Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:03:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se počasi že meša od vsakodnevne rutine... Živimo malo ven iz Lj, in če hočem kamor koli it (v trgovino,...) se moram vsest v avto in it. Pa to še ne bi bil noben problem, če nebi moj dragi kar naprej imel avto in bi ga mogoče tudi jaz kdaj dobila na uporabo... Res imam že pol kufer tega da se mi iz dneva v dan ponavljajo dnevi, se mi že tako zdi kot da se mi dan nikoli ne konča. Se mi že prav meša . Vsako juto odpeljem tastarejša dva v vrtec, potem pa hitro domov in sem do 15.00 doma s tamalo, vmes skuham, pospravim, da lahko potem ko pride mularija domov v minuti spet vse razmeče in razsuje in je potem tako kot, da čez cel dan ne bi nič naredila.... Saj grem ven na sprehod, v naravo, samo kaj ko je ta sprehod vsak dan po istem terenu, v istih krogih kot že dan poprej, brez konkretne družbe odraslih ljudi ... Sem nujno potrebna spremembe v mojem življenju..... Madona kako zelo potrebujem malo miru, da se spočijem od vsega...
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:05:48
|
|
|
|
Anonimen
|
HVALA,MENI SE DOGAJA ENAKO-ZMEŠALO SE MI BO OD VSEGA.
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:06:47
|
|
|
|
ZARA
|
Ja jst ko se mi odkači, grem k prijateljici na kavo...spustim vse iz rok in grem, ker ne morm več! Tud ti bi morala it. Ker to ni v redu, če nimaš časa zase...postaneš suženj svoje družine in stanovanja. Uglavnem en kofe in en šnops, pa bo takoj življenje lepše! lp
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:07:43
|
|
|
|
dory
|
Se ena...kaj nardim....pojem vse kar je cokoladnega pr bajti, privoscim si masazo in grem ven z babncami na cvek...spet do nadaljnega, ko pride napad
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:08:15
|
|
|
|
viv_
|
Kot prvo, kupite še en avto (če je le varianta). Že za relativno mal denarja dobiš kakšnega mejhnega! Kot drugo, pojdi kakšen večer ven s prijateljicami na kavo... to ful pomaga, res... pomožnosti pojdi s takimi, ki imajo tudi otroke, da se lahk mal zjočete ena drugi... Ne vem koliko je najmlajši star - probaj za en večer dobit varstvo za vse tri in pojdita nekam ven, magari samo na sprehod, SAMA! Privoščite si vsi skupaj podaljšan vikend nekje... samo da zamenjate okolje in da ti ni treba kuhat in pospravlajt!
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:08:20
|
|
|
|
ZARA
|
Aja... pozabila sem napisat naj "terapija" traja vsaj 2-3 ure, če ne je brezveze...moraš jih začet pogrešat...
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:10:04
|
|
|
|
viv_
|
Ja ZARA, terapija ne sme bit pod 2 uri... Me se ponavadi dobimo na "terapij" ob pol 9 zvečer, ponavadi zaključimo, ko nas mečejo ven iz štarije
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:10:45
|
|
|
|
Urša
|
Jst počakam, da pride mož domov, mu predam naraščaj in grem s prjatlco na PIVO! Tm se pogovarjava o vsem možnem, samo o otrocih ne. Pomaga! Zara, ne me spet napadat!
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:14:35
|
|
|
|
mala
|
sm pa misnla,da sm jest edina...to zgodbo še kako dobr poznam,sam da jest še izpita za avto nimam hvalabogu,da smo se zdej preselil,vsaj mal spremembe pa mal več možnosti za sprehode itd. Dobr bi pa bilo,da bi še kako mamico našla k ji tud manjka družba,da bi šle na kak kofetek ko je meni vsega dovolj-grem na cigaretek -5 minut samo zame...
