Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam odlagate obleke pred spanjem? 20.1.2006 12:33:42
|
|
|
|
zoya24
|
Jaz imam obešeno to v kopalnici, čez dan tam visi pižama, ponoči pa trenirka. Kar nosim pa tako, ko grem ven, pa če je čisto roma nazaj v omaro, drugače pa v koš za umazano perilo.
|
|
|
|
RE: Kam odlagate obleke pred spanjem? 20.1.2006 13:00:38
|
|
|
|
juma
|
Midva se zvečer pred spanjem v kopalnici slečeva in v omari je prostor za vsakodnevne cunje(če so čiste).ta boljše cunje pa romajo v spalnico v omaro.Aja umazane pa seveda na pranje
|
|
|
|
RE: Kam odlagate obleke pred spanjem? 20.1.2006 14:10:45
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz jih puščam v kopalnici -na košu za prat, moj dragi pa enkrat v dnevni (obesi na sobno kolo - jaz pa imam razlog, da ne morem migat ), drugič pa na stolu v kuhinji, tretjič v kopalnici na pralnem stroju - kjer pač pride.
|
|
|
|
RE: Kam odlagate obleke pred spanjem? 20.1.2006 14:30:50
|
|
|
|
bskrle
|
Midva imava vsak svoj stol, mož ima ločeno službene, nedeljske, delovne in obleke za doma. Tako se včasih na stolu nabere po 4 pare nogavic, gat, puloverjev in potem voham, kaj smrdi!!! Moje pa ležijo na stolu in na postelji, nisem tako redoljubna kot mož.
|
|
|
|
RE: Kam odlagate obleke pred spanjem? 20.1.2006 14:34:53
|
|
|
|
Nasy
|
kar imava za vsak dan oblečeno, tko, za doma, je ponavadi na stolu na moji strani oz. na nerabljeni termo. peči na njegovi strani. Za službene stvari ima moj omaro v dnevni, umazane cunje pa romajo v koš za perilo..eden je v kopalnici, drugi v spalnici
< Sporočilo je popravil Nasy -- 20.1.2006 14:35:30 >
|
|
RE: Kam odlagate obleke pred spanjem? 20.1.2006 16:18:41
|
|
|
|
paris
|
Podobno kot Splišni.
|
|
RE: Kam odlagate obleke pred spanjem? 20.1.2006 16:24:09
|
|
|
|
artista7
|
hja.. čez stol imam navado metati. Če je pa umazano pa roma takoj v koš za perilo. Fine reči dam takoj v omaro. Povrh vsega mi je dragi naredil obešalnike na vratih, tam tudi veliko jop visi
|
|
|
|
RE: Kam odlagate obleke pred spanjem? 20.1.2006 18:10:16
|
|
|
|
daria78
|
Uh, kako fajn, da ste vse to napisale. Meni se dogajajo podobne stvari. Pred kratkim sem kupla tiste obešalnike na vakum, ki jih potem lahko prelagaš po kopalnici. Baje, da so ful močni, so mi rekli v trgovini. Zvečer tako cunje obesim gor, zjutraj pa na tleh dobim dva kupčka. In čeprav vem, da bo ponoči vse dol padlo, še kar stavim gor !
|
|
|
|
RE: Kam odlagate obleke pred spanjem? 20.1.2006 18:47:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz čist isto kot Splišni, moj pa jih pušča, kjer mu z riti padejo. Včasih ga sredi noči napodim naj vrže umazane cunje iz spalnice, ker pač dišijo po kuhinji, to mi gre zelo na živce.
|
|
|
|
RE: Kam odlagate obleke pred spanjem? 20.1.2006 18:58:57
|
|
|
|
cmokec
|
Dokler Pia ne dobi svoje sobe, je v njej vse, kar nima svojega mesta. Notri je tudi moja mladinska pisalna miza, ker je vse vrženo eno na drugo. Boljše obleke pa obesim na obešalnik in obesim na tisto premično štango na koleščkih. Nikoli pa ne dam nazaj v omare obleko, ki jo je kdo imel že enkrat oblečeno.
|
|
RE: Kam odlagate obleke pred spanjem? 20.1.2006 20:25:48
|
|
|
|
KODA
|
V kopalnici imava dva obešalnika prav za take cunje.
|
|
RE: Kam odlagate obleke pred spanjem? 20.1.2006 21:12:27
|
|
|
|
mila1
|
Midva tudi ponavadi dama kar v sobo na likalno desko,ali pa v kopalnico na vrate obesim. tako da še lahko imam drugi dan gor oblečeno,če nena preveč diši po kuhi,ha,ha,ha
|
|
|
|
RE: Kam odlagate obleke pred spanjem? 20.1.2006 22:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni ni bilo še nikoli nič pospravljeno, tako, da cunje čez noč ostanejo tam nekje okrog pralnega stroja v kopalnici (če je vse po sreči).
|
|
|
|
RE: Kam odlagate obleke pred spanjem? 20.1.2006 23:39:52
|
|
|
|
Pajaca
|
Ugotavljam, da sem ful pridna!!!! PA moj tud!!! Cunje lepo pospravim v omaro in to vsak večer. Če smrdijo po kuhanju, čikih ali čem podobnem romajo v pranje.... pa to dostkrat kar takoj po kuhanju. Če je kdaj treba kaj preluftat pa zvečer nesem na podstreho..... sej nisem bla zmer taka, sam moj se vedno pizdi če kje pustim stvari.... pa se človk navadi kmalu. (sam ne pa računat da je pol trenirka u ibr zložena, običajno je to bl ena žoga vržena v omaro)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?