|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Služba: živčki, živčki...
27.1.2006 12:23:36   
Nomika*
Pozdravljene!

Zanima me, ali imate tudi ve probleme npr. v službi z živčki?

Sama se vedno zelo sekiram, saj sem najmlajša v službi, vsi se name obračajo, vse moram vedeti, vse moram narediti, imeti; v glavnem sem 'deklica za vse'
ker mi je delo v veselje sem to vedno vzela kot dobro, da se več naučim: vse sem naredila in se trudila.

Ker mi je bilo pred 2 mesecema po 2eh letih obljubljena višja plača, je sedaj to še huje: kmalu potem sem povedala odkrito, da sem noseča, sedaj pa o višji plači ni duha ne sluha. Itak!
Seveda sem sedaj čist razočarana in se mi res neumno zdi vse skupaj.

Trudim se, da se ne bi sekirala: ko sem doma, se odločim da ni vredno, v službi pa me vse spravi iz tira.

A imate tudi ve podobne probleme oz. izkušnje?


lep petek in vikend vsem!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Služba: živčki, živčki...
27.1.2006 12:33:03   
Reja
Tudi jaz sem v službi med mlajšimi, kar pomeni, da "podelam vse", torej sem čisto prava deklica za vse in za vedno, kadar me potrebujejo, ne glede na vikende, ure,...

Meni živci začnejo popuščati, ko mi čez cel dan dajejo nova opravila. Že samo s tistimi, ki jih dobim zjutraj, bi9 delala vsaj do petih, potem pa se spomnijo, naj grem ob štirih še tja, ob petih drugam, ob sedmih še nekam, potem naj napišem še poročila. Takrat jih gledam malo čudno in grem potem na wc, da globoko zadiham in se pomirim.

Težava je v tem, da so me pred pol leta redno zaposlili, prej sem bila dolgo honorarka. Tako da se nekako čutim dolžno, da sem v zameno nekako "pridna". Ves čas so mi govorili, da se ne bi slučajno zgodilo, da bi po zaposlitvi začela zavračati naloge. Še pri prejšnjem statusu pa sem napovedala, da bom imela kmalu otroke, tako da ne bi bilo kakšnih presenečenj. Stara sem sicer 28 let, tako da med mlade mamice ne bom sodila, ampak najmlajše, ki imajo pri nas otroke, so stare 35 let, večina pa otrok itak nima.

Ko sem mojemu prvemu nadrejenemu šefu povedala, da sem noseča, mi je sicer čestital, za bolj mirne živce pa mi je svetoval, naj še ne povem ostalim, sicer mi bodo metali naprej mojo zaposlitev. In sem ga ubogala...

Zdaj čakam, da se prvo trimesečje konča, da bom imela malo več energije, da me naloge in zbadljivke ne bodo več vrgle iz tira. Potem se mi bo trebušček že bolj poznal, o moji nosečnosti ne bo nobenega dvoma.

(odgovor članu Nomika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
27.1.2006 14:02:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nomika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Služba: živčki, živčki...
27.1.2006 16:39:31   
lelaval
Ja tudi meni je vse to poznano. Pa izid tudi - bolj se trudiš, več zahtevajo od tebe (namesto, da bi te vsaj malo cenili).
Ni vredno živčkov. Skušaj vse to ignorirat, živce pa hrani za svojega otroka.

(odgovor članu Nomika*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Služba: živčki, živčki...
27.1.2006 17:14:02   
MarijaPo
Meni je sla zadnje case sluzba zelo zelo na jetra - potem sem sla na bolnisko. je pa res, da je nase podjetje precej bogo - je v prisilni poravnavi, place zamujajo, prispevkov nam menda ze eno leto ne placujejo...

meni se je zdelo zdravje mojega otroka prevec pomembno, ker nisem vec mogla spat, dobila sem psihicne tezave,... v glavnem ni ga za srat s tem.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Služba: živčki, živčki...
27.1.2006 18:10:36   
stuhica
Nomika
nobena služba ne bo nikoli bolj pomembna od tvojega zdravja in sploh od tvoje bodoče pikiceuser posted image !

Podbna zgodbiva je pri meni deklica za vse, kosem bila prvič noseča in imela IMN ravno poleti in sem bila en mesec doma je pršlo ven da sem na poččitncah Halooooo????  Ni mi bilo do tega da bi komu karkoli  razlagala ni mi bvilo sploh do pogovora.

Za drugič spet IMN nisem povedala nikomur a so že sumili da imam ženske težave. Veliko pikrih je bilo slišati na ta račun. Zelo sem se sekirala, prišlo mi je doživega, bila sem živčna v stresu zoprna sama sebi kaj šel ko sem pršla domov!

