|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: za tisto, ki me je zašpecala...
25.1.2006 9:27:36   
Nasy
go, Kira, gouser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.1.2006 9:47:17   
CatJa
Oh joj, spet otroški vrtec. Pa ji je tvoja taščica kej plačala?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.1.2006 9:50:47   
trojči
Bom pa jaz anonimna.user posted image

Zadnjič sem vas opozarjala na možnost velikega brata. user posted image  Kira, čeprav ne vem, zakaj se gre, je krasen primer. Tašče in snahe so si že od nekdaj v laseh, praviloma si ne pravijo, kaj si katera o drugi misli. Tako je tudi prav. Kira je zgleda enkrat nekaj napisala o tašči, kar tašči ni všeč. Ringaraja je isto kot časopis, televizija, javno, črno na belem, Kira je v bistvu javno oznanila, da njena tašča nekaj naredila, nekaj rekla, whatever. Ta forum je daleč od anonimnosti. user posted image

Ni zelo enostavno. Jaz vedno pazim, da me pod mojim vzdevkom ne bo mogel nihče prepoznati. Če moram napisati, da sem bila včeraj pri ginekologu in mi je ugotovil to pa to, lahko računam, da bo moj nick prepoznal vsak, s katerim sem o tem govorila. Ne gre za sramne uši, raka, nosečnost, za čisto preproste zadeve, o katerih govoriš z veliko ljudmi, pri preprostih stvareh je catch. user posted image

Kot anonimna se ne skrivam, stojim za svojimi besedami, ne žalim, govorim, kar mislim. NI pa rečeno, da bi isto povedala človeku v obraz, v realnem življenju zaradi različnih razlogov ne povemo vsega vsakomur. Zato pa pridemo sem in se ene bolj, druge manj anonimno posvetujemo. user posted image

Tista, ki te je zašpecala, je ravnala tako kot je pač takrat najbolje vedela in znala. Nič ne de. Če je to storila iz hudobije, jo pokora itak čaka, hujša, kot si misliš.

Pa je šla moja anonimnost vragu, niti popravit se ne da.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil trojči -- 25.1.2006 9:52:31 >

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.1.2006 9:57:30   
dory
mal nevmesno pa vseen...trojci...kdorkoli ze si, si prou fajn in res te je fajn bratuser posted image

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.1.2006 10:02:14   
trojči
O, hvala, hvala..........user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.1.2006 10:09:17   
tanikaa
Edino kar mi do zdaj tu ni bilo všeč je to, da ste pljuvale po prekmurkah.

Pa saj nismo vse iste in moram priznati, da ste me pa malo prizadele. A res lahko po enem človeku sodiš ves naroduser posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.1.2006 10:11:32   
muki1
user posted image  trojči, toliko o anonimnosti.

artista7, ter Naty-Taja. Ne posplošujta. Nismo vsi Prekmurci isti. Favšije je povsod polno, ne samo v Prekmurju. Če smo vama pa nesimpatični, ker gučijmo in ne blebetamo pač v kakšnem drugem narečju, pa se tu ne da pomagat.
Me pa še nekaj zanima, Kira. Glede na to, da pišeš da si Prekmurka, pa me zanima če si priženjena v Prekmurje in izviraš od drugod, sem že večkrat opazila, da uporabljaš neko drugo narečje ( tolk, tle, tud, morš, čist mim, lohk) ali pa se sramuješ, da si Prekmurka?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.1.2006 10:24:02   
KIRA
muki1:nič se ne sramujem.!!!! kako si pa prišlla na to idejo???? user posted image pišem tako kot mi je ravno všečuser posted image :
moj fotr je gorenjc, mama pa prekmurka. pri mojem možu je pa glih obratno: njegov oče je prekmurc, mama pa gorenjka. jest pa govorim tko kot govorijo najini domači, oz. nko mešanico bi lahko rekla. z možem se pa običajno pogovarjava v prekmurščini. user posted image user posted image  pa tud v katerem drugem jeziku. hihiiuser posted image

ostalim puncam pa: hvala za vašo podporo. user posted image user posted image   jaz se sama sebi nič ne zdim preveč zanimiva, očitno pa drugim zelo, čeprav ne vem zakaj. user posted image user posted image user posted image  po imenu pa ne navajam nobenga, ker nočem bit taka kot tisti.. .. no saj veste.  drgač je pa vse skup samo komično. res, prava farsa.user posted image hehehe

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.1.2006 10:29:18   
muki1
moj fotr je gorenjc
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

