|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A sem res tako čudna????
23.1.2006 20:48:13   
Gina
Jaz tudi ne bi povštrov iz spalnice nesla v dnevno, in posledično mi na kraj pameti ne bi prišlo, da ima kdo sploh lahko poušter iz svoje postelje tam. Jaz imam druge pouštre za v dnevno oz. za pred tv, oz. vsaj do nedavnega sem jih imela, ko smo še imeli dnevno sobo. In tisti pouštri niso tako občutljivi in jih itak skoz preoblačim. In tako posledično ne vidim nič groznega, če je kdo mislil tako, kot mislim jaz, pa je previl otroka tam. Sicer sem pa tudi jaz dajala otroka na kavč spat in je odlično ločil dan in noč. KO sem drugo dajala skozi v posteljico, je pa zamenjala, pa podnevi spala, ponoči pa ne.

Pri prvem otroku človek precej komplicira in komplicira in ima čas za vse sorte neumnosti. Ne vem ravno, koliko je tvoj otrok star, ampak načeloma jaz sprašujem, kje lahko otroka previjem samo pri tistih, ki imajo majčkene dojenčke, do pol leta - če imajo večje otroke, niso več tako občutljivi, pa tudi razumevanje imajo mnogo večje, se ne sekirajo sploh, če otroka previješ na kavču (nimamo nobenih aklih frendov). V bistvu sem pozabila, da sploh obstaja možnost, da bi šlo komu na živce, če previješ otroka na kavču (pleničko jaz dam vseeno vedno spodaj, že za vsak slučaj, podloge pa ne uporabljam, ker je štorasta, mrzla in velika za okrog nosit) pri drugem otroku pa itak previješ že povsod in vseeno ti je, če so posode zunaj zložene, še srečen si, če imaš 5 minut mir, ko jih ven in not zlaga - itak se prepričaš, da bo hrana v piskrih prevrela in uničila vse bacile. Po postelji s copati ne pustim nikogar in četudi bi bili to obiski, jim preprečim, ker to se mi pa gravža. Lulanje je sterilno, tako da ni panike, če se tudi otrok kje polula, ko se navaja biti brez pleničk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: A sem res tako čudna????
23.1.2006 21:30:04   
Grascakinja
Nisi čudna ti, ampak obiski.
Jaz, kamor grem, vprašam, kje je najprimerneje za previt, če nimajo previjalne, imam v Niveinem nahrbtniku malo previjalno podlogo, pa še pleničko dam čeznjo.
Otrok se lahko polula ali pokaka, ko ga previjaš, pa kaj boš potem? Dal gostitelju še dodatno delo? Mu BREZ POTREBE s kakcem zapacaš povšter, na katerem spi njegov otrok, čeprav ti je rekel, da pojdi previt na previjalno v kopalnico? Moja obzirnost mi tudi narekuje, da če gremo kam, kjer nimajo otrok, imam vedno rolo vrečk za smeti s sabo, in uporabljeno pleničko zavežem vanjo, potem pa vržem v koš, sploh če ga imajo v kuhinji, da jim toliko ne smrdi. Jaz bi popenila.
Naslednjič pojdi ti k njim v spalnico pa poskusi previt otroka na njihovih povštrih brez podloge. Me zanima, če bodo z veseljem gledali....in ali jih bo kaj skrbelo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: A sem res tako čudna????
23.1.2006 21:46:51   
Andra
Bravo Pupa25 user posted image user posted image user posted image user posted image , tole si pa dobro napisala. Tudi jaz prakticiram z Nivejinim nahrbtnikom in vsem ostalim zraven.
Po postelji pa ne pustim skakat niti mojim otrokom, kaj šele drugim.

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: A sem res tako čudna????
24.1.2006 4:03:09   
Lana_s
Meni je to tudi čudno. Jaz vedno vprašam kje lahko otroka previjem, in če imate previjalno v kopalnici bi mi bilo logično, da bi jo šla tja previt, pa še tja vedno dam pleničko pod ritko. Eni starši mislijo, da si lahko z njihovimi otroki vse dovolijouser posted image  , ker so samo otrociuser posted image  (ta hudiček leti na starše ne na otroka) Ampak nekdo jih mora vzgojit! Ful me to razjezi.

_____________________________

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: A sem res tako čudna????
24.1.2006 7:00:40   
CIPRESA
Tudi sama imam nahrbtnik Nivejin skoraj vedno s seboj in tudi podlogo ampak če bi pa prišli obiski kot je napisala Čajček ki tega nebi imeli nebi komplicirala. Tudi mi kadar gremo na obisk k tašči tam nima tašča previjalne in nekje ga moram previt in ga pač na deki na kavču, če imam podlogo jo dam če jo nimam jo pa ne dam, še nikoli mi pa ni na kraj pamet padlo da bi se obremenjevali s tem da je bil tam previt dojenček user posted image Mogoče sem pa jaz malo čudna. Drugače pa tudi pri nas so povštri iz spalnice v spalnici, v dnevni sobi na kavču imamo druge povštre.

Gina s copati je pa tako bolj ko ga prosim naj jih da dol hujše je...tko da kaj čem drugega kot da se ne obremenjujem in sem tiho, navsezadnje saj ni moj otrok. Tisto prevleko pa že dol potegnem pa v stroj fliknem.


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: A sem res tako čudna????
24.1.2006 19:40:00   
Romcka
kuku:) meni se zdi logicno, da kjerkoli previjam , dam spodaj naso podlogo in gor plenicko.... to je pac moja navada in se mi to tudi zdi kulturno....ce pa koga poscan pouster ne moti, pa BRAVO YOU:) jaz pa sem se zaj koncno navadla, da povem takoj kaj si mislim in se ne delam nekaj vljudne in kulturne, pol pa mi vse v glavi vre....sej se da lepo povedat, da ti pac to ni vsec in naj grejo v kopalnico...sam to mors narest, ko rita se ni naga:)::):):) cauci

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: A sem res tako čudna????
24.1.2006 19:46:13   
viv_
Meni se pa zdi edino logično, da če si nekje na obisku vprašaš, kje lahko previješ. Sploh glede na to, da imate doma majhnega otroka je sigurno, da je nekje prostor za previjanje.

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?