Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
to je pod recepti vpisano kot sestavina za zelenjavno juho. Ja kje pa naj to dobim??? A naj prej skuham pišanca sem anti talent za kuhinjo, ampak ,...... A ima katera kak dober recept za zelenjavno juho?
ZELENJAVNI FOND (to je kot juhica) za prbl. 1 liter Pol čebule 1 korenček ostrgan 1 steblo zelene 175 mešane gomoljne zelenjave (repa, pastinak) Petršilj Začimbni šopek Lovor Nekaj semen črnega popra Sesekljaj vso zelenjavo in zalij z vodo. Dodaj začimbe pusti da vre 1 uro. Precediš in imaš juho.
Jaz tako napravim piščanjo juhico: 1x kurji hrbet ali par kurjih vratov, 30 dag kurjih jetrc in peteršilj, korenček. Brez soli ali kock. Potem pa zakuham kakšne žličnike ipd.
Zelenjavna juhca: peteršilj, korenček, brokoli, cvetača, grahec. Brez soli ali kocke, na koncu dodam še malo pšeničnega zdroba in to je to.