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:15:26
|
|
|
|
ZARA
|
Ja viv, nujno tam ene 3 ure...1 ura ni nič, ker se komi dol usedeš, eno rečeš in že morš laufat...treba je uživat počasiiiii, nč brzine...izi end vid stajl Urša, zate pa že vem, da si nagnjena mal na alko Je pa seveda lepo da si/nam priznaš...
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:16:29
|
|
|
|
Urša
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:17:21
|
|
|
|
viv_
|
Ja ZARA, zato je tut fajn, da mulc prej spi, da te slučajno ne zgrabi kakšna slaba vest...
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:19:14
|
|
|
|
eva1
|
Jst grem s kolegico na pijačo, včasih samo ven na en dolgi sprehod...samo da sem malo sama... No zaradi te vsakodnevne rutine komaj čakam da grem v službo, ker mi vsake tok časa čist dojadi to eno in isto-dan za dnem!
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah sej bi šla mal s kolegicami, pa mal po svoje, samo kaj ko so gospoda kar naprej odsotni, ko pa mi že rata kam it SAMA, moram pa hitro domov laufat, ker mora možek spet it kaj delat in ga kakšen nujno rabi, itd, itd . Na babice tudi niti podrazno ne morem računat, ker hitro dobim kaj servirano na pladnju, da tko pa to ne gre,.... Skratka ludnica...
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:36:55
|
|
|
|
malika
|
Moja zgodba je čisto ista. Včeraj po kosilu sem pustila vse , se vsedla v avto in šla; seveda sem dobila prej še navodilo; ob 6 bodi doma, ker grem nazaj delat. Moram pa povedat,da sem šla samo do trgovine, pa še to komaj. Od utrujenosti me je kar zanašalo, pred očmi se mi je kar svetilo,...v glavnem od šok terapije na boljše ni bilo nič! In ko pridem domov, so me piskri in krožniki od kosila še na mizi čakali, tako kot sem jih pustila
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:42:28
|
|
|
|
viv_
|
Meni je to čisto nerazumljivo... res... da partner ne naredi čisto nič! In ve to prenašate? Naslednjič, ko bi šel on ven, bi mu rekla, prsoim če čez 3 ure prideš, ker potem grem jaz. In pri enem otroku nič od njega, pa se odločite za še enega, čeprav veste, da bo spet NIČ! Ne vem no... Čeprav, po drugi strani pa, moj mož vedno reče: "Jim pa že paše tako!". In verjetno vam res, če ne tega ne bi prenašale.
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
naredim isto kot Urša, le da ponavadi ne ostane pri enem V globalu pa se popolnoma strinjam z vivinim zadnjim postom. To tudi mene čudi in preseneča, ampak verjetno da bo res nekaj na tem, da vam tako paše. Ker če ne bi, bi nekaj spremenile. Ker se da. Ker ste tudi ve tiste, ki imate službe ali pa ste na porodniški (24 urna služba ponavadi) in imate tudi ve obveznosti, pa rabite čas zase, za kolegice, itd...A mati pomeni biti sužnja svojim otrokom in še možu za povrh? Niti slučajno, pri meni ne bi potegnilo niti pod razno. Gospodje so pa pač gospodje in lahko delajo od kadar hočejo do kadar hočejo, gredo po službi na pivo, gredo zvečer na rekreacijo...ja, lahko, ampak zadeva mora biti obojestranska, se pravi enkrat eden, drugič drugi.
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 12:56:41
|
|
|
|
trojči
|
Jaz sem si kupila en star luštkan poceni avto in z njim dobila občutek, da končno imam noge. In smo šli: v živalski vrt, na morje, po nakupih, k babici, vso kramo sem zmetala v prtljažnik, ni ga lepšega. Ko imam vsega dovolj, odpravim težave, pa če je to odpoved v službi, zobozdravnik, ipd. Razkuri se, udari po mizi, basta, ti naredi to, ti v svojo sobo, dvigni telefon in se zmeni s starimi starši, kar pogumno!
