|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kam odlagate obleke pred spanjem?
20.1.2006 12:33:42   
zoya24
Jaz imam obešeno to v kopalnici, čez dan tam visi pižama, ponoči pa trenirka. Kar nosim pa tako, ko grem ven, pa če je čisto roma nazaj v omaro, drugače pa v koš za umazano perilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.1.2006 13:00:38   
juma
Midva se zvečer pred spanjem v kopalnici slečeva in v omari je prostor za vsakodnevne cunje(če so čiste).ta boljše cunje pa romajo v spalnico v omaro.Aja umazane pa seveda na pranjeuser posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.1.2006 14:10:45   
lelaval
Jaz jih puščam v kopalnici -na košu za prat, moj dragi pa enkrat v dnevni (obesi na sobno kolo -  jaz pa imam razlog, da ne morem migat user posted image ), drugič pa na stolu v kuhinji, tretjič v kopalnici na pralnem stroju - kjer pač pride. user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.1.2006 14:30:50   
bskrle
Midva imava vsak svoj stol, mož ima ločeno službene, nedeljske, delovne in obleke za doma. Tako se včasih na stolu nabere po 4 pare nogavic, gat, puloverjev in potem voham, kaj smrdi!!!
Moje pa ležijo na stolu in na postelji, nisem tako redoljubna kot mož.

Neposredna povezava do sporočila: 29
20.1.2006 14:34:53   
Nasy
kar imava za vsak dan oblečeno, tko, za doma, je ponavadi na stolu na moji strani oz. na nerabljeni termo. peči na njegovi strani. Za službene stvari ima moj omaro v dnevni, umazane cunje pa romajo v koš za perilo..eden je v kopalnici, drugi v spalnici

< Sporočilo je popravil Nasy -- 20.1.2006 14:35:30 >

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.1.2006 16:18:41   
paris
Podobno kot Splišni.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.1.2006 16:24:09   
artista7
hja.. čez stol imam navado metati. Če je pa umazano pa roma takoj v koš za perilo. Fine reči dam takoj v omaro. Povrh vsega mi je dragi naredil obešalnike na vratih, tam tudi veliko jop visi

Neposredna povezava do sporočila: 32
20.1.2006 18:10:16   
daria78
Uh, kako fajn, da ste vse to napisale. Meni se dogajajo podobne stvari. Pred kratkim sem kupla tiste obešalnike na vakum, ki jih potem lahko prelagaš po kopalnici. Baje, da so ful močni, so mi rekli v trgovini. Zvečer tako cunje obesim gor, zjutraj pa na tleh dobim  dva kupčka. In čeprav vem, da bo ponoči vse dol padlo, še kar stavim goruser posted image !

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.1.2006 18:47:17   
Anonimen
jaz čist isto  kot Splišni, moj pa jih pušča, kjer mu z riti padejo. Včasih ga sredi noči napodim naj vrže umazane cunje iz spalnice, ker pač dišijo po kuhinji, to mi gre zelo na živce.

(odgovor članu daria78)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
20.1.2006 18:58:57   
cmokec
Dokler Pia ne dobi svoje sobe, je v njej vse, kar nima svojega mesta. Notri je tudi moja mladinska pisalna miza, ker je vse vrženo eno na drugo. Boljše obleke pa obesim na obešalnik in obesim na tisto premično štango na koleščkih. Nikoli pa ne dam nazaj v omare obleko, ki jo je kdo imel že enkrat oblečeno.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.1.2006 20:25:48   
KODA
V kopalnici imava dva obešalnika prav za take cunje.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 36
20.1.2006 21:12:27   
mila1
Midva tudi ponavadi dama kar v sobo na likalno desko,ali pa v kopalnico na vrate obesim.user posted image tako da še lahko imam drugi dan gor oblečeno,če nena preveč diši po kuhi,ha,ha,hauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 37
20.1.2006 22:57:07   
Anonimen
Pri meni ni bilo še nikoli nič pospravljeno, tako, da cunje čez noč ostanejo tam nekje okrog pralnega stroja v kopalnici (če je vse po sreči). user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 38
20.1.2006 23:39:52   
Pajaca
Ugotavljam, da sem ful pridna!!!! PA moj tud!!!

Cunje lepo pospravim v omaro in to vsak večer. Če smrdijo po kuhanju, čikih ali čem podobnem romajo v pranje.... pa to dostkrat kar takoj po kuhanju. Če je kdaj treba kaj preluftat pa zvečer nesem na podstreho.....

sej nisem bla zmer taka, sam moj se vedno pizdi če kje pustim stvari.... pa se človk navadi kmalu. (sam ne pa računat da je pol trenirka u ibr zložena, običajno je to bl ena žoga vržena v omaro)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.1.2006 0:06:24   
Suzi*
Uhh, pri nas so kar problemi s temi cotami. user posted image  Ravnokar gledam kje vse ležijo. V jedilnici so čez tri naslonjala moževe današnje obleke za v službo...jih zrači. user posted image  V spalnici sta dva kupa na komodi...eden moj, drugi možev. Tisto kar sem nosila čez dan (trenirka, majčka) in ni za oprat, jaz zvečer pustim na pralnem stroju. Pa na kljuki od vrat v dnevni je moževa srajca. user posted image  Od tamalga obleke so pa na stolu v njegovi sobi. Pa ful velikokrat so umazane cunje namesto v košu za perilo v kopalnici na tleh pred njim. user posted image  Pujsi!

Matr, men grejo tud ti kupi ful na živce......

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?