Bejba
|
Moram rečt, da odkar imava najinega sončka, se zelo zelo malo kregava. V bistvu je nekak povod za kreganje ponavadi to, da kar naprej nekaj dela. Ima 1000 in eno idejo kaj vse bi naredil okoli hiše in v hiši in potem se tega loti in ni zadovoljen dokler ni popolno, kar pa lahko traja in traja. Saj ne rečem, naredi super in na koncu sem jaz še bolj zadovoljna kot on, vendar pa sem slabe volje takrat ko ga ni z nama in ima drugo delo. On takrat vedno pravi, da bi jaz rada da je vse narejeno, hkrati pa smo vedno skupaj in, da takega deca pa še niso pogruntal . Od kar imava otroka je ratal tudi veliko bolj odgovoren, za marsikaj mi ni treba več skrbeti, ker on popedena, pa tudi veliko mi pomaga v gospodinjstvu in pri otročku. Pred tem pa sva se veliko kregala zaradi pospravljanja, ampak ne zato, ker ni pospravljal, temveč zato, ker ni pospravljal tako kot sem jaz hotla . Sem bila pred porodom namreč picajzlasta, da sem šla že sama sebi na živce. Hvala bogu me je minilo in sedaj že on mene večkrat kaj opomni kot jaz njega. Denar - na začetku skupnega življenja sva imela nekaj krepkih debat okoli tega, potem pa nama je ratalo najti pravi način in sedaj se okoli tega nič več ne kregava. Aja, je pa najbolj jezen name, ko našemu sončku kaj prepove ali ga okrega, jaz pa mu dajame potuho. To ga pa ful razpizdi , ker pravi da morava pri takih stvareh skupaj držat. No, to je to. LP; Bejba