|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stvari za novorojenčka
3.1.2006 21:39:30   
soncicaT
Pozdravljene!

Prosim vas za par mnenj.

Koliko vas je vzelo paket namesto denarja? Kaj se bolj izplača?

Kakšen voziček mi priporočate, v kateri trgovini...zelo bom vesela konkretnih predlogov.

Ali je cena 18.000sit za jajčko preveč?

Žal sem zeloo neizkušena, pobiram informacije na vseh možnih koncih, zato HVALA VAM!user posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stvari za novorojenčka
3.1.2006 21:44:45   
natalia
Zdravo,

jaz sem vzela denar 57.190 sit, ker nekaj stvari imam, ki so v paketu, pa še paketi so neki čudni?user posted image

kupila sem voziček v akciji Pikolo, z jajčko vred, in sem dala 39.000 sit. pa niti ni tako slab voziček, uporabiš ga lahko še potem ko je otrok večji.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2006 21:46:58   
KMALU
jaz sem vzela quinnyjev speedy- s kosaro in lupinico.. Pride okrog 150.000...
Bom pa vzela denar, saj je boljse da sama kupim tisto kar bi dobila v paketu in na ta nacin zberem tisto, kar mi je vsec...

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2006 21:47:22   
soncicaT
Hvala!

V kateri trgovini pa si kupila voziček?

Lp

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 22:02:15   
frutka_
Vzela sem denar namesto paketa, za ta denar sem kupila jajčko Peg Perego Primo Viaggio, ker je nisem imela.  Imela sem tudi PP voziček, model Culla,  tako da je jajčka pasala gor.

Cena 18tisoč za jajčko se mi zdi sumljivo nizka.
 Priporočam ti voziček Peg Perego ali Quinny.Izberi in  kupi takega ki ti bo resnično všeč, ker boš ga uporabljala kar nekaj časa. Cene taboljših vozičkov se gibljejo okrog 100tisoč in dalje, dobiš pa tudi cenejše variante, ki jih punce prav tako hvalijo (npr. ABC Design , Pikolo, Giordani). Odvisno od modela vpzička (športni, kombiniran, marela).

Še nekaj linkov od otr. opreme, ki jo lahko kupiš v MB:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=140906

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=157024

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2006 22:05:30   
frutka_
Popravljam prvi link:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=140906

http://www.pegperego.com/

http://www.pikapolonica.com/shop/index1.php?code_no=05111

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2006 22:19:05   
KMALU
Sla sem v Ljubljanski baby center v btcju in mi je prodajalka pol ure pomagala in dajala nasvete, saj sem bila cisto nova glede tega.., potem sem vzela quinnyjev prospekt in se ze naslednji dan odlocila...
Mas pa razlike med speedyjem in confortom- tu pri opremi nekje. nekatere so bolj zadovoljne s tem, druge z drugim, je pa nekaj res... confort je ozji in pravijo, da ko otrok malo zraste in ga se malo bolj obleces (npr. pozimi) gre komaj noter, speddy pa je dovolj sirok...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2006 22:54:33   
Stajerka
Jaz sem vzela denar in sem za ta denar kupila rabljen peg peregov komplet jajček in voziček.

Sicer pa je moje mnenje, da je bolje kupiti dobero rabljeno lupinico kot pa poceni novo.

Veliko sreče. user posted image

< Sporočilo je popravil Stajerka -- 3.1.2006 22:56:20 >

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2006 23:34:52   
urška
ti svetujem da greš malo v graz pobrskat; se splača...

(odgovor članu Stajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2006 0:48:36   
mamči
V Graz se splača it - dobra kvaliteta, pestra izbira, ugodne cene. Meni osebno je 100.000 ali več preveč za bilokak voziček. Mi smo za oba otroka kupili nova vozička v Grazu. In smo več kot zadovoljni!

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2006 6:49:46   
Nyah*
Tako kot so ti punce ze rekle: 18.000 za lupinico je premalo, vsaj kar sem gledala teste varnosti in kar sem primerjala po trgovinah. Za ta denar bi jaz osebno raje vzela rabljeno maxi-cosi, romer ali PP lupinico, ne vem no, vsak ima svoje mnenje. Na takih stvareh clovek pac ne varcuje, ker gre za varnost otroka in njegovo udobje.

