|
RE: za tisto, ki me je zašpecala... 25.1.2006 9:50:47
|
|
|
|
trojči
|
Bom pa jaz anonimna. Zadnjič sem vas opozarjala na možnost velikega brata. Kira, čeprav ne vem, zakaj se gre, je krasen primer. Tašče in snahe so si že od nekdaj v laseh, praviloma si ne pravijo, kaj si katera o drugi misli. Tako je tudi prav. Kira je zgleda enkrat nekaj napisala o tašči, kar tašči ni všeč. Ringaraja je isto kot časopis, televizija, javno, črno na belem, Kira je v bistvu javno oznanila, da njena tašča nekaj naredila, nekaj rekla, whatever. Ta forum je daleč od anonimnosti. Ni zelo enostavno. Jaz vedno pazim, da me pod mojim vzdevkom ne bo mogel nihče prepoznati. Če moram napisati, da sem bila včeraj pri ginekologu in mi je ugotovil to pa to, lahko računam, da bo moj nick prepoznal vsak, s katerim sem o tem govorila. Ne gre za sramne uši, raka, nosečnost, za čisto preproste zadeve, o katerih govoriš z veliko ljudmi, pri preprostih stvareh je catch. Kot anonimna se ne skrivam, stojim za svojimi besedami, ne žalim, govorim, kar mislim. NI pa rečeno, da bi isto povedala človeku v obraz, v realnem življenju zaradi različnih razlogov ne povemo vsega vsakomur. Zato pa pridemo sem in se ene bolj, druge manj anonimno posvetujemo. Tista, ki te je zašpecala, je ravnala tako kot je pač takrat najbolje vedela in znala. Nič ne de. Če je to storila iz hudobije, jo pokora itak čaka, hujša, kot si misliš. Pa je šla moja anonimnost vragu, niti popravit se ne da.
< Sporočilo je popravil trojči -- 25.1.2006 9:52:31 >
|
|
|