|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GINEKOLOGINJA V MARIBORU
23.1.2006 10:38:55   
Minnie22
Iščem eno dobro ginekologinjo v Mariboru? Mi lahko kaj svetujete?

Vem da ste že tukaj o tem govorili a mi ničesar ne najde:(

Stvar je taka da sem se odločila da svojo ginekologinjo menjam, ker z njo nisem bila zadovoljna. Zdaj me pa zanima kaj mi priporočate?

Pa prosila bi če zraven napišete kje dela in telefonsko številko, če jo imate.

Najlepša hvala!user posted image

Minnieuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GINEKOLOGINJA V MARIBORU
23.1.2006 12:12:24   
lelaval
A mora bit izključno ženska?
Jaz hodim k dr. Mauriču (moškemu) in sem ful zadovoljna.
Dela vsak dan dopopldan, v četrtek pa popoldan.  Dela v Vošnjakovi - 5. nadstropje. Tel.: 22-86-418

(odgovor članu Minnie22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2006 12:41:48   
Lusa
Joj samo k Mauriču ne.Jaz sem bila s prvo nosečnostjo pri njemu tud zelo zadovoljna,z drugo pa katastrofalno nezadovoljna.Pred mojo drugo nosečnostjo,je postal vodja oddelka oz. nekak šef in total gleda samo na finance ;kje  lahko "prišpara" in tako sem imela zadnji uz. pri 4,5mesecih trajajoč max. 3min in sploh ni pogledal ta glavnih organov-srce....Naša punčka ima poleg DS ,še hudo okvaro srčka ,tako da bo operacija zelo rizična.

Nisem zato tu ,da bi ga blatila ,midva sva se z dr. pogovorila;sem pa zato tu ,da ti svetujem in res ne izberi ga.Zelo dobra zdravnica je v bolnici v mb,mislim da se piše Kodrič.Ker so postale bolnišnice v Lj moj drugi dom in spoznavam veliko mamic,mi je ena mamica treh otrok iz mb povedala,da ima dr.Kodričevo in ta ji je kmalu v nosečnosti ugotovila ,da ima njen fantek neko okvaro na črevesju in to dost manjšo kot moja zlata pikica.In tako je ta punca šla 1mes. pred porodom ležat v lj,tako da so ga takoj po porodu dali na operacijsko.

Na tebi pa je ,kako se boš odločila.Jaz imam zdaj drugega zdravnika tu pri nas.

Lp

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2006 14:42:47   
lelaval
No, jaz ne morem nič slabega rečt. Mogoče mu je res malo v glavo stopilo, da je šef oddelka, a jaz sem imela vprašanja in nikoli nisem odšla nezadovoljna. Lani v nosečnosti pa sem imela preglede na 14 dni in celo na teden, po porodu sem dobila vabilo, ker po 6 tednih še nisem prišla.

Sama se odloči. Če že menjaš zdravnika, da greš na boljše, ne pa na slabše.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2006 15:51:32   
Lusa
To pa je nekaj novega ,da so ti vabilo domov poslali.Mene so namreč po prvi nosečnosti naročili na pregled 16tednov po porodu in še ta pregled je trajal "sekundo".

Zdaj po drugi nosečnosti ,pa me je ta drug gin. takoj naročil 6ted. po porodu in tud takoj opravil uz,kjer je tud nekaj opazil in ne ve al  je ta problem nastal po porodu ali pa pred,kajti preden sem drugič zanosila namreč nisem imela nobenga uz.

Je pa res ,da sem zgubila nekako zaupanje v zdravnike in ,če se bova z možem odločila še za enga sončka ,bom najbolj panična nosečnica.Upam ,da bo me vsaj ta moj ginekolog pomiril.

Je pa tak.Ljudje smo si različni.Enim je všeč to drugim to in hvala bogu ,da smo taki.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2006 16:15:11   
Moyca_
jaz ne priporočam Mavriča in pa Jelke Kolarič tudi ne

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2006 16:26:07   
Seven*
V Slov.Bistrici je ena zelo fajn ginekologinja dr.Bandeljeva. Bila je kar nekajkrat izbrana iz strani pacientov in revije Viva za ginekologinjo leta. Samo mislim, da je ze polna.

(odgovor članu Minnie22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?