Pupica -> RE: ljubezenske težave (1.2.2006 10:42:03)
|
Nisem brala odgovorov, ni časa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]Vseeno ti povem, kako je bilo pri meni... Pomoje sta šla prehitro z ene veze v drugo. Jaz sem na začetku z mojim sedanjim partnerjem tudi imela rahlo krizico. Sicer sva bila oba na jasnem, da sva prejšnje veze končala, potem sva bila nakaj časa prijatelja, nato pa se je razvila ljubezen. Vendar sem po mesecu dni začela iskati razne izgovore, da sem bila sama, pa da rabim čas za razmislek, pa iz službe sme hodila pozno, ker sem šla prej še kam na pijačo s kolegicami,... v bistvu bila sem zbegana, razdvojena,...No kmalu bi se končalo vse skupaj, saj se je ena bivša ženskica, ki ga je sicer popljuvala, zaželela ponovno poizkusiti srečo z njim. K sreči je v vsem tem razočaranju on bolj trezno razmišljal o vsem skupaj. Odslovil bivšo, ter se potrudil, da je v meni ponovno vzbudil zaupanje v ljubezen. Aja...sem preveč od teme.No v glavnem jaz sem isto počela, ko danes pogledam nazaj, pa vem, da sem se ustrašila prehitre ponovne veze. Vse z njim je bilo OK(tako da ne se bat tudi ti si OK, in ni konec...no vsaj ne še)Poizkušaj mu stati ob strani, pa pogovort se morata-NUJNO! Jaz sem v določenem momentu začela dobivati razne prebliske, in še 300 in en cilj zraven, kaj vse bom še naredila, predno bom jaz ponovno stopila v resno vezo. In mislim, da je tudi njega pošteno strah, pa še sam ne ve česa...
|
|
|
|