|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za tisto, ki me je zašpecala...
24.1.2006 23:30:50   
KIRA
user posted image  user posted image   sej ve, kera je mišljena. je pa doma iz MS, recimo da v okolici Lendavske.... da ne bom po imenih.user posted image

tolk da ti povem, da si se urezala. user posted image user posted image user posted image

1. kar jaz pišem tle o tašči je čista resnica in se nisem zlagala nič, poleg tega pa mož ve, da včasih kaj takega napišem. včasih tud kaj prebere, ker je firbec.. sicer je pa moja stvar če pišem o mojih osebnih razmerjih z družinskimi člani.  user posted image

2. me eno veliko figo briga, kaj si moja tašča misli o meni, nisem poročena z njo, ampak z  njenim sinom. ta me pa ima rad, jaz pa njega. če pa njegove mame ne obožujem preveč, mam pa že svoj razlog.user posted image  moje izkušnje pa rada delim z drugimi, da bojo vidle, da nimajo le one takih "tičk" doma....

3. morš pa imet zlo slabo družinsko življenje oz. zakon user posted image , da se na ta način vtikaš v zadeve drugih.
za tvojo  informacijo: midva z možem se super razumeva, oba imava enako pravic kot svoboščin in si čist mim vstrelila, če si milslila, da boš z špecanjem dosegla ogenj v strehi. ...
... tolk da se ne boš preveč trudla, ker se lohk samo smejem s tebe. mi prav poživi dan, ko slišim take "tute"... user posted image user posted image  lohk bi dali za šalo dneva...

za vse druge RR uporabnice: jest se nimam česa bat, ker stojim za svojimi dejanji. moj odgovor na "špecanje" pa objavljam za vse ostale RR uporabnice, ki vam tud znanci letajo po RR - pazite kaj pišete!!! špijuni so vsepovsod.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  men ne morejo nič, pa se ne skrivam... bom nadaljevala enako kot doselj. user posted image

ZDAJ VESTE, ZAKAJ JE TOLKO ANONIMK ZADNJE ČASE.... user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za tisto, ki me je zašpecala...
24.1.2006 23:36:53   
Anonimen
A ne, Kira, kako je fajn, če ima človek čisto vest? user posted image

Sva že dve...

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2006 23:37:17   
lelaval
Kaj sem zamudila?

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
24.1.2006 23:37:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2006 23:38:22   
mamči
Bemtiš!!!!!!!!! Kolk cajta majo eni. Pa vidiš kak moraš vseeno pazit kaj gor daš (ti praviš, da te ne moti) meni ni do tega, da bi kdo vedu, kje jaz kaj pojamram. Še od mojih ne.
Zato pa ne upam kaj bolj resnega niti gor dat user posted image  - enkrat sem, so bile vse punce super.
Samo, če pomislim, da bi kdo prešpioniral za mano....

Saj res ni čudno, če je tolko anonimnih - počas bo ta forum pol anonimnosti.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2006 23:39:54   
KIRA
ja to pa ja. user posted image user posted image user posted image user posted image

sej nisem noben nedolžen angelček. user posted image  sem že tud kako ušpičla. ampak nič takega, da bi morala imet slabo vest. sem pač konsekventna.

by the way ...  bravo - tist kar si napisala o tvojem bivšem "casanovi". user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2006 23:42:06   
Anonimen
Ja madonca - če je pa res... odkrito priznam, da sem bila totalna budala... user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2006 23:42:12   
KIRA
bagi, sej nisem jezna. smejem se kok se le dauser posted image . iz takih ljudi se druzga ne morš. še bolj mi je smešno, ker je najbrž mislila da bom imela kak prepir v hiši, jaz pa uživam, ker imam spet o čem pisat... vidiš: življenje te znova in znova preseneča.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
24.1.2006 23:47:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2006 0:02:31   
lelaval
A mi pove katera za kaj se gre? Da ne bom presenečena, ko bodo meni špijoni dihali za ovratnik? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2006 0:07:49   
Anonimen
Hja, kaj...vohunke imamo na RR, kaj... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.1.2006 1:22:55   
artista7
bravo kira! tako se dela.. mater jim prekmursko fovšnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.1.2006 6:28:49   
ZARA