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 13:02:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ni čisto tako da mi že paše.... Ni bilo vedno tako kot je sedaj, pa tudi razkurla sem se že dostikrat nanga, pa je pomagalo mogoče za kakšen mesec in smo sedaj spet tam kjer smo bili, samo da zdaj preprosto nimam več energije, da bi se zvečer pričkala še z njim, grem rajši v posteljo, ker sem ponavadi tako zbita da še gledati ne morem, kaj šele kaj drugega.
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 13:06:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Še se razjezi, razloži, da tako ne gre, predlagaj, da vzame dan, dva dopusta in opravi tvoj "delavnik", da bo videl, kako ubijajoče je, mater, pa saj si tudi človek, mar ne? Naj pride domov, magari ob 18-tih, zmeni se z nekom, pojdi ven, na kavo, na pir, karkoli ali pa samo do sosede na čvek. Ali pa to udejani v soboto ali nedeljo. Ha, vpiši se k planincem, pa greste v soboto za sel dan izlet, seveda ti sama, brez otrok in njega. Naj se znajde. Samo pogum, pogum, punca, pa se bo izšlo.
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 13:06:54
|
|
|
|
eva1
|
Men moj velik pomaga, ampak jaz sem naveličana te rutine-pa grem2-3x na teden s kolegico na pijačo, pa skoraj vsak večer na sprehod! Ne vem-jaz sem rada med ljudmi in zato pogrešam službo...drugače pa jaz tudi ne razumem, zakaj si vsake tok časa ne vzamete časa zase...kr vsak rabi mal oddiha...
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 13:24:44
|
|
|
|
Tia27
|
Otroci bodo zrastli in bodo šli vsak po svoje, to bo en, dva, tri.pusti prah, včasih je tud pica dobra, pozabi đumbus po hiši, vsaj jaz tko nardim, vsedem se med tamalino kramo in ji rečem, da jo imam najraje na svetu, sploh pa se zdaj zavedam tega, ko je na poti še en malček .Noben ti ne bo dal krone, če bo hiša brezhibna, jaz sem to že zdavnaj spoznala, pa nisem tolk zeeeeelo stara, pa sem isto hotela vse, vse narest, da bi bilo brezhibno, sedaj, ne nočem več tega in se počutim veliko bolje. Vso srečo naprej, lp
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 13:34:32
|
|
|
|
Mateja*
|
Se tud strinjam z vivinim zadnjim postom in z trojčki. Men tavelika (13 let) tud precej pomaga, ampak seveda če ni čist adijo od te pubertete. Ta srednja je živ hudiček, ta mali pa lih tko. Včasih čist znorim. Čeprav moram rečt, da mi moj pomaga, včasih moram pa tud popiz...in ga nakurt, ker ma dneve, ko se mu ne danič nardit. Jest pa vse, stanvanje, otroc, služba, nakupi...pol popenim in je spet dobro. U globalu mi kar precej pomaga in 2x na teden grem v fitnes. Joj, kako paše neki zase nardit in se mal zjagat. Pa kdaj s kolegicami na kavo ali pivo, pa čvek. Človek se kuj boljš počut. Punce, ne prenašat, da ste za vse same. Kot je rekla trojček, po miz udarte, pa mu 2x ne speglejte cunj, da bo vidu kako je če ni narejeno in da samo ti nardiš da ma speglan in opran. Pa bo mogoče dojel. Če pa ne bo, mu pa ni pomoči.
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 13:36:36
|
|
|
|
Mateja*
|
Ups, popravljam. Ne trojček, ampak trojči. Sorry!
|
|
|
|
RE: Kaj naredite, ko imate dovolj vsega.... 19.1.2006 13:42:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Tulim,jokam,stresem jezo na moje(ki me ne šlivijo sploh več ampak prenašajo) Razbijem kakšen krožnik in upam,da grem poleti za kakšen teden na dopust,stran od vsakdana,da napolnim baterije.Oh sprememba paše, Nato sem spet za nekaj časa dobra.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?