katja pv -> RE: MI TELOVADIMO (7.2.2006 20:50:08)
|
Ravnokar sem vas odkrila. Bravo, tako se dela [sm=bravo.gif]. Se vam kar pridružim, čeprav malo kasneje, ker mi bolj ustreza zaradi [sm=duda.gif]. Telovadim pa že od božiča. Po porodni trebuh moram zmanjšat in spet spravit stare obleke nase. Ni druge izbire. Trenutno delam: 100 dvigov trupa 50 stranskih dvigov trupa 100 dvigov riti (most) 50 dvigov iztegnjene noge 50 odmikov pokrčene noge Sem se na začetku tudi zmerila (obseg pasu, bokov in stegen, ter kg), da vidim koliko ta telovadba sploh res pomaga. V enem mesecu sem tako izgubila 2 kg, v pasu 6 cm, v bokih 2 cm, v stegnih 4 cm. Ne sledim nobeni dieti, jem čisto normalno. Kot vidite zadeva deluje in to me tudi spodbuja, da nadaljujem. Merjenje opravljam le 1x vsakega 25. v mesecu tako da do 25.2. ne preverjam napredka razen eventuelno kg. Bom poskusila še nekaj vaših predlogov. Ne pozabite, da telovadite zase in za svoje dobro počutje. Še moj možek se je odločil(potem ko me glede vsak dan kako pridno telovadim), da bi mu trebušnjaki koristili. Seveda telovadi na skrivaj (da ga slučajno ne bi gledala in komentirala [sm=smiley1.gif]). Sva se pa z mamo dogovorili, da telovadiva "skupaj" na razdaljo in se vsak dan po telefonu preverjava ali sva telovadili ali ne. To mi je zelo pomagalo na začetku, sedaj ne potrebujem take aktivne spodbude jo pa potrebuje mama[sm=jezicek.gif]. Sedaj grem pa še jaz malo na blazino. Se slišimo. Katja
|
|
|
|