Zdaj ko sem zanosila 3 in h sreči zaenkrat kaže vse u redu se ubadam z večnimi slabostmi in bruhanjem in sem na bolniški! Ko sem klicala v službo  nadrejenemu sem pač povedala je pa reku sej te itak kao ne bo nazaj tko da tud dopuista navš koristla  ane!Mislim taprva stvar da ne bom niti dopusta mogla koristit pa da mi bo itak komisija zaradi situacije  take kot je podaljšalaa bolniško do konca!
Ko sem klicala da sem dobila podaljšano samo za še ne cel mesec je rekel samo!!! Sem rekla ja, mislim ej dobesedno sej se te takoj hočjo losat da ja nav človk na njihovih stroških!!!!!
Na vso tvojo dobroto pozabijo drži kot pribiti dobrota je velika sirota!!!
V glavnerm vsi so eni glupci dons že blazno teško sloph najdeš službo kjer bi šli kdaj tudi tebi na roko ampak gledajo le svoje koristi!!
 
uh sem se razpisala!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Služba: živčki, živčki...
27.1.2006 20:43:47   
deily
 

Tudi jaz poznam to.
s 3 m nosečnosti sem šla na bolniško, zaradi nizko ležeče posteljice in slabosti. Vrniti sem se hotela po 2 m(prepovedano težko dvigovanje in nisem smela dolgo stati), a so mi rekli naj si zrihtam bolniško, saj bom tak ali tak šla spet na bolniško. Halo!
Vendar se žal to dogaja. Vse me je groza kako bo iti spet nazaj. Še malo

Škoda živčkov za te stvari, ni vredno!

LP

_____________________________

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Služba: živčki, živčki...
28.1.2006 11:53:54   
Eviii
jst sm mela lani podobne probleme v službi. to pa je blo preden sem zanosila. 5 let sem delala ko nora in vsa možna dela in zraven še pisala magisterij in kasneje doktorat. no, in marca se je moj šef spomnu, da ima itak same stroške z mano in da itak nič ne delam (skupi z dvema puncama sm bla v službi tudi dosti vikendov, da o tem, da sm delala do desetih zvičir zelo pogosto, niti ne omenjam). in pol dobiš tako zahvalo!!! no, pa sm si našla drugo službo, kjer so mojo user posted image  sprejeli super in me sploh niso obremenjevali. so mi rekli, nej delam, kolkor lahko. pa sm kak dan zdržala tudi po 12 ur, kak dan pa sploh nism uspela nardit nič. in če mi je kaka urca zmankala, se sploh niso jezili. zato pa jim rade volje tudi zdej kej pomagam in žrtvujem kako urco za službo. pa sm že na porodniški. in bom tudi kasneje v toku leta prevzela kako nalogo. sm si pa s samododeljevanjem dela kr precej škodovala. ker sm se preveč naprezala, sm dobila kr precej problemov z ledvicami, kar je pomenilo tudi bivanje v bolnici za en teden. in ker mi še ni blo dovolj in sm kr delala, sm fasala malo kasneje še hudo vnetje in takrat so me dohtrji prisilili bit doma. pa kot sm rekla, ko se počutim ok, še rade volje kej nardim. ko pa nism ok, pa jim odkrito povem in naloge ne prevzamem.
v glavnem: poskrbi najprej zase in za user posted image . ne se izčrpat, ker veliko user posted image  zaradi tega konča na bolniški, ker ogrožajo same sebe in predvsem user posted image . in ne se precenjevat, ker boš sama vidla, da boš postala vse manj učinkovita z napredovanjem svoje user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Služba: živčki, živčki...
29.1.2006 8:10:59   
matahari
Pri meni je pa tako, da sem vodja nekega oddelka in to pomeni, da direktorji nikakor niso zadovoljni z mojo user posted image ..Trenutno sem doma zaradi slabosti in vrtoglavice (ker imam tudi veliko terenskega dela), kličejo me po telefonu non stop, tako, da sem še doma z živci čisto na koncu..Jutri grem na nek nujni sestanek, kako bom zdržala nimam pojma...A je res vse to potrebno?? Ko gledam kako se zapravlja, potem je pa problem, ker si družina omisli še enega user posted image  in v tistem momentu ko nisi več stroj nisi niti človek več??
Zelo žalosten sistem...Delam za Avstrijsko firmo in sem veliko tudi v Avstriji..A vam povem kako je tam?? user posted image user posted image nosijo po rokah, po porodu jim pripada leto dni in e dodatno leto če želijo 70% plačano..pa čaka jih služba ko se vrnejo...A je še kaj za dodat??

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Prvi zobek
klitia

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

pred 3 meseci (12%)

med 3 in 6 mesecem (35%)

po šestem mesecu do enega leta (48%)

po prvem letu (6%)


Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!