|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam odlagate obleke pred spanjem?
20.1.2006 9:22:00   
tinkatonka
Imam resen problem...user posted image  Pa me zanima kako to rešujete vi.user posted image

Preden grem spat, oblečem pižamo, in potem problem, kam dati obleke. Če sem pred tem oblečena v kakšne hlače ali bluzo dam ponavadi to na obešalnik in v omaro. Če pa sem doma in skačem naokoli v trenirki, ki še diši po tistem kaj sem tisti dan kuhala, tega pač ne dam v omaro in pristane.....kjer pač pristane...Včasih je bil to stol v spalnici, kamor sva oba z možem odlagala obleke, ki sva jih imela za doma, pa je kar naenkrat ratal tam cel kup oz. pravo "odlagališče" oblek. Ko sem pošizila, da tako ne gre več naprej, sem stol pospravila iz spalnice in zdaj teh oblek kar nimam kam dati. Zdaj ko imava v sobi otroško posteljo (otročka pa pričakujeva čez 1 mesec), sva obleke začela metati čez ograjo otroške posteljice. Mislim GROZA!!!!! Sej sploh otroka nimava kam datuser posted image user posted image user posted image .

Torej...kako imate vi to organizirano oz. pospravljeno????

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 20.1.2006 9:23:45 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam odlagate obleke pred spanjem?
20.1.2006 9:27:20   
Anonimen
Po moje je najboljši kakšen lep stol v spalnici, če ga imaš kam postavit. Samo paziti je res treba sproti, da se prevč stvari gor ne nabere. Drugače se jaz slačim v kopalnici in dam cunje na pralni stroj. Pa na vratih kopalnice imam tisti obešalnik s kljukicami, tja tudi kaj obesem.

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2006 9:28:06   
MarijaPo
Midva z mozem sva pujsa in meceva vse kar po tleh, kjer pac pade. Ni glih najleps, je pa prakticno, ko potem zjutraj iz kupa samo poberes in obleces - nic dela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2006 9:30:14   
viv_
Joj tele cunje...

Odvisno, če se slečem v dnevni, so potem v dnevni na fotelju... Ker se gre iz kuhinje v spalnico, se včasih znajdejo v kuhinji na stolu, v spalnici imamo eno nizko omarico, najpogosteje se kopičijo na tej omarici... Če sem pa samo v trenirki, nemalokrat leži na tleh pred mojo posteljo...

Obleke vedno pospravljam kampanjsko, ko se jih nabre že cel kup user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2006 9:30:35   
baguSka
Jaz sem prej tud dajala na stol, zdej ko ga pa nimam, pa dam na obešalnik čez noč, zjutri oz. ko pridem s šihta pa pospravim al pa spet oblečem. Odvisno za kero stvar gre. Tud če ni trenirka za doma, je ne dam takoj v omaro, ker pač tud uzuni ni glih sterilizarano ozračje in smrdi... sploh zdej po zimi.

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2006 9:33:37   
baguSka
Ja sevede. To je kar se spalnice tiče. Največkrat se pa zgodi, da se slečem tud jaz v kopalnici - pred tuširanjem in potem pustim cunje tam na obešalniku, al pa jih vržem v koš, če so za oprat, al pa jih odnesem sabo in jih vržem čez obešalnik... več je teh možnosti. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2006 9:33:48   
CatJa
Midva imava v spalnici dva predalnika in cote odlagava tja gor, razen kar je za v pranje, tist gre v koš.
Na tla pa nikoli.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2006 9:34:03   
Ninica
To mi je pa tako vse znanouser posted image user posted image . Pri nas je čisto isti problem. Stol na vsake toliko pospravim, da je prazen - da ga sploh vidimo, ker ko je kup cunj na njem, se ga niti ne da videti. To je problem v nas, ker ne pospravljamo za sabo. Zdaj še celo, ker imamo doma user posted image , ki že user posted image  na okrog, tako, da nimam niti časa da bi sproti pospravljala - potem se pa nabereuser posted image .

Mislim, da človek mora biti tak že od prej, da ima en red.

Jaz ga nimamuser posted image .

Ne znam ti pomagatuser posted image

LP, Ninica

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2006 9:35:42   
Skorpija
Groooozaaaa tele cote! Midva jih malo odlagava na fotelje v spalnici, malo na pralni stroj v kopalnici, pol pa pošiziva pa pospraviva, pa je čez tri dni isto... Sem se že naučila mižat na en oko...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2006 9:45:10   
Meggi

Joj sem že pogldla na avtorja če sem jaz to omotična že postavla???

No, resno tud jaz o tem razmišljam. Glih danes se odpravljam v Baumax po ono stojalo cca 3000 ko lahk gor obesiš cote te prehodne al pa zimske jakne. Meni gredo ornk na živce te cape. Nag pa glih ne morš hodit ne.

No jaz sem do zdaj imela tisti mrežast žakelj a la 200šit pod umivalnikom glih paše v kopalnici in sma notr metala al pa na radjator. Samko pol se res kar hitro nabere je pa dokaj praktičen no. To stojalo so take vilce z drogom sam morš imet prostor. Jaz bi rada na hodnik dala za to goro jakn pa še preluftlae bi se. Sam ne vem če je to dost moč za te moje ideje- vam poročam.
     Drugač pa si želim enkrat v prihodnosti en cimer- sobo samo za garderobo, peglanje,...      INsanje bodo postale resničnost,... ne vem kdaj!!!!!!!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.1.2006 9:48:27   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi
Drugač pa si želim enkrat v prihodnosti en cimer- sobo samo za garderobo, peglanje,...      INsanje bodo postale resničnost,... ne vem kdaj!!!!!!!