Vozicki so razlicni, cene prav tako. Quinny je trenutno zelo "in" pa tudi res je praktice, je pa drag. Ce ti ni vazno, kateri vozicek kupis, opd katere firme, poglej v Avstriji, je ziher ceneje pa izbira je velika. Drugace sem jaz za PP ali Quinny-ja, midva bova vzela comfortauser posted image  z lupinico in kosaro, ceprav je drago.
Je pac prvi otrocek pa si bomo malo privosciliuser posted image .

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.1.2006 8:25:27   
DrejcDrejc
športni, kombiniran, marela
- evo, a mi katera razloži, kakšna je razlika, kateri se kako dolgo uporablja itd? Marela je tista zadeva za starejšega otročka? A se lupinica kupuje posebej, al v kombinaciji z vozičkom, torej a se uporablja za na vozek, al samo za otroka prenašat in v avtu prevažat? Pa otroški sedež, a to pride potem, ko lupinico prerase, al rabiš že prej in pri kateri starosti je to?

Kje v Avstriji pa nakupujete vozičke? A hodite gor, ker je večja izbira ali so nižje cene? Meni se zdi, da pri nas same "hude" znamke prodajajo, pa mi res ne diši dat 100 čukov ali celo več za en vozek...?!

Bejbe, pomagajte z nasveti!

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.1.2006 8:39:19   
Marogica
Jaz sem pri prvem otroku vzela paket, ker nisem imela niti ene stvari za njega. Mi je prav prišlo, ker mi ni bilo potebno toliko nakupovati, pa še vedela nisem, kaj vse bi morala kupiti oz. kaj bom potrebovala. Pri ta drugem sem vzela denar.
Jaz ti priporočam kombiniran voziček, vendar počakaj na kakšno akcijo. Midva sva ga dobila za ca 48.000 SIT. Več mi je bilo skoraj škoda dati, ker ga nisem uporabljala več kot dobro leto, nato sem prešla na marelo.
Lupinico smo si sposodili od prijateljev, če pa nam oni ne bi posodili, bi najbrž vzela rabljeno, kajti lupinica se meni osebno zdi draga, uporabljaš pa jo ca 6 mesecev, tako da je tudi rabljena izgledala kot nova. Je "preživela" njihova 2 otroka, pa še naša dva. Sem dala raje več za stolček, ki pride za lupinico in ga tudi uporabljaš dalje.
Želim ti dobro izbiro in nakup

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2006 9:42:42   
AR
Trenutno so IN ultra lahki vozički JANE. Kupijo se v trgovinah Pikapolonica. Lahko ga dobiš v kombinaciji s košaro ali avto sedežem ali kombinirano (in košara in avto sedež). So pa cenovni razred Quinija. MI ga imamo in smo ful zadovoljni. Predvsem zato, ker je avto sedež (jajčka) in košara ob enem. kar pomeni, da jo doma lepo oblečem dam v košaro in direkt v avto. Ta mla je na toplem ves čas. Jajčka kot veš pa je odprta in potrebuješ še dekico...

Torej priporočam voziček JANE.

Uživaj!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2006 12:46:59   
Tiamo
Hojla, še jaz ti dam en predlog... vzela sem denar, ker sem lupinico dobila. Voziček sem kupila rabljem Pegperego, pa je super, žal mi je edino da nisem takega, ki se mu ročaji premikajo naprej in nazaj...se pravi, da lahko otroka voziš tako da je proti tebi obrnjen ali obratno v smeri vožnje, ko je večji. Priporočam, da vrameš takšnega, ki se mu ročaji premikajo. Pri Pegperego mi je všeč, da se zloži kot marela in vzame malo prostora npr, v prtlažniku ali doma. Uglavnem je ap toliko vozičkov na trgu, da se je res težko odločiti.

(odgovor članu AR)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.1.2006 18:46:24   
tanja75
Jaz ti svetujem Peg Perego model pramette. Mi ga uporabljamo že deset mesecev in smo zadovoljni. Meni je fajn, ker ga lahko sama zložim v prtljažnik, ker ni težek. Quinny vozički so težki v primerjavi s tem. Jajček je iste znamke in je v redu, ker ga lahko montiraš na voziček, še posebej ko otrok spi. Za jajček smo dali 30.000 in za voziček 74.000(v akciji)

lp

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.1.2006 18:56:55   
soncicaT
Punce, da se malo vmes oglasim.

