Nasy
|
Bom pa še jaz svoj piskrček prstavla.. Mene jezijo take stvari..če sta se vidva odločila, da ne želita imeti haloja, naj bo tako. Pa naredita res kar skupaj žur, večina že tako dela. Moj je imel v službi kao žur, 14 dni pred najino poroko še z enim sodelavcem. Izkazalo pa se je, da je to v bistvu bila za unega fantovščina, midva sva bila pa kukr samo zraven Beda. Na srečo jim fora s striptizeto ni uspela, je bilo že tako dovolj neumno vse skupaj.Ta drugi se je bal svoje Jaz te prav razumem, kako se počutiš, sem bila jaz v podobni situaciji, le malo drugače..jaz namreč ne prenašam alkohola oziroma pijanih ljudi..imam pač slabe izkušnje iz preteklosti. Moj je enak. In najbolj sem se bala tega, da bodo njegovi veleumni sodelavci mojega napili..na srečo je bil en sodelavec tud en takih, ko midva pa mi je pomagal, da sem mojmu v pir tankala kokto..oz. če se je le dalo, je samo kokto pil.(Imeli so križanje, sam si pač ni mogel streči s pijačo). Kar je bilo alkota pa je sodelavec mojmu tako pit dajal, da je vse mimo teklo. Žur je bil beden, štala od štale..kaj takega v življenju nisem videla Tisti, ki se hoče nalit, se ga bo tako ali tako, ne razumem pa, zakaj človeka siliti v nekaj, česar ne prenaša Vztrajajta pri svojem, še prej pa se z dragim dobro pogovorita, kaj in kako. Srečno vama želim, pa poročaj, kako je bilo!
< Sporočilo je popravil Nasy -- 7.1.2006 23:34:07 >