|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 14 [15] 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKE MAMICE
30.4.2006 21:25:46   
katja pv
Spet nas je pregnalo na drugo stran.

Mi se še vedno pridno plazimo in brzimo po stanovanju kot "spidi gonzales". Glede nabiranja teže pa ne morem nič reč, ker ga še nisem tehtala - se spomnim šele ko pridem na RR in takrat mali že pridno spi.

Opažam, da mi zadnje dneve čez dan sploh ne spi in hodi spat že ob 18:30, kar pa je kriza zjutraj ker se zbudi ob 5:30 in potem noče več spati. Danes mi je moj dragi možek privoščil daljši spanec. Sta se z malim preselila v dnevno in sem lahko spala do 8h. user posted image za zlatega moža.
Ponovno smo se pričeli neverjetno slinit in drsat dlesni. Sumimo, da prihaja na plano še kak zob, ki se misli pridružiti obstoječi osmerici.
Naš user posted image ni več tak dojenček, je že skoraj pravi možicelj. Iz dneva v dan se spreminja, iz tedna v teden se njegovo obnašanje bolj izostruje. Mož ga včasih po cel teden ne vidi, ko se z malim odpraviva na daljši obisk k mojim staršem in te spremembe zelo dobro opazi. Jaz pa zaradi dnevnega kontakta vidim spremembo le na daljši rok.
Danes je za darilo prejel lokomotivo za vstavljanje likov različnih oblik in se je neznansko zabaval. Samostojno je uspel umestiti le valj, je pa zato lokomotivo potiskal in ploskal od zadovoljstva.
Za nama je že 10 mesecev, še dva meseca bova non-stop skupaj potem pa grem v službo za 4 ure.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 351
1.5.2006 10:08:17   
katja pv
Danes je bilo pa zjutraj bolj žalostno. user posted image se je odločil, da je ob 4:30 čas za budnico. Nato sem ga 1 uro poskušala uspavat in ko mi je končno uspelo in ga položim v posteljo, se sama zavlečem v svojo in udobno namestim se iz otroške sobe zasliši UEEEEEEEEE, UEEEEEEEEEEE user posted image . Tega nisem bila čisto nič vesela user posted image . Še dobro da je možek vstal in se z user posted image ukvarjal do 7h preden je moral v službo in mi prepustil našo jutranjo nadlogo. Včeraj je seveda šel spat že ob 18h, ker cel dan ni niti za trenutek zaprl oči user posted image in mu je bilo ob 4:30 dovolj spanja. Upam, da bo danes vsaj kaj spal čez dan, drugače bo spet kriza!

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 352
2.5.2006 20:58:04   
aljaž-blaž
lp. po doldem času se vam spet oglašam kako so vaši sončki naš gre v četrtek v vrtec na uvajanje kajti porodniški dopust se bliža h koncu drugače smo v redu plazimo se pobiramo ob opori spimo bolj malo čez dan bili smo v posvetovalnici tehtamo 10 kil in smo veliki 76 cm. kako ste pa vi... lp. od mamice aljažauser posted image user posted image user posted image

maja

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 353
3.5.2006 8:20:20   
katarina2004
Tako pa se javljava se mi 2. kar ne najdem casa, da grem na racunalnik sedaj, ko imava pred sabo samo se dobra dva tedna potem pa gremo v sluzbo. Drugace pa je moj Lukec postal pravi mali fantolincek raziskovalcek vse pretakne, vse omare, predale...vsec mu je vse kar ni igraca. Drugace pa imamo okoli 12 kg in 79 cm to smo merili doma zato so podatki priblizini. Se vedno se plazi ce ga primes za rokice pa tudi ze hodi...stoji pa kot pribit....Se mi zdi, da se vsak dan vidno razvija zato mi je full hudo, ker moram v sluzbo in bo cez dan z njim babica in ne jaz samo kaj cmo tko pac na zalost je.

UZIVAJTE!!

LP

(odgovor članu aljaž-blaž)
Neposredna povezava do sporočila: 354
3.5.2006 9:17:10   
špelin@
Moram vam sporočiti, da smo se tudi mi končno poslovili od kluba brezzobih user posted image Na dan boja proti okupatorju sta namreč na plano pokukala kar 2 zobka istočasno user posted image Obe zgornji enici! Mala me je kot vsak dan grizla v roko, ko je naenkrat zabolelo user posted image  In zagledala sem dve mali žagici user posted image Na srečo ji izraščanje zob ne povzroča težav, mogoče je le malce sitna, drugega nič user posted image

Hvala vsem, ki ste me tako lepo potolažile ob mojem "jamranju" prejšnjič user posted image  Itak bomo šele videli, kaj se mi pravzaprav sploh obeta...