AHA, san znala, ka je neka takšoga.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.1.2006 12:08:07   
karmy
user posted image user posted image Kira user posted image user posted image

tako se dela z špeckahlami user posted image  

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.1.2006 14:28:48   
bini
kira ti si faca!!!user posted image user posted image
ampak je res zanim kako tukej ni kar nobene anonimke user posted image user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.1.2006 19:30:08   
žužu
moja tašča še računalnika ne zna prižgat, tak da bi lahko čez njo še pa še govorila. hm, bi blo kar zanimivo, da bi ji potem kdo nesel pod nos. mogoče bi se pa zamislila nad sabo? eh, iluzija. star pes se polula na nove trike, pravjo.
kakorkoli že, tud jest je ne maram kej preveč...
naj še moji pove tista, ki ma tašče rada, men bi blo prav fletn, da bi neki časa molčala....

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 37
25.1.2006 20:01:28   
Naty*Taja
Se oproščam muki. Sej nisem misla vseh. Sigurno so tudi dobri prekmurci. Imam kr neki prijateljic od tam. Ena je celo med najboljšimi.! In ravno zaradi te me je razkurl in me malo zaneslo, ker ma take probleme s hudobami. Pa od mojga sorodniki gor majo tudi take čudne, brezpotrebne probleme. Sem se na to spomnala, pa me je kr zaneslo. Nisem hotla posplošvat. sorči

MONTIGNAC

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.1.2006 20:16:38   
CIPRESA
Zanimivo, koliko časa imajo nekateri ljudje, poleg svojega vsakdanjika imajo še celo čas gledat kaj je "sosed" napisal na RR in še celo potem čas za vse sporočijo tašči..hmmmuser posted image
Kira a to tud vidi kolk strojev maš za polikat pa kdaj ribaš...a to pa ne pove tašči????

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   [Brisano sporočilo]
26.1.2006 9:37:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
26.1.2006 11:07:38   
CIPRESA
Ha Rada saj jaz tud ne, predvidevam da je tko zvedla od tašče kaj piše po RR-u user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.1.2006 12:53:16   
lelaval
Radha in Cipresa :
Jaz še tudi nisem našla izvirnika. user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.1.2006 13:22:48   
Anonimen
Jaz bom pa anonimnauser posted image

Sem prekmurka in ste me užalile, da smo prekmurke oz. prekmurci grr...user posted image  ljudje.

Sem ratala prav žalostna.user posted image

To, da te je punca zašpecala user posted image  - meni se zdi to noro in skrajno butasto.user posted image
Kira, zdaj vsaj veš, da nekdo po RR opreza za tabo in bere tvoje poste.
Ja, radovednost.

Pa še nekaj vam povem (zato sem anonimna).
Jaz na RR nastopam pod nickom in nočem, da me kdo prepozna. (Imam nekaj razlogov - eden je tudi, da je moj partner tip človeka, ki noče, da drugi berejo o najinem življenju in da se javno izpostavljam na nekem forumu oz. da javno izpostavljam svojo družino)
Pač tako je in tako bo ostalo. (ne pišem imen; ne dajem točnih podatkov o svojem življenju, ne dajem slikce v albume...)
Je pa možno, da me nekdo po kakšnem naključju prepozna user posted image .

Sem pa na RR zasledila eno meni znano osebo (po enem njenem postu) in sem posumila, da je to pač ena npr. Metka iz npr. Vaneče user posted image .
Malo sem začela brat njene poste (babja radovednost, pa kaj user posted image ) in ugotovila, da imam prav in da to osebo dobro poznam.

Spoznala sem, da se ta oseba na RR predstavlja čist v drugačni luči kot je v resnici.user posted image  ne bom šla v podrobnosti.
Da bi jo pa šla zatožit- brezveze. Zakaj??? (Nekaj postov sem dala prebrati le svojemu partneju.)
Naj ma punca svoje veselje.

Nisem špeckahla in tudi moj dragi ni.

Vsak pa naj piše na forum kot želi - anonimen, javen, prepoznan, odkrit,...

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
26.1.2006 13:50:21   
nejcko
Cipresa, Radha in lelaval, "izvirnika" na rr-ju ni, ker kolikor sem jaz Kiro razumela, naj bi šlo za osebno špecanje - torej da je dotična oseba osebno predala Kirini tašči kakšno Kirino izjavo z RR-ja.

Drugače je pa res žalostno, kam se vse ljudje ne vtikajo in na kako nizek nivo so se pripravljeni spustiti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?