pomaga - takoj odletim odtočit kaka 2 litra [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. V obraz pa se mi še največ pozna - sem kot [sm=pujs.gif].

Skratka - jaz hočem že enkrat rodit! Bi najraje kar ta vikend [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. V petek imam G in jih bom po moje slišala zaradi kg, ker sem šla 2 kg gor + še vse tisto, kar bo kazalo več zaradi vode. Ko so me včeraj začele matrat še oči in rahel glavobol, sem celo na preeklampsijo začeo mislit.....

Ne bom pretiravala, da ne bo spet jok in rdeče učke.....sem pa mogla malo pojamrat, saj sem imela 2 dni abstinence od RRja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Se opravičujem, če sem kaj spustila iz vaših postov, ampak sem le preletela, če je kaj novega......

En lep večer vsem [sm=rozica.gif]




tinkatonka -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 20:13:58)

Hoj!

Tiste, ki vas boli glava, upam da je kaj bolje in da se bolje počutite. Meni je G. rekla, kadar je hudo naj ne odlašam z vzetjem kakšnega Lekadola, ker je bolje, da glavobol hitreje mine, kot pa da se mučiš in trpiš. Jaz sicer ponavadi vseeno vztrajam, če se da vsaj kakih par ur, če pa je glavobol neznosen pa kr vzamem en lekadol.

aishaM...a ni lepo, da se je nekaj začelo dogajati. Upam da boš dobila svoje popadke in da boš kmalu cartala . Pa seveda sporoči naši tajnici Evii.

marty5...no lepo da si se javila, smo te že za pogrešano razglasili  Sicer pa mislim, da imava midve zelo podobno nosečnost. Obe sva strijasti, obe naju zaliva voda, če se ne motim imava tudi trebušček podobne oblike, ko sem se enkrat primerjala s tvojo sliko iz albuma. Vglavnem kr dost podobnosti. Se mi zdi, da včasih kr samo sebe berem. Jaz sem danes jedla ocvrte osliče in sem dve uri potem, otekla kot slon. Sem se hiter z 2 l vode nalila, da je šlo saj mal ven, ker me je že pošteno povsod srbelo.

potenje.....opažam da se mi blazno potijo noge, pa tudi ponoči se kr dosti potim. Ne vem ali je to zaradi vode, ki jo zadržujem v telesu, ali pa je to normalno. Se še kateri to dogaja? Sem prava smrda in bi se 10× na dan tuširala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

mamice...zdaj vas je pa že toliko, da bi lahko odprle kakšen čvek v "starši čvekamo", sej se bomo ostale hitro pridružile.

No toliko za danes. Lepo spančkajte in pobožajte svoje trebuščke, saj ne bo več dolgo pa bomo brez njih . Jaz ga bom prov pogrešala. Zdaj se tako rada božam po trebuščku, pa še [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  me zabava zraven, ko se rita in premika zraven in bom res prov pogrešala to. Tiste, ki ste že mamice...a pogrešate kaj trebušček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ??

Tina in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]





tinkatonka -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 20:29:43)

BOBIKA.....sem. si pogledala slikce v tvojem albumu. Tvoja Manca je res pravi cukrček. Pa kakšno luštno frizurco že ima. Res prava lepotička. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




malamisha -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 20:52:42)

Za mano je še kar utrudljiv dan.
Imela sem CTG v bolnici. Bila sem pregledana vaginalno, kjer so ugotovili, da sem odprta dva prsta, MV se krajša in mehča...
Ctg so delali 2x, naredili pa so tudi UZ, kjer so ugotovili da imam malo plodovnice (očitno nekje spuščam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).

Očitno se zadeve pripravljajo. V četrtek imam ponovno kontrolo in držim pesti, da bo to to!

Domov sem prišla z obupnim glavobolom in zaspala kot ubita, tako da je zdaj bolje.

Ej, mogoče bova pa že v četrtek dva?


lp





suky -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 21:30:10)

punce js ne vem kaj bi....a je možno da mam to popadke...ful me boli v zgornjem delu trebuha in bolečina se širi proti popku in na desno stran?? Pa ful mam trd trebuh po delj časa...sploh ne popusti. pa kr dol mi trebuh zateguje. Moti me semo to ker noče popustit...če bi bli popadki bi bli premori vmes mene pa kr skoz boli??!!! Kaj ve pravte[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Eviii -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 21:40:37)

ja, punce, se mi zdi, da se nam kr vsem počasi dogaja. tudi tistim, ki imamo rok na koncu mesca so [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] že začeli pošteno nagajat...
jst sm prej obljubla, da se bom zmirla čez bušija in nism nardila svoje domače naloge [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. zdej pa ne najdem nobenga metra, da bi to lahko nardila. bom v bližnji prihodnosti.
marty, lepo te je spet brat. sm te ene parkrat zasledila, da si bla prijavljena in sm čakala, da kej napišeš, pa nič od tebe. no, upam, da bo zdej z očmi bolše. zdrži še malo, sej bo kmalu vse minilo in tudi vsi ti problemi, ki smo si jih nakopale.
drugače se jst tudi potim ko zmešana. in bi se kr najraje v banjo ulegla in bla not v vodici cel dan. po bajti imamo grozno vroče. moja mama je neki bolana in se držim stran od nje. pa veselo greje celo bajto, ker jo zebe. iz mene pa vse teče... zatekam pa sploh ne (vsaj neki). in kot sm že prej napisala imam tudi odlično prebavo. tko da se res pucam in pripravljam za porod.
kako zavidam tistim, ki že imate zadnje kontrole za sabo in se počasi pripravljate na porod. jst mam naslednjo kontrolo komi naslednji petek. je reku g, da ne ve, če se bova še kej vidla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] pred porodom. pr nas že veselo stavijo. ene kolegice so mi že kr določle, da bom rodila jutri in se nej niti ne sikiram. doma so po tistih mojih popadkih prejšnji teden že obupali in mi pravijo, da vrjetno še en mesec ne bo nič z našim-o [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]... bomo vidli. sicer pa tle ne narekujemo tempa mi, ampak naši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. ko jim ni več fajn v bušiju, pač hočejo vn [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. in s tem se moremo sprijaznit. moj ata je reku, da sm se sigurno zmotla in bom rodila nekje aprila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].
tko, zdej se pa počasi odpravljam spat. samo malo. HUPA!!!!!!!!! javim takoj.




