Mel_A -> RE: Stript. na fantovščini (5.1.2006 19:24:53)
|
Moj je bil pred časom na eni fantovščini, kjer so imeli striptizeto... Menda so jo frendi kljub prepovedi obeh bodočih mladoporočencev vseeno privlekli tja. Prvič: taki frendi so prav en k*** vredni. Jaz bi naravnost ponorela, če bi meni kaj tazga ušpičli. No ja, in moj je imel ultra mini digitalno kamero s sabo, ko pa sta jo striptizeta in njen kao bodyguard videla, sta strogo prepovedala snemanje in slikanje. Če je to kao fora, zakaj pol ne dovolijo slikat, halo? Moj je rekel, da je itak ugasnjena, v resnici pa si jo je obesil okoli vratu in jo prižgal. Snemalo je pač, kar je snemalo, ni blo kaj dost videt, kar pa je že blo videt (predvsem pa slišat) mi je blo prav nagravžno. Sej ne verjamem, da so vse striptizete take, sam tej je blo menda izrecno naročeno, naj ga poskuša "naskočit" še zadnjič preden vstopi v zakonski jarem. In tole so njegovi frendi naročili in plačali!!! Jaz sem se čist zgrozila. In ko je bodoči ženin rekel (najmanj 10x!) da pač ni za stvar, so bli tej frendi vsi na tleh in so ga prav pošteno ozmerjali, da nima "jajc" in da je navaden bednik... Pa je tko hudo narobe, če ima tip rad samo svojo bodočo ženo??? In je striptizeta rekla, da njej je blo plačano za striptiz in še nekaj, pa je vprašala, če hoče it z njo kdo drug namesto tegale ženina... In je blo kar naenkrat enih 5 interesentov... tolk pa menda ni imela plačano :-))) No, to je sicer sam en primer, upam pa, da niso vse striptizete take in da nekatere res in samo zaplešejo in ajd čao.Naredi kot hočeš, ma jaz bi se vsa razjarjena borila za svoj prav (še posebej če imaš bodočega moža istega mnenja). Pa srečno!
|
|
|
|