Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 14:51:45
|
|
|
|
tanikaa
|
neva6, verjemi, bolj pašejo pepelniki. krožnik ne sprosti toliko...
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 15:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz sem brez vsake energije..nisem še v službi, malo je finančnih problemov ampak doma poskušam furati sama vse..moj ima tako službo, da je včasih doma po par dni a takrat so glavna stvar televizor, računalnik in igrice jaz sem deklica za vse..likati zna, a se ne pritakne cunj. Edino kar naredi je to, da posesa po stanovanju, pa še to more bit že res ornk nastlan. On je gospod, nosi dnar k bajt, zato mu ni treba s prstom mignit Nekega dne bom samo znorela, popokala cote in šla! Kam še ne vem, le da mi tega ne bo potrebno več prenašat! Zdaj pa samo jokam in upam na boljše čase
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 18:54:56
|
|
|
|
lelaval
|
Groza, začaran krog, ki se ne konča. Poskusita res - če se da kupiti še en avto, ali pa pojdi vmes tudi sama kam- ni nujno, da skuhaš kosilo. Bo že kaj jedel. Moraš iti še malo sama ven.
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 18:57:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Rečem dragemu, da rabim nekaj ur zase in si jih privoščim. Ali grem v gledališče, na kavo s kolegico, v knjižnico (zame prostor sprostitve), si privoščim več ur trajajočo penečo kopel ali pa samo na spehod v naravo. Kar mi tisti trenutek paše. In ker je moj dragi zelo uvideven in ponavadi sam opazi, kdaj mi zmanjka baterij, mi vedno, tako ali drugače omogoči sprostitev. Če drugega ne, za spremembo on skuha kosilo ali me pelje na večerjo, pospravi stanovanje, se loti likanja, mene pa pošlje pred TV ali brat knjigo.
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 18:59:41
|
|
|
|
Primoza
|
Gorsko kolesarjenje?
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 19:22:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa neva6, verjemi, bolj pašejo pepelniki. krožnik ne sprosti toliko... Krožniki so bolj pri roki,pepelnik bi morala iskat,ker ne vem kje so. Primoza evo,komot bi stavila glavo za tvoj odgovor. Pa še čisto prav imaš.
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 19:44:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, ko bi bilo res vse tako preprosto ...
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 19:46:40
|
|
|
|
Dadi
|
Te popolnima razumem. Jaz grem ko pride mož iz službe v štacuno v bližnji kraj in me kake pol ure ni nazaj. Si vzamem čas in vse preštudiram, tudi če že vse vem(cene, izdelke itd.). Čeprav imam jaz tudi svoj avto ampak ker mam taka mala dva težko grem kam z obema hkrati.-razen k babicam na obisk, ki pa živijo 80km stran, tako da sem večinoma sama doma. Prijatelje mam pa tudi vse v Lj.
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 19:59:54
|
|
|
|
CIPRESA
|
Jaz pa ko imam vsega dovolj sem najraje SAMA. Ponavadi grem ven na zrak na kako uro ali dve teka po stezicah in potkah ki jih tu pri nas ne manjka. Pa rajši poslušam petje ptičkov in šelestenje listov kot pa kako sosedo ki bi me še s svojimi problemi zamorila. Tko je p'r nas doma!!!
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 20:21:37
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej ne vem al si še doma na porodniški al ne..no služba vsaj mal ubije to da se cele dneve ne gledaš z otroci in k prideš domov ni tolk težko. če si pa na porodniški pa zna bit kriza. za začetek recimo lahko spremeniš traso sprehoda - to ne bi blo težko a? no k sem bla js na orodniški se bi mi definitivno odtrgal če ne bi imela avta, pa živim skor v mestu kranja, pa 5h frendic s katerimi smo se skor vsak dopoldne edin če ni ful dž padu doble na kofe v mestu..tako smo združle sprehod, kofetkanje, pa še mulci so se lahko mal igral, oz dokler so bli še tko mejhni so spal al pa sedel v vozičkih. ka pa je otroku važn al leži v vozu al pa doma v košku? no pol sem se vpisala še na aerobiko, da neki še telesno zase nardiš. tko maš saj 2x na teden recimo zvečer izgoor da greš vn. in me smo se spet doble frendice k smo skup hodile po aerobiki pa še na kofe kar se je znal tut do polnoči zavlečt. zdej k smo pa vse n ašihtu se pa n vsake kvatre dobimo zvečer ko mulci zaspijo same na pico in dolgi čvek..ja tko k viv prav, dokler s ne vržejo iz gostilne, vsako sredo pa se popoldne dobivamo še z mulci..mulci sami letajo okol, me pa klepetamo pa mal uči mečemo sem p ake kaj delajo. res je super. saj mal razbije isti vsak dan. zato ti priporočam da nekako postaneš mobilna, si najdeš mamice kolegice in se začni z njimi družt. me smo se spoznale kle na rr, in ni hudič da tut ti najdeš kako, magar mogoče tut iz okolice da bi se lahko vsak recimo dopoldne dobile na sprehod in kofe. tut če po isti turi vsak dan šetaš z eno osebo in ne sam zna dan velik hitrej minit kukr če si skos sam s svojimi mislimi. ja pa dedca mal uprež hudič, a mu bo krona iz glave padla? če se ne morš obrnt na kako babico sem pa ke si pa najd kako pocen študentko za en večer na mesec, da gresta tut s tvojim lahko sama vn.
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 20:30:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz grem zapravljat.
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 23:24:44
|
|
|
|
miška piška
|
Jaz grem 3X na teden na telovadbo in sem ok Če ne pa, kakšno kofe ali sprehod s frendico, ampak je v večini primerov mali zraven, ampak ko je na zraku, je skoraj kot da ga ni Doma pa nimam problemov, s partnerjem sva kar usklajena in delava oba skoraj vse, po občutku, ko je kaj za narediti, eden ali drugi naredi... Mogoče namig, ko greš ven, vzemi walkman in poslušaj "tvojo" glasbo, ampak naj bo tolk naglas, da še slišiš otročka:) Ja, pa še en avto, obvezno, kot so ti že ostale svetovale, pol boš bolj "free"...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?