Anonimen -> RE: ljubezenske težave (26.1.2006 12:47:49)
|
Hvala vsem za vaše odgovore. Včeraj zvečer je prišel k meni in mi je rekel, da mu je zelo težko zaradi službe, kar vem, da je res. Kmalu se mu bo tu iztekla pogodba in skrbi ga kako naprej....Po drugi strani pa je preobremenjen s projekti, ženska šefinja mu jemlje moč, njegov moški ego trpi in ker je izredno nežna in občutljiva dušica ga vse to zelo prizadane. Zelo težko se v prostem času psihično loči od službe, kar naprej razmišlja o tem in vse ga tako zelo skrbi. Zdi se mi, da mu je zares izjemno težko in da ta distanca nima nobene povezave z menoj. Ko zdaj razmišljam nazaj, je v bistvu zares nelogično, da bi se kar naenkrat ohladil, saj mi je še v začetku meseca pisla nežne sms-e, želel preživeti ves prosti čas z menoj.... Po drugi strani pa imate verjetno prav tiste ki pravite, da oba potrebujeva nekaj časa, svobode in svojega prostora. In to si bova zdaj poskušala dati, potem pa bova videla kako bo. Poskušala bova iti en korak nazaj in biti samo fant in dekle, brez načrtov o naslednjem zakonu, skupnem življenju.... . Poskušala bova biti skupaj brez obveznosti za naprej in upam, da bo to koristilo najini vezi. lp, zaljubljena
|
|
|
|