Naj povem, da je naša bejba prava regljačka. Nonstop čveka user posted image  Hodi še ne (razen ob opori - npr. ob potelji ali stolih), je pa izredno spretna in hitra na vseh štirih. Prva pika sploh ni znala kobacati, ker je takoj kar shodila, zato je zdaj toliko bolj zanimivo. Vsak na svoj način, kajne user posted image user posted image

Vsem pošiljam topel pomladni pozdravček user posted image user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 355
3.5.2006 10:51:24   
makica
Lep pozdravček

Da se še medve malo oglasive. Prvomajske praznike smo preživeli na morju in kljub slabi napovedi, vreme na koncu sploh ni bilo slabo. Smo bili v hotelu in smo zelo uživali. Malo sem bila na začetku skeptična, kako bo naši user posted image odgovarjala hrana, vendar je lepo jedla in nismo imeli nobenih težav.

Drugače pa zdaj kar nekaj časa spi celo noč (20 - 8 in potem flašo in še malo povleče spanec do 9-ih). Čez dan pa gre še vedno spat 2x.
Zelo veliko se plazi, hodi ob postelji in mizici, če pa jo držim za rokice pa ni kaj preveč navdušena. Veliko se pogovarja in zelo dobro razume, če ji rečem NE. Morem rečt da me zaenkrat kar uboga. Mogoče sem tako strašna videt, ko ji rečem NE user posted image

Drugače pa bove še 2 meseca skupaj in nato v službo. Super, da sem jo en mesec prezgodaj rodila, da bom zdaj več z njo.

Špelin - čestitke za zobke, sem zadnjič spregledala, da nimate zobkov in kljub prezgodaj zaprlauser posted image user posted image . Zdaj pa ga verjetno res lahko. user posted image

LP

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 356
3.5.2006 22:37:25   
katja pv
Špelin@ dobrodošla med zobatci. Res so prav zabavni naši 4-nožni kobacači. Meni je prav zabavno, ko se loviva in beži pred mano, se ustavi, zasmeje in zavriska ter beži dalje.

Čez vikend je dobil lokomotivo Tomaž in je pogruntal kako valj vstaviti v okroglo odprtino, ostalo je vseeno malo preveč zaprleteno zaenkrat, se pa trudi na veliko in se pri tem ponosno smeji in zabava.

Včasih me kar stisne pri srcu ko pomislim na službo, čeprav se je po drugi strani kar veselim. Čeprav se mi porodniška izteče sredi maja pa bom s koriščenjem dopusta pričela delat šele julija in bova z malim skupaj še polna dva meseca.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.5.2006 18:39:02   
Anonimen
Tretji zobek je pokukal ven, brez tečnobe in vsegauser posted image jupiiii

Drugače čakamo na hojouser posted image user posted image

(odgovor članu katja pv)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
5.5.2006 19:12:17   
mišek
No sedaj je pa že čas da se še oglasiva mi2. Ne najdem časa da bi se vsedla za računalnik in pobrskala kaj po forumu, ker mi že dobra dva meseca hodimo, hodimo, hodimo, tako da se zdaj že približno dober mesec drži še samo za en prst in gremo. Spimo zelo radi, nekje do 7 zjutraj, potem pa moj sonček vstane in me pokliče mama ali pa kar ha in ga vzamem k sebi in zaspiva oba do 9 ure. 
Govorimo pa že vse živo od mama, ata, do lala, teta, dada, baba, kaj (to je naš kuža), tudi že aja tu taja, ...
Pokaže kako je velik, kako ploska, kako kašlja, kako pleše, pokaže kje je rožica, ladjica, hov hov, lučka, pika (kaktus)...

Služba se bliža z neznansko hitrostjo, tako da odhajam konec junija, potem pa bo odšev v varstvo moji mami.
Moj sonček pa ima pet zobkov.

Lp od naju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 359
8.5.2006 22:20:17   
aljaž-blaž
lp. kako ste kaj naj vam sporočim da naš tamali že preživlja dneve v jaslih je zelo priden in brez mamice uvajava se počasi vsak dan dlje zelo napreduje  me je bilo prvi dan groza ko sem odšla in ga pustila  bilo je brez joka ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maja

(odgovor članu mišek)
Neposredna povezava do sporočila: 360
10.5.2006 20:01:43   
katja pv
Nina_nana čestitke za nov zobek user posted image . Vidim, da si spremenila slikico pod imenom user posted image .
Aljaž-blaž bravo za netravmatično uvajanje v jasli. Tudi mi počasi navajamo malega na gospo, ki ga bo pazila. Do sedaj brez težav. Še dober mesec in pol pa grem v službo user posted image .
Mišek upam, da tvoj hrbet ne trpi preveč, ko toliko hodite user posted image .

Mi še čakamo, da shodimo in se čisto nič ne sekiramo. Mislim pa, da bi moralo biti nekje v enem mesecu. Je prav lušno videt njegovo navdušenje ko dirja po vseh 4-ih in pogleduje nazaj, če ga loviš. Pravi navihanček. user posted image

Končno mi je uspelo uspavat user posted image tudi brez konstantnega dojenja user posted image user posted image , je pa zato trpel moj hrbet, saj ga moram nositi. Si bom zgleda še dodatno okrepila mišice na rokah user posted image user posted image

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu aljaž-blaž)
Neposredna povezava do sporočila: 361
13.5.2006 15:20:24   
Anonimen
HJa nova slikica pod imenom ja, bi raje mela od Nika, pa je ne znam zmajnšatuser posted image user posted image

Drugače moje drage junijke, ki hodite?Rojstni dnevi se bližajo, mi pa mamo zatišje, sej ebo nobena rabla častit al kaj se skrivateuser posted image user posted image

Mogoče že kateri hodite?Nik je počasen, komaj se je začel vstajat(amapk le v postelji mogoče kdaj tudi na ragalu od tv), po pa je vseuser posted image

Čakmao kakega nobega zobeka, vse je napetouser posted image

(odgovor članu katja pv)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
14.5.2006 11:55:56   
krompircek
Lep pozdrav po dolgem času.
Ja mi smo pa staknili angino in smo že od srede tako bogi da znoriš. Ko bi vsaj vedela kje smo se prehladili oz. kje smo staknili anginouser posted image .Preživeli smo 39,8 vročine danes pa smo že veliko bolje. Ja te kar stisne ko termometer prekorači 39 stopinj .
Skupaj sva še bogih 14 dni pol pa grem v službo.  M i je tako hudo da bi kar jokalauser posted image .
Hodimo še ne najraje šiba po vseh štirih in se dvigne kjer le more, še posebej tam kjer mami pravi ajsuser posted image
Imamo tri zobeke  četrti pa bo tud kmalu zunaj imamo vse zatečeno in belo.
Sva že skoraj prenehale z dojenjem sedaj ko pa je zbolela pa sva prišle spet na dva do trikrat ponoči na zizouser posted image  Bomo spet poskusili prenehat ko bo zdrava in se nebo zbujala vsake dve uri ponoči.
Uživajmo  s svojimi sončki kolikor porodniške nam je še ostalo!!!!!!!!

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
14.5.2006 12:34:55   
makica
Živjo,

Da se še medve malo oglasive.
Naša user posted image šiba po štirih kot nora. Takoj ob kakšni opori se dvigne in stoji. Če pa kaj vidi zanimivega pa nima interesa it po dveh ampak spet na kolena in tako pride vsepovsod. Danes je že po stopnicah plezala, vendar kakor hitro je šlo gor, je šlo tudi dol user posted image . Še vedno rada vse je, ponoči se ponavadi sploh ne zbuja več, tako da smo res naspani. Spi od 20-h pa do 8 - 9. Potem pa še 2x na dan.
Ima še vedno 2 zobka in skozi vse v usta tlači, tako da upam, da bodo naslednji kmalu zunaj, ker je okrog nje sama slina. Njej pa sem mogla že spet slinček čez dan dat, drugače je skozi premočena.
No medve uživave doma še do začetka julija, potem pa v službo. Čez poletje se bo čuvala pri možu, tako da zanjo ne bo hud šok. Bo pa tok hujše meniuser posted image .

LP

(odgovor članu krompircek)
Neposredna povezava do sporočila: 364
14.5.2006 18:08:34   
katarina2004
No pa se javljava se mi 2. Pred sabo imava samo se TEDEN potem pa grem v sluzbo. Prva kriza je ze minila ne vem kako pa bo, ko bom v sluzbi. Drugace pa je Luki ze pravi mali pobalin. Se vedno siba po vseh 4-najhitreje in enostavnjeje, hodi pa tudi ze ob opori ali pa ce se prime za omaro, mizo, sedezno...uspelo mu je narediti-(zgolj slucajno) prve dva samostojna koraka. Drugace pa je pravi mali pozeruscek tako rad je skoz dela ama, ama....ni stvari, ki je ne bi maral. Klice ze mama, ata....zlo je heckan ko prosi z rokicami, da ga vzames v narocje in pa seveda za papico...je pa pripravljen narediti prav vse. Ponoci spimo tako, da je prav super. Vstajamo se ob pol 7. Spimo se vedno 2 krat dnevno dop. in pop..

Tko moram priznat, da mi je tako lepo z njim,
da bi takoj ostala doma. To leto je tako hitro minilo, da skor ni za verjet.

Lepo se imejte pa se kmalu kaj oglasiva!

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 365
14.5.2006 22:48:54   
rozi81
Ojla,
končno še midve. Ni in ni časa, se tok dogaja da verjet ne morm. Iščem službo (rada bi zamenjala, da mi nau treba v staro jit in upam da mi bo ratal) in imam skos razgovore.
Ja še en mesec je pred nama pol grem pa jaz delat. Drugače pa hodimo še ne, malo če se držimo za prste in se premikamo kot pjanček, imamo dva zobka in se slinimo kot polžek. Plazimo se ne po vseh štirih, pa zgleda da se tut ne bomo, se pa plazimo kot gosenca (rit gor, rokice naprej, rit gor, rokice naprej...). Vstajamo ob vsem mogočem in se sami usedemo.  
kar groza me je ko je že eno leto mimo, in bom mogla jit delat. Gre pa naša bejbika septembra v vrtec (smo ga dobiliuser posted image ), do takrat pa jo bojo merkale babici.
Uživajmo v preostalem času z našimi sončki.

Lp S

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 366
15.5.2006 13:16:58   
darja.grm
No pa da se še jaz javim.Pri nas je veselo, oba že hodita če jih držimj za en prst.Sam baje to še