|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pridobivanje telesne teže
19.1.2006 10:13:43   
tita2006
Sem v 23.tednu nosečnosti in se mi trebušček že temu primerno pozna, ni pa se mi povečala telesna teža, ki je skozi pri 64 kg (že pred nosečnostjo sem bila suhe rasti). Zanima me, kako je naraščala vaša telesna teža med nosečnostjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pridobivanje telesne teže
19.1.2006 10:35:50   
SašaR
Pri men nekako tako:
1-14 T - 1kg
15-18 T - 1kg
19 -  23 T - 2 kg
24 - 28 T - 3 kg
29 - 34 T - 3 kg

Torej do tukaj jih je 10 kg in mislim da sem sedaj pridobila še enega tako da jih je na koncu 36 T 11 kg. Je pa res da mi ful paše sladko in se ga moram skoraj malo izogibati.
LP

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2006 11:10:46   
kaja29
srečka ti
jaz sem v 30 tednu, pa sem šla gor že za 11kg (problem so pa sladkobe)user posted image , sem kar huda
če bo šlo še tako naprej bom prava bajsa na koncu, dragi mi pravi, da sem žogica, (mala in okrogla)
pa še hitreje se sedaj utrudim, tako da so tudi sprehodi bolj počasni

upam, da bo šlo potem postopoma vse dol

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2006 12:20:50   
Anonimen1
Do poroda - 38.t - sem se zredila za 12 kg. Potem sem jih pokurila 11, torej imam samo še eno odveč. Morda še to kdaj izničim, samo po nujna močna volja.

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2006 15:10:04   
lelaval
Jaz sem se v prvih treh mesecih zredila za 11 kg user posted image  (te so mi ostale), v naslednjih šestih pa 3 kg. user posted image  Me je sestra vedno pohvalila, da sem pridna, ker skrbim tako za linijo. Jaz pa sem dobesedno žrla (sploh sladko), prebavo pa sem imela 8-10 x / dan , tako, da ni nič ostalo v meni,user posted image

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2006 17:08:19   
AishaM
Do danes (36t, 2/7) sem pridobila 8 kg. Od tega 4 kg v zadnjih dveh mesecih. Tudi sama sem drobne rasti in pred nosečnostjo nisem imela "zalog". Seveda mi je super, da nisem pridobila več na teži (čeprav sem res velikooo jedla), me pa je sestra opozorila, da naj bom po porodu previdna, da bom zaužila dovolj kalorične hrane. Sam porod in obdobje po porodu me bo seveda verjetno zelo izčrpalo in posledično bodo kg kar "hlapeli".  Zato bi si sama kar želela še kakšen dodatni kg...user posted image

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2006 17:19:06   
matahari
Hojla,
same srečke okoli mene..jaz sem v drugem mesecu pa se mi zdi kot da imam 100 kg user posted image  no v resnici sem se zredila za 1,5kg ampak občutek imam pa kot, da sem user posted image ..ste imele tudi ve tak občutek?? Pa prebava je čist adijo..non stop sem vsa napihnjena..stalno mi je slabo in stalno bi nekaj žvečila...kako ve shajate z tem občutkom, da moraš stalno nekaj jesti??

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2006 17:56:59   
žiža
jaz sem se v prvi nosečnosti zredila 9kg. Štartala sem s 50imi, potem sem prva dva meseca zaradi stalnega bruhanja shujšala za 3 kg. rodila pa sem 6 tednov prezgodaj s 59kg. Potem sem takoj po porou shujšala ful (nenamerno), in pristala na 47kg.

< Sporočilo je popravil žiža -- 19.1.2006 17:58:34 >

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.1.2006 19:35:35   
KMALU
startala sem z 52kg na 174 cm, tako da ni panike... ampak imam pa v 28 tednu ze +13

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2006 19:56:40   
shooo
mama mia, same suhice. jaz sem pridelala + 20 kg, 5 dni pred pdp.
od tega zadnje 4 od bozica do 3.1.!!!user posted image
sicer pa tam okoli 3 kg na mesec!!!
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2006 20:06:45   
kimi79
user posted image user posted image ,se pridružujem shooo,+19kg pa imam še dobra dva tedna do PDP.vam kr mal zavidam,pa sej ,bomo pa mal bolj migal,pa bo.

najina Tjaša je prijokala na svet 5.2.2006

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2006 21:29:26   
Anonimen
??? js sem v 1. nosečnosti pridelala 0 kg, zdej v drugi pa do 25 tedna že ene 10 !!

