Mel_A -> RE: ODLOČNE, 3. DAN (5.1.2006 22:11:42)
|
No, da se še jaz mal oglasim. Sem bla pridna danes, pojedla 2 hruški, testenine s paradižnikom in papriko (kar v redu pekoče zarad paprike, ki sploh ni bla tko nedolžna!!!), pol pa kos potice in belo kavo pa tablico Lindtove čokolade (črne s pomarančno lupinico in koščki mandeljnov, ki jih btw nisem vidla, ima pa krasno žlahten okus, tale Lindt je res krasna čokolada, čeprav dosti dražja od drugih temnih čokolad, ma za užitek se splača... sej jo bom imela vsaj za 4 cikluse, ane). Zdej pa pazi! Tolk sem že prebrala o tejle dieti (pa enkrat sem že hujšala z njo, zelo uspešno mimogrede), da ne vem več, kje se me glava drži, zato se obračam na profesorici Splišni in Al bino. 1. Kaj je tole z juho po obroku... ene pišete da samo n B dan, druge tudi na Š... a se to gre za navadno zelenjavno juho al je to prava goveja/kurja juha. Če je to drugo, zakaj se jo pol pije na Š dan, ko pa vsebuje vendarle tud beljakovine??? 2. Čistega mleka da se ne pije. Ok, ma a ni vseeno, kaj imaš za sladico? Lahk je to tud kakav s smetano al pa tortico in belo kavo zraven? Nekatere pišete celo o sendvičih za sladico, pa a ni boljš ena bela kava po tem takem? Vsaj manj kalorij ima. Mislim, totalno sem zmedena. Naj mi to kdo objasni. 3. Polenta, kuskus, pšenični zdrob... v mojem prejšnjem poskusu sem to jedla na Š dan... če je koruza Š, zakaj ne bi bla tud polenta. Kao da je predelano. Pa sej ni, je samo zdrobljeno... 4. Testenine: ene so z jajci ene brez. Jajca so B... Jaz naredim rezance sama doma in vsebujejo eno jajce/100g moke. Kaj je zdaj s tem? Kaj pa npr. riževe testenine? Kam pa tele spadajo? 5. Na temle forumu sem nekje zasledila vprašanje o kisli smetani. Da je to nevtralno živilo. Da je maščoba. Jaz sem vedno mislila da je B. A potem si lahko naredim npr. testenine z jurčki in malo smetane za kuhanje noter??? 6. Kaj je s špinačo? Jaz jo vedno pripravim brez smetane ali mleka, samo malo popražim (svežo) na malo olja v ponvi, da "oveni". To je po moje zelenjava, a ni? No, mislim, da sem vam zdaj naredila fajn delo, če mi bo katera sploh hotla odgovorit. Upam, da nisem preveč zahtevna in zatežena. Hvala že vnaprej in lahko noč, pa srečno vsem "sotrpinkam" jutri!
|
|
|
|