Ejo. Če boš tole sobico mela, bo notr totaln raztur. To pa ti povem iz lastnih izkušenj. Vse boš not metala in nazadnje še vrat ne boš mogla odpret.user posted image  No, sej se hecam... ampak v tem primeru se boš vedno zanašala na tole sobico in nazadnje bo ta taka, kot da bi bomba notr treščla.user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.1.2006 9:50:30   
viv_
se podpišem pod baguSko... Mi mamo tako sobico, ampak samo za cunje, za peglat ni placa, tudi če bi bila pospravljena ga ne bi bilo...

povzetek sobice - dobro da se vrata odpirajo na ven user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.1.2006 9:52:59   
baguSka
Ja jst sm tole že tuhtala. In je res, da večji je prostor za odlaganje, več cunj se nabere. Torej rešitev: čimmanjši prostor za odlaganje, manj bo cunj. Zato pa sem si jst naštimala obešalnik, ker tja gor lohk obesm zlo mau, na tla pa jst ne mečem... torej: obešalnik je rešitev. ;)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.1.2006 9:57:46   
Skorpija
Ja, midva imava tako sobico in je katastrofa. Nekoč (upam) bo to otroška soba, zdaj se pa notri perilo suši, lika, odlaga, notri so stari stoli, jakne, novoletna jelka, čevlji, klobuki, mah ni da ni... In glih ta teden mi je počil film in sem začela vse seliti v klet, ker se prav bojim, da bi do dneva ko pride user posted image  ratala situacija neobvladljiva user posted image  Torej - kamre nikar!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.1.2006 10:01:28   
saratanja
Cunje....bljak. Pri nas je to tud prava mora. Mali še vedno spi v najini splanici v svoji posteljici. Spi pa ko princesek na zrnu graha in samo prideš blizu pa že vzdihuje. Tako jaz potem do svoje garderobe sploh ne pridem. Moram imet že v naprej vse pripravljeno. Kopalnica je tako že od mojih dveh zasedena, tako da so sedaj moje cote pristale v dnevni sobi, še dobro da je za sedežno polica, pa so tam mal skrite.......dokler se jih tamali čez dan ne loti..no potem so pa po celem stanovanju.

Neposredna povezava do sporočila: 15
20.1.2006 10:16:48   
tanikaa
Direkt v koš za smeti. Izognemo se nepotrebnim kupom cunj, pranja in likanja...user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu saratanja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.1.2006 10:39:35   
Maxica
V spalnici imava en stol, kamor se odlaga. Pol pa vsaj enkrat na teden pregledam, če je kaj za oprati, dam naprej v koš, če ne pa pospravim.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.1.2006 11:23:13   
petra a
hehehe... pri nama je tudi isti šmorn user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.1.2006 11:28:35   
Anonimen
Js sem mela/mam tole:

http://www.arredamento.com/foppacasa/enter_en.html 

oz. slikca: (tista ravna brez stola) - se je kr u redo obnesla
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
20.1.2006 11:38:52   
Anonimen
Pri nas je pa takole: v spalnici imam za vrati na steni pritrjen obešalnik s petimi kljukami. Ko prideva iz službe cunje, (katere so še za naslednji dan, ostale v koš za pranje) obesiva na obešalnike, nato pa z obešalnikom vred na ta obešalnik, ki je na steni. Oblačila za doma, pa zvečer, ko se umijemo odložimo v kopalnici na obešalniku na vratih. Skratka nobenega problema. Tudi otroka imata v svojih sobah za vrati omenjene obešalnike in to se pri nas zelooo obnese. Konec tedna, ko imamo pa pranje pa lepo pogledam po teh obešalnikih, dam prat kar je za oprat ostalo pa ostane lepo z obešalnikom obešeno na obešalniku.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 20
20.1.2006 11:39:23   
tinkatonka
Pikec0....dobrauser posted image a dragauser posted image   ideja.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.1.2006 12:04:42   
Anonimen
Konkretno ta je draga - mi2 z ex sva dobila za poročno darilo.
Ampak eno cenejšo izvedbo v eni trgovini v italiji sva dobila za 10EUR, tko, da sva mela vsak svoje stojalo.

20 EUR, pa tud ni taaaaaaaaaaakoooooooo velik strošek. Sam ne sprašuj po imenu trgavine, ker ne vem, sem pa tud pr nas že vidla za ene 4-5 jurjev. Sam ne sprašuj kje.

Neposredna povezava do sporočila: 22
20.1.2006 12:06:55   
blazka
Jest sem pa že mislila, da imamo samo pri nas en stol v spalnici, ki je poln cunj. Sem si prav oddahnila, ko vidim, da je tudi drugje tako. Sej te cunje so res problem. Ampak se človek res navadi jih kar spregledat, pa se ne preveč sekirat.

LP

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.1.2006 12:17:28   
beba76
Midva jih puščava na pralnem stroju, otroka pa v svoji sobi na stolu. Pa tudi razmišljam o tem, da bi jih vsi devali kar na stroj, ker pop*****, ko priden v sobo in najdem na stolu še kakšno cunjo od šole, ki sta jo pozabila dati v koš ali pa nazaj v omaro, če slučajno ni umazana.
Da pa bi cunje ležale po tleh - ne pride v poštev!!!!!!!! Red je red.

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.1.2006 12:30:59   
Annny
Kar na stol v kopalnici ali pa dam prat.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?