*Karmen*
|
Čao Sisy! Ja, mal sm počivala, pa bo odgovor verjetno prišel malo prepozno. Zdaj verjetno že vse veš... Jaz sem začela en dan pred vzemat Suprefact sprej, ki si ga razpršiš v obe nosnici. Peti dan ciklusa pa sem začela dobivat injekcije Menogon. Za prvo sem šla zjutraj ob šestih k dr. Rešu. Moj srček je moral bit zraven, saj se je moral vsega navadit, ker je zdaj on moj zdravnik za dajanje injekcij. To je bilo smeha. Reš mu je kazal kako naj napolni injekcijo. Ampak, ko sem jaz videla tisto iglo me je skor pobral. In sm Rešu in mojmu kr takoj povedala, da take igle mi pa moj ne bo zabadal v tazadno. Reš se je zasmejal in povedal, da je ta igla na injekciji samo zato, da tekočino lažje posrkaš iz ampul. No, potem je pa dal gor na injekcijo 1,5 cm dolgo, lasersko brušeno iglo. Ne moreš verjet, kakšno olajšanje sm doživela. Pol pa spet napetost. Namesto, da bi mi injekcijo dal Reš, jo je pa kar mojmu porinil v roko in reku naj začne. Oba sva gledala ko telička. No pa se je moj prvi opogumil in mi dal injekcijo. Verjemi, da skoraj nisem čutila. Igla je res tako tanka in ostra, da je skorajda ne čutiš. In če je tvoj dragi nežen in bo vsebino injekcije počasi stiskal ven, sploh ne boš vedela, da si dobila kakšno injekcijo. Zdej je pa moj srček že pravi zdravnik... Ful nama dogaja okol tega rituala dajanja injekcije. Drugi dan bi jo skorajda že on dobil v tazadno... V glavnem, verjetno se boš okoli tega še fajn nasmejala. Sprašuješ kje opravijo postopek. Ja, v PO. Po zdravila sem šla v Italijo. Ko prideš čez Fernetiče, je takoj čez mejo (100 m) na levi strani lekarna. In tam dobiš ta zdravila. Postopek IVF stane 190.000 sit, zdravila pa 60.000 - 70.000 sit (v Italiji. Pri nas pa skoraj enkrat več). Stara sem 31 in ravno zaradi tega sva se hotela izognit dolgim čakalnim vrstam, saj je pri tej starosti pomemben vsak mesec. Koliko pomladi maš pa ti? Joj, midve sva pa res čist zafilozofirale! Glej moj post! A bo ena stran foruma zanj dovolj? Piši še kaj! LP
|