tinkatonka -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 21:41:38)

suky...telo se pripravlja na porod. Ja najbrž gre za popadke ampak ne še tiste ta prave. Prave popadki, tisti za rodit, naj bi bili tisti, ko so na določen interval, npr. na 10 min. Bodi pozorna na kolio časa te stisne ta bolečina, ki jo opisuješ. Mene tudi vsako toliko časa špikne v nožnici, ampak sploh to špikanje nima kakšnega reda, intervala ali česa podobnega. Špikne ko špikne, pol pa lahko da dve uri nič, pol pa dvakrat na 10 minut, pa spet kakšno uro nič. Pojdi lepo počivat, pa boš videla, če se bo stopnjevalo potem boš šla najbrž kmalu rodit, lahko pa da se bo vse skupaj umirilo in boš sladko zaspala, ko še vedela ne boš.





Eviii -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 21:46:18)

draga suky, ne vem, kaj naj ti rečem. mislim, da sm mela jst podobno situacijo prejšnji teden. vsake par urc je malo popustilo, pa spet. stvar pa je taka. to so lahko tudi lažni popadki. če so pa pravi, si zapomni naslednje, kar je meni g povedal: bolečina se more stopnjevat in popadki morejo bit redni, na 5-6 minut. začni si merit premore. če eno uro non-stop trajajo, pol se pejdi kr pokazat. pa ne pozabi na torbo!!! če pa si v dvomih, pa pokliči v porodnišnico. če vprašaš, te nič ne stane. pa srečno, če se red dogaja.
zdej pa sms. od sazi:

sva še vedno v porodnišnici. lev ima zlatenico, jaz pa še vedno grozljivo visok pritisk in vročino. nič ne kaže na skorajšnji odhod domov. lp vsem, žalostna sazi.

boga sazi. ji morem takoj napisat ene par prijaznih besed s strani nas vseh. da jo spravimo malo v dobro voljo.




tinkatonka -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 21:46:31)

HUPA, HUPA.....joj kok sem firbčna. Le katera prehiteva?????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




tinkatonka -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 21:48:34)

evii.....prav lepo pozdravi sazi od vseh nas. Naj se čimprej oba pozdravita.[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]




Eviii -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 21:52:39)

sm ji glihkar napisala, da nej se držita in da jima pošiljamo enga velikega lupčka, ki bo bolezen odpihnu stran. iz njenega tona sm razbrala, da je res žalostna. boga, naša sazi.
suky, kot sva ti obe s tinkatonko napisali, se neki dogaja tudi pr tebi. najbolje, da se umiriš in malo pretegneš nogice, pa boš pol vidla, če se stvar ne bo umirila. jst sm bla tudi vsa panična prejšnjo sredo, pa je šlo le za lažni alarm. je pa res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], ko ne veš, kaj bi naredu v taki situaciji. jst sm tisti dan celo familjo mobilitirala, da ne smejo nikamor, če me bo treba slučajno kam peljat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. pa sm še kr v enem kosu...




tinkatonka -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 21:58:51)

Punce zdej grem pa jaz res spat. Sem kr utrujena. Se počutim tko, pa tud zgledam najbrž tko, kot tisti na slikci pod mojim nickom. Pa grem mal raztegnit svoje krače.

Suky...poročaj o svojem počutju, pa če bo šlo kaj naprej.

Lepo spančkajte.

Lp Tina




suky -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 21:59:04)

No, recimo da ste me mal potolažle[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Samo bom js kr poklicala pa vprašala, ker mi je res zoprno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. DRžte pesti




Eviii -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 22:01:55)

seveda držimo pesti, suky. če ti bojo rekli, da pejdi v rim, te bomo spodbujale. če ti bodo rekli, da še malo počakaj, ti bomo držale pesti, da boš imela mirno noč. pa seveda poročaj, ker veš, da smo tle vse radovedne na miljonto potenco [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




AishaM -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 22:06:41)

Suky, držim pesti![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Počasi se opravljam spat, saj se z mano ne dogaja nič. Popolnoma nič. Občutek imam, kot da bi lahko šla v hribe. Morda pa je to le zatišje pred nevihto....? Morda.
Februarčice, lepo in mirno noč vam želim.




Eviii -> RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE (7.2.2006 22:09:32)

ja, tudi jst vam želim mirno in predvsem prespano noč. ne morem pa it dol, ker sm preveč radovedna, kaj se s suky dogaja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. sicer mi je slabo in bi se najraje ulegla in zaspala, pa me preveč firbec daje. pa čakam možeka, da pride iz kopalnice, ker nama je z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] obljubu masažo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>