|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goveja juha
15.1.2006 11:22:26   
Ni novih sporočil
Anonimen
Jst jo kuham v ekonom loncu. Dam pa meso (tist kar pac mati da v hladilnik ali skrinjouser posted image ), goveje kosti (ce jih ni, pa piscancje, ceprov se mi to mal gravza), poper v zrnu (6 kuglc v tavelik ekonom loncuser posted image ), petersilj, korenje, paradiznik, kolerabo, zeloooo malo zelene (ker je men zanic), cebulo (eno), cesen v stroku, papriko (zeleno ali pa rumeno, ce jo je veliko, je men full dobr), ce je doma/v skrinji se por, potem pa se por.

Ko zacne ekonom lonc piskat, kuhas se 20 minut in to je to.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Goveja juha
17.1.2006 20:49:39   
Ni novih sporočil
HuAnita
Poleg domače govedine še čimveč domače zamrznjene zelenjave, moj najdražji žal ne more brez Vegete, sicer pa je menda ena fora, da je juhica boljša: čebulo prej narežeš na rezine in to malo popečeš NEPOSREDNO na električni plati (ne v ponvi, pač malo zasmodiš kuhinjo). menda da to tisti pravi okus.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Goveja juha
17.1.2006 20:55:02   
Ni novih sporočil
Primoza
Jaz dam korenje (grobo narezano) čebulo (prepolovljeno), zeleno (grobo narezano), malo cvetače (v grobih kosih), peteršilj (nasekljan), Drogino mešanico posušene jušne zelenjave in goveje slabše kakovosti. Pomembno je, da se vseeno odstrani maščevje. Potem pa kuham v nedogled.

Nismo pa ljubitelji teh juh, skuhamo jo parkrat letno.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
5 slastnih kašic za dojenčke
Hitro preverite pet receptov za slastne in zdrave kašice za dojenčka, ki se spoznava z gosto hrano.




Ščetkanje zob.
Admin

Kdaj ste svojim otrokom začeli umivati ​​zobe?