Lusa -> RE: GINEKOLOGINJA V MARIBORU (23.1.2006 12:41:48)
|
Joj samo k Mauriču ne.Jaz sem bila s prvo nosečnostjo pri njemu tud zelo zadovoljna,z drugo pa katastrofalno nezadovoljna.Pred mojo drugo nosečnostjo,je postal vodja oddelka oz. nekak šef in total gleda samo na finance ;kje lahko "prišpara" in tako sem imela zadnji uz. pri 4,5mesecih trajajoč max. 3min in sploh ni pogledal ta glavnih organov-srce....Naša punčka ima poleg DS ,še hudo okvaro srčka ,tako da bo operacija zelo rizična. Nisem zato tu ,da bi ga blatila ,midva sva se z dr. pogovorila;sem pa zato tu ,da ti svetujem in res ne izberi ga.Zelo dobra zdravnica je v bolnici v mb,mislim da se piše Kodrič.Ker so postale bolnišnice v Lj moj drugi dom in spoznavam veliko mamic,mi je ena mamica treh otrok iz mb povedala,da ima dr.Kodričevo in ta ji je kmalu v nosečnosti ugotovila ,da ima njen fantek neko okvaro na črevesju in to dost manjšo kot moja zlata pikica.In tako je ta punca šla 1mes. pred porodom ležat v lj,tako da so ga takoj po porodu dali na operacijsko. Na tebi pa je ,kako se boš odločila.Jaz imam zdaj drugega zdravnika tu pri nas. Lp
|
|
|
|