rija -> RE: RINGARAJA ZA PEDIATRIČNO KLINIKO!!! (4.2.2006 21:20:33)
|
Lusa, bistvo je, pa naj je kriv kdorkoli že, da en kup šolanih ljudi, ki so za svoje delo odlično plačani, ni sposobnih speljati zadeve do te mere, da bi funkcionirala. Popravi me, ampak zgradba stoji že dve teti prazna ? A je tu kakšna logika? Pa da denar je? Jaz sem slišala drugače. Medtem pa ženske rojevajo dobesedno v kameni dobi: moja mama je pred 35 leti verjetno imela boljše pogoje (ker je takrat bilo vse novo) kot bi jih imela jaz danes (ker je vse staro 35 let). Žalostno je, da v naši porodnišnici čas stoji: ne moreš dobiti ne epiduralne, ne si zaželeti kakšnega drugačnega načina poroda, če imaš smolo, roditi v istem prostoru z večimi porodnicami, ločena z mini zaveso???!!!! Kje je tu dostojanstvo porodnic? Kje zasebnost? Kje humanost? V tako pomembnih trenutkih tvojega življenja kot je rojevanje novega življenja? Ma, razočarana sem nad tako bolnišnico kot je MS, nad njihovimi zdravniki, ki se obnašajo do pacientov kot da so zadnje sviralo.... In hvaležna Bogu ali ne vem komu, da imamo možnost oditi kam drugam. Vsaj tisti, ki si upamo in se požvižgamo na to, kaj bodo o nas potem razpravljale malomeščanske kure po kafičih murske sobote.... Vsaka od teh si naj vzame, koliko ji gre.... Ampak ni to bistvo tega posta: darovala bom vseeno, ker bom s tem pomagala nekemu nebogljenemu bitjecu, ki bo ravno zaradi tega ponovno zadihal.....ali neki mamici, da bo mirneje preživela dan in noč.
|
|
|
|