|
RE: ODLOČNE, 11. dan 13.1.2006 13:27:05
|
|
|
|
Anonimen
|
"A si ti tudi opazila, da se nas čedalje manj javlja, oz. čedalje manj postov je. Prve dni smo napisale po 7 strani, zdaj pa komaj 3 ali 4." Ne vem, katero sem že to citirala, je pa res, da se nekatere manj javljamo, vendar zaradi tega ne hujšamo nič manj. Sama sem včasih zvečer tako zelo utrujena, da se mi ne da niti tipkat. Zjutraj vstanem običajno ob šestih, na računalnik pa lahko grem šele ob pol devetih ali še celo kasneje... Saj običajno kaj napišem, vendar zelo malo. Čez dan pa itak ful poredko kaj napišem, ker zaradi službe nimam časa (danes je izjema). MojcaH, saj mi je bilo jasno, da danes ne bo vodnega dneva, samo če te je pa Bagi tako zašpecala... Hahahaha, saj sta bili ful dobri!!! Torej, kakorkoli že, ne moreš švinglat, ker te VIDIMO! In vse vemo. Danes bom jedla kar špagete z Barilla omako, ker nimam časa za kaj skupaj pocat. Imela sem namen jesti čapatije, pa sem si premislila. Mene moj ful spodbuja. Vsak dan mi govori, da je ponosen itd. itd. itd... Mi da še dodatno voljo. Zadnjič, ko sem imela krizo, se je z mano pogovarjal, ni pa mi pustil iti v kuhinjo in jesti. Je rekel, da ne smem. In nisem upala, kaj če me še lopne po vrhu Eh, saj ne bi, če bi ga poznale, bi vedele, zakaj se smejim. On še muhi ne bi kaj hudega naredil. Že včeraj sem vprašala, pa ni nobena nič povedala - kaj se vam tudi tako zelo vrti??? DAnes sem imela občutek, da bom omedlela, pred očmi sem imela že vse črno in komaj sem prišla do stola... Potem pa je minilo. Edino glavobol je ostal. Samo sem pa ful lačna. Ampak res fuuuuuuuuuul!!!
|
|
|