Anonimen -> RE: Vzrok prepirov med partnerji (25.1.2006 18:58:14)
|
Tassy, ne vem, če boš samo prebrala ali tudi "prebavila".[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tako kot si napisala, prvič udaril, ni te sram,...., domnevam, da te večkrat udari, če že ne kaj hujšega. Ločiti je treba med vzgojo otrok in vzgojnimi po riti in med tepenjem žensk. Odobravati bi ga bilo mogoče, če bi te po riti, če bi bil on odgovoren za tvojo vzgojo in če bi ti potrebovala vzgojo. To, kar sem napisala, je seveda nesmisel, otroci morajo odrasti, preden se poročijo, za njihovo vzgojo morajo poskrbeti starši in ne partner. Preberi v Žurnalu ali oni drugi zastonj reviji, ravno ta teden je bilo, pretepene ženske res imajo sindrom pretepene ženske in grejo po poti najmanjšega odpora, ker drugače ne znajo in zmorejo, ampak ta članek sem površno preletela in noter piše, da so tudi te ženske odrasle in je njihova dolžnost, da ravnajo kot odrasle, narediti morajo vse, da preprečijo, da bi njihov otrok živel v strahu. Verjemi, vem o čem govorim, živela sem v smrtnem strahu pred očetom. Mamo je samo občasno udaril, ji grozil, a za malo punčko je to dovolj. Kake posledice imam, nimam pojma, morala bi se spraviti k tovrstni literaturi, vem pa, da sem imela grozno otroštvo.
|
|
|
|