Gina
|
Ja a ne misli z vama živet al kaj? A se misli samo malo šlepat za lepe trenutke z otrokom, brez kakršnegakoli prispevka, tako psihičnega kot fizičnega, materialnega? Ne razumem. Kaj pa on pravi, kako si predstavlja prihodnost, saj ne moreš se še ne odločit do tik pred porodom ali še kasneje? A iščeta stanovanje ali kaj? Jaz imam eno kolegico, ki je imela fanta, katerega starši niso odobravali njune veze. Ko je zanosila, so dali fantovi starši fantu ultimat, ali naj ostane doma najmanj do konca faksa ali pa ga bodo razdedinili (pa je šlo za kar nekaj denarja). On je ostal doma, ona z otrokom pri svojih starših. Šele čez 4 leta so šli skupaj živet. Ona se je zbujala cele noči, ona je otroka živela, pa ni bila v službi, ona se je z otrokom ukvarjala, on samo za občasno. Ampak je ostala z njim in imata danes hišo in tri otroke. Jaz mu ne bi nikoli odpustila, da bi me zapustil v tako kritičnem življenjskem obdobju, da ne bi bil 4 leta pravi oče prvemu otroku, da bi bil slabič, kar se staršev tiče, da bi mene in otroka zatajil. Ona mu pa ni zamerila, se ji je zdelo normalno, ker ji tudi denar mnogo pomeni. Ti moraš razmislit sama pri sebi, kaj ti lahko preneseš, pa kaj ti veliko pomeni. Saj ne gre samo za denar. To je še najmanj. Gre za vse ostalo. Vprašaj ga, kako si vse skupaj predstavlja.
|