|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje naje umre zadnje
8.5.2006 18:03:03   
Bety
ehhhhhhhhhhhh..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........

Vzamem tvoje besede, kot odgovor Boga na moja vprašanja "Zakaj???".....

...vsak komentar je odveč.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......

...in vse ima svoj namen.......

Srečno!!!

user posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.5.2006 18:16:50   
Špelka
Ma, dej punce, že zaključte to temo.... Ne vem no, sej ni konca tej drami - in tudi kompromisa ne. Vsak ima svoj pogled in svojo razlago, in pravico do nje tudi. Vendar ..... kaj ne vidite da ranite ljudi?????? Je to božji namen????? Duhovnost naj bi bila zasebna stvar vsakega človeka posebej in njegova opora, ne pa neko filozofiranje in moraliziranje. Če ne pa vprašam: kdo od vas se ima za Boga in lahko reče, da ima edinole on popolnoma prav, vse ostalo je zmota? Če takega junaka ni, potem so pa itak vse tele debate BREZ VEZE!!!!!

BETY - user posted image user posted image user posted image user posted image  - poznam tvojo zgodbo, vzpone in padce in veliiiiko upanje, s katerim si vstala po vsakem neuspehu...... Žal mi je za vsako tvojo solzo... Kot solzo vsake tu gori, ki iz meseca v mesec upamo na Božji dar in pomoč... Odgovora na tvoje vprašanje zate žal ne vem....Včasih dvomim tudi v Božjo pomoč zame.... Vem pa, da je vsak človek na svetu božji dar. Tudi jaz in ti. Zato si sonček in zato bo tudi zate in zame enkrat prišlo darilo.... Upam. Lp, Špelka

< Sporočilo je popravil Špelka -- 8.5.2006 18:18:46 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.5.2006 19:10:31   
cmokec
Anonimen, tudi jaz se ti zahvaljujem, ker si vajino življensko zgodbo delil z nami. Čestitam vajini vztrajnosti, pogumu, medsebojni ljubezni, da sta premagala vse prepreke do vajinega sončka. Še v naprej vam želim vse dobro. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.5.2006 14:17:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bety
kot odgovor Boga na moja vprašanja "Zakaj???"

Ne išči odgovora na "zakaj?". Tega odgovora ne moreš dobiti od nikoder. Ni ga. Učenje cerkve je nam v pomoč, ni pa odgovor na Zakaj. Ker sploh ne gre za vprašanje Zakaj. Mnogo stvari lahko na uresničitev tvoje želje vpliva, za nekoga drugega pa sploh ne. Mnogo stvari ne vpliva na izpolnitev tvoje želje, pri drugih pa taiste stvari močno vplivajo. Ne more biti odgovor na tvoj Zakaj to, da si se odločila za postopek umetne oploditve. Še posebej zato, ker mnogim  postopek uspe. Zato odgovora ni in je postavljanje vprašanja Zakaj, slepa ulica. Pomembno je ne obupati, ker si lahko tik pred ciljem.

-----------------------------------------------------
Lk 11,5;
In rekel jim je: »Kdo izmed vas, ki ima prijatelja, bo prišel opolnoči k njemu in mu rekel: ›Prijatelj, posodi mi tri hlebe kruha,  kajti k meni je s potovanja prišel prijatelj in mu nimam s čim postreči,‹ in mu bo oni znotraj odgovoril: ›Ne nadleguj me! Vrata so že zaprta in moji otroci z menoj v postelji, ne morem vstati in ti dati.‹ Povem vam: Če ne bo vstal in mu dal zato, ker je njegov prijatelj, bo zaradi njegove nadležnosti vstal in mu dal, kolikor potrebuje.

Tudi jaz vam pravim: Prosíte in vam bo dano! Iščite in boste našli! Trkajte in se vam bo odprlo! Kajti vsak, kdor prosi, prejme; in kdor išče, najde; in kdor trka, se mu bo odprlo.

Ali je med vami oče, ki bo dal svojemu sinu kačo, če ga bo prosil za ribo? Ali mu bo dal škorpijona, če ga bo prosil za jajce?  Če torej vi, ki ste hudobni, znate dajati svojim otrokom dobre darove, koliko bolj bo nebeški Oče dal Svetega Duha tistim, ki ga prosijo.«

(odgovor članu Bety)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
9.5.2006 15:07:49   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka
Vsak ima svoj pogled in svojo razlago, in pravico do nje tudi.

Res ima vsak lahko svoj pogled in razlago ter pravico do tega. Zato se tudi ne bi smeli razburjati če naletimo na razlago, ki enaka naši. Še posebej če gre za razlago nečesa, kar ni splošno znano.

Stališče RKC nam kaže pot, mi v svoji šibkosti pa ji lahko zgolj poskušamo slediti. Saj je tudi zapoved "ne želi si bližnjega žene", pa kljub temu včasi za kakšno pogledam. Zapoved se zato ne bo spremenila. Sam pa ji lahko poskušam slediti, kolikor mi uspeva.

Duhovnost naj bi bila zasebna stvar vsakega človeka posebej

To velja za spolnost in ne za duhovnost. Vsaj v krščanstvu ni to nikoli bila zasebna stvar posameznika ampak stvar občestva. Je pa res, da bi razna novodobna gibanja to rada naredila bolj kot zasebno stvar, ker je potem z njo lažje manipulirati in prilagajati trenutnim potrebam.

Odgovora na tvoje vprašanje zate žal ne vem....

Razlaga stališča ni nikakršen odgovor na vprašanje Zakaj ampak na konkretno vprašanje Koale. Bety ga je sama vzela za odgovor. Še predobro vem kako izgledajo vsponi in padci.

Bety, kako moreš misliti da te kaznuje, ko odpušča hudodelcem in zločincem, pa da ne bi razumel tebe, ko v ranljivosti in človeški stiski iščeš pot in pomoč? / to pa je odgovor in ni napisano kot vprašanje

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.5.2006 15:41:25   
Špelka
user posted image  Tehnofil....

če nisi oprazil , je bil moj namen zgolj potolažit Bety in ji namenit par besed tolažbe, ne pa razlagati svojih verskih stališč, ki niso omenjena nikjer v postu. Kajti držim se načela: NE PREPRIČUJ PREPRIČANIH! user posted image user posted image user posted image  In moje sporočilo sploh ni bilo namenjeno tebi.... Vso srečo ti želim, prav tko kot Bety in vsem nam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?