1. Prosim svetujte...na internetu sem našla eno ponudbo: avtosedež Maxi-Cosi za 10.000sit, star eno leto, bil rabljen le v avtu...kaj menite, ga naj vzamem?

2. Kakšen voziček naj nabavim? Najraje bi takega s snemljivo košarico in nastavljivim hrbtnim delom. Kje naj najdem takega, in koliko kaj stanejo?

Prosim svetujte.

3. Kaj pa previjalna mizica?
4. A boste imele zibko, košarico, al boste kar posteljico nabavile?

Prosim, vsaka informacija bo več kot dobrodošla.

LP

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.1.2006 21:52:25   
frutka_
DrejcDrejc: kombiniran voziček je tisti, ki ima košaro in športni del. Najprej dojenčka voziš v košarici in ko je večji košaro zamenjaš/kombiniraš za športni del.  Zelo fino, morda malce bolj nerodno, ker so običajno ti vozički večji, bolj komot...Takšnega sem imela jaz PP Culla.
Primer:http://www.supercena.com/I-KOSARA_CULLA_BP_QD_Navy_4

Marela je voziček, ki se složi kot marela. Načeloma zavzame zelo  malo prostora, zloži se enostavno, je lahka.
Super kombinacija je PP Pramette. Malega lahko imaš obrnjenega k sebi, ko je večji se ležišče spremeni v sedišče! Lahko ga uporabljaš od rojstva dalje.
Primer: http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/3516/Pramette_Completo_BP41_NS41_Newport/-/

Soncica jaz sem si previjalno mizico "naredila" iz komode, ki je enake višine kot previjalana mizica.Podlogo za previjalno sem kupila v Mothercare.
 Do 5.meseca smo uporabljali košarico, ki sem jo kupila v Mothercare, s posteljninico in odejico vred je stala 18tisoč.
Za stolček PP Prima Pappa sem dala 100eurov.
Stajico sem imela sposojeno vsega 14 dni, ker je mali dobil histerični napad, ko je prišel blizu nje!
Hojice nisem imela.
Kengurujčka je mali dobil od prijateljev za darilo ob rojstvu.
Imela sem Avent flaške in dude.
Posteljico je imel še mojo staro ampak lepo prepleskano. Je pa od babice pred kratkim dobil novo/večjo in zdaj spi kot car. K vsemu temu še moraš prišteti posteljnino in odejice ter navadne dekice za pokrit...

V glavnem stroškov z nakupom opreme se nabere kar nekaj. Če imaš koga, ki ti lahko posodi si sposodi. Odvisno od vajinega finančnega stanja pa je kaj vse bosta lahko kupila. Apetiti so ziher veliki, sploh ker je prvi otrok in nimaš občutka kaj je resnično kvalitetno, kaj potrebuješ, koliko kaj stane...pobrskaj po netu za rabljenimi stvarmi. Na BOlhi, na Sončkovi strani, vprašaja kolegice, na RR oglasih poglej...

Vozičkov sem pa menjala kar nekaj...hehehe...nora sem na njih! Zdaj imamo Quinny Zapp in sem z njim zelo zadovoljna. Zelo sem bila zadovoljna tudi s PP vozičkom in tako bodo najbrž povedale tudi punce.
Mi2 s tamalim ga večino goniva peš, v vsakem vremenu. Meni je bilo zato ključnega pomena da je voziček vodljiv, stabilen, lep, lahek, da mi je všeč, da ima opremo za dež... V vsakem obdobju pa bi potrebovala drugo varianto vozička, če bi želela da je idealno. Novorojenčka naj ne bi prevažali okrog v lupinici ampak na ravni podlagi, ko je večji mora kukati ven, ko je še večji pa mora biti lahek, ker je otrok že težji...hihihi!!! Če mene vprašaš kupi takega, ki ti bo padel v oko, tudi če malo več stane in ti je všeč si privošči, ker boš malega največ vozila okrog sama, ziher boš imela še enega in stavri se dedujejo...

Mater sem naklamfala. To je pač moje skromno mnenje. LP

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.1.2006 12:37:41   
PiaM
Soncica, Pri Jane vozičkih me moti to, da se sedež ne da obračati v obeh smereh vožnje in v otročka piha, če je veter in mrzlo.Odvisno kaj ti iščeš.Ostalo je vredu.Tudi Speedy nima te možnosti. Pojdi malo pogledat še v xxxlutz v Avstrijo, baje so sedaj znižanja.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.