Gina
|
Jaz tudi ne bi povštrov iz spalnice nesla v dnevno, in posledično mi na kraj pameti ne bi prišlo, da ima kdo sploh lahko poušter iz svoje postelje tam. Jaz imam druge pouštre za v dnevno oz. za pred tv, oz. vsaj do nedavnega sem jih imela, ko smo še imeli dnevno sobo. In tisti pouštri niso tako občutljivi in jih itak skoz preoblačim. In tako posledično ne vidim nič groznega, če je kdo mislil tako, kot mislim jaz, pa je previl otroka tam. Sicer sem pa tudi jaz dajala otroka na kavč spat in je odlično ločil dan in noč. KO sem drugo dajala skozi v posteljico, je pa zamenjala, pa podnevi spala, ponoči pa ne. Pri prvem otroku človek precej komplicira in komplicira in ima čas za vse sorte neumnosti. Ne vem ravno, koliko je tvoj otrok star, ampak načeloma jaz sprašujem, kje lahko otroka previjem samo pri tistih, ki imajo majčkene dojenčke, do pol leta - če imajo večje otroke, niso več tako občutljivi, pa tudi razumevanje imajo mnogo večje, se ne sekirajo sploh, če otroka previješ na kavču (nimamo nobenih aklih frendov). V bistvu sem pozabila, da sploh obstaja možnost, da bi šlo komu na živce, če previješ otroka na kavču (pleničko jaz dam vseeno vedno spodaj, že za vsak slučaj, podloge pa ne uporabljam, ker je štorasta, mrzla in velika za okrog nosit) pri drugem otroku pa itak previješ že povsod in vseeno ti je, če so posode zunaj zložene, še srečen si, če imaš 5 minut mir, ko jih ven in not zlaga - itak se prepričaš, da bo hrana v piskrih prevrela in uničila vse bacile. Po postelji s copati ne pustim nikogar in četudi bi bili to obiski, jim preprečim, ker to se mi pa gravža. Lulanje je sterilno, tako da ni panike, če se tudi otrok kje polula, ko se navaja biti brez pleničk.
|