Ja, dolgčas naredi svoje, KIRA!! Jo bo že minil...ampak si pa uvidevna, jst bi jo javno linčala...user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.1.2006 6:49:25   
CUKRČEK
vsako tele ima svoje vesele....kdor nima doma pošlihtan mora pač drugje srat

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.1.2006 7:59:52   
Naty*Taja
Katera je že zadnjič spraševala zakaj je tolk anonimk??!Tale naša Kira je živ dokaz, da je to uporabno, če nisi tak pogumen kot ona. Mene tudi ni strah in stojim za svojimi besedami!
Madona, pa ka so vsi prekmurci tak hudobni, nimajo kej delat, da se jih toliko vtika v zadeve drugih družin?
Dobro poznam dva primera takih, ki res ful nagajajo in se po sodiščih vlačijo za prazen nič!!!!! Groza. Pa sej na koncu vsaka rit dobi svojo palico in tistih 1,5m*1,5m na britofu.
Bravo zate Kira, da se ne sekiraš! Ti ki pa izdajaš pa pazi se pazi, če te odkrijemo!!!!!!!!!

MONTIGNAC

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.1.2006 8:20:39   
Anonimen
To pa je nizkotno, da greš nekomu pravit nekaj slabega, kar si o njem slišal. Grdo.
Kira, me veseli, da z možem držita skupaj.

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.1.2006 8:22:04   
paris
A takle mamo, al kaj? Kako gre že tisti pregovor: " Vsak naj najprej pred svojim pragom pomete!"

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.1.2006 8:22:59   
Anonimen
Ojla Kira!

Tudi jaz ne podpiram takih dejanj in podpiram tvoj post kdorkoli že je ta oseba! user posted image

Jaz te sicer ne poznam (edino po slikah) in mi niti na pamet ne bi prišlo, da bi storila kaj takega. Nekateri res nimajo kaj za počet. Jaz vedno pravim, ne počni stvari, ki jih ne želiš, da drugi počnejo tebi.

Se beremo! Pozdravček tvojima puncama od Žive!

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
25.1.2006 8:36:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
25.1.2006 8:46:01   
dory
Hja vidis kira...tkole pa zafrustrirani ljudje resujejo svoje frustracije....na drugih,ker mislijo, da bodo s tem pozabili na svoje tezave ali jih celo odpravili....sem dozivela pred kratkim tudi tukaj na forumu...k sreci se je ponovilo le tisto, kar so zganjali pred mojimi ocmi nad drugimi....in isto ponovili se na meni in kasneje na drugem in tako naprej...meni se taksni ljudje smilijo, saj je ocitno, da ne zmorejo ali ne znajo pospravljati pred svojim pragom...

Zatorej svetujem tudi tebi...ne se obremenjevat...sama ves kako stvari stojijo....zlobnih jezikov je pa povsod polno...in vedno jih bo :)...ampak je pa dejstvo...kdor te opravlja to pomeni, da si zanimiv :)

Neposredna povezava do sporočila: 20
25.1.2006 8:46:25   
Moyca_
ej sranje

pa bravo za tebeuser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

Neposredna povezava do sporočila: 21
25.1.2006 9:04:02   
daddy
  no sam da se dogaja ..... Kira, ne se sekirat. What goes around, comes around. Po domače, vse se vrača, vse se plača.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.1.2006 9:07:00   
arielca
Eni si na tako neumen način vsaj malo popestrijo svoje dolgočasno življenje in so vsaj en kratek čas 'zadovoljni sami s sabo'. Revčki... user posted image user posted image user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.1.2006 9:12:40   
Anonimen
Tudi jaz te podpiram.
Meni je že tudi ena anonimna Prekmurka nekaj v nos metala okrog denarja. Mogoče je pa istauser posted image .
Me pa figo briga, kdo je ta oseba. Jaz uživam v mojem življenju. Mi nič ne manjka (razen trenutno malo zdravja - sem še redno prehlajena user posted image ). Očitno pa njej nekaj manjka.

Kje pa to piše, da si še jaz preberem? user posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 25.1.2006 9:14:15 >

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
25.1.2006 9:19:28   
cmokec
Čudno, da se na tej temi ni javla še nobena anonimka. user posted image

Kira, ti pa pogumno naprej. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?