(odgovor članu kimi79)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.1.2006 21:45:03   
Ro-La
V prvi in sedaj v drugi user posted image  +6 do 21 tedna....le kam to greuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.1.2006 22:06:00   
jasnica
Mi je všeč da niso same shirane nosečnice, ker se pol tud sama bolš počuti, ko vidim da grejo še kateri kile gor. 35 tednov +13kg.

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.1.2006 22:13:24   
Anonimen
uf kva sem napisala..v 1. nosečnosti 0 kil? dobr bi blo! 20 sem jih pa res prdelala :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
19.1.2006 23:22:34   
kofetek2010
preveč user posted image

s 53 kg na 83 kg user posted image

6 tednov po porodu sem šele na 71 kg user posted image

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.1.2006 7:16:23   
puncica
Jaz sem pri začetnih 57 zdaj na 58,5, ravno včeraj sem imela pregled, sem pa v 24 tednu. V enem mescu sem šla gor pol kilce. Tako da sem se vse skupaj zredila kilo pa pol, je pa res da sem v začetku nosečnosti shujšala 2 kile na 55, ker mi je bilo toliko slabo. V prvi nosečnosti sem se vse skupaj zredila do konca 9 kil. G. ni nič rekla da bi bilo premalo, tako da se ne sekiram, trebušček se mi pozna, mogoče sem pač srečnica ki ji voda ne zastaja v telesu, tudi prvič mi ni.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.1.2006 7:23:16   
Anonimen
HEHE PUNČICA MEN TUT VODA NE ZASTAJA V TELESU :) SAM ŠPEH user posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
20.1.2006 12:12:06   
eya
Sem v 29. tednu, pa jih imam +9; sestra je rekla, da gre malo prehitro...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.1.2006 12:36:15   
ivana25
Ojla!

Jaz sem se do poroda zredila za 17 kg (od tega 5 kg kar v zadnjem mesecu)- sem bila zadnji mesec tako zelo lačna, pa nisem nič sladkarij jedla, le malo več "zdrave" hrane, pa se je vseeno nabralo. user posted image

Zdaj, 3 mesece po porodu, so mi ostali še 4 kg, ampak mi grejo počasi še dol... moja punčka  user posted image zelo rada papa, se polno doji in če nekaj noči zapored ne spimo najbolje, takoj izgubim še kak kg!  Tako da kakšna zaloga ne škodi preveč! user posted image

Se mi je pa zdelo zanimivo, da mi je že 1. dan po porodu tista volčja lakota popolnoma izginila in sem se v porodnišnici morala kar malo siliti, da sem zadosti pojedla, da sem prišla malo k sebi.

Moje mnenje je, da če ješ zdravo in piješ dovolj tekočine (predvsem vodo), se ne boj za kg... tvoje telo že ve, kaj in koliko rabiš, zato se ne obremenjuj!

Pozdravček vsem mamicam in tistim, ki še boste!

Ivana

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.1.2006 12:43:32   
petka
Sem v 26. tednu in imam cca +4 kg - v noge in  rit veselo hujšam, trebuh pa kot sod user posted image . Upam, da ga bodo te uboge nogice uspele držati do konca user posted image

(odgovor članu ivana25)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.1.2006 12:58:27   
mojsoncek
Jaz sem do 22. tedna pridelala 4 kg... v 24. tednu pa sem imela 1 kg manj in pri teh 3 + tudi ostaja. Me je pa G malo okregala, da sedaj ni pravi cas za zgubljanje teze, ker sem ze pred zanositvijo imela kaksen kilogramcek premalo... Kljub temu pa moj user posted image  pridno raste.

Ce tvoj soncek lepo raste se res nimas kaj sekirati... casa za pridobivanje teze je se dosti user posted image

lp

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.1.2006 1:38:51   
spacey
Jaz sem pridelala 30 kg .. od tega je bilo več kot 1/2 vode .. zdej jih imam še cca. 5-6 kg viška, do izhodiščne točke. :)

G me je skos kregala, da kaj toliko jem, pa sploh nisem...lačna pa tut nisem mogla bit!
No pri prvem pregledu po rojstvu, mi je pa rekla, da sem pa le imela prav, ko sem govorila da sem polna vode. :)

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.1.2006 9:14:29   
Anonimen
Rodila bom spomladi in do poletja nameravam imeti prejsnjo tezo. Bo slo v dveh mesecih in pol, ce pazim kaj jem, se gibam- fitnes, tek in dojim?

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
22.1.2006 11:16:26   
lenika
Jaz sem štartala z 48 kg na 159 cm višine. Sedaj, ko sem noseča 25 tednov, imam 55kg, torej sem pridelala že 7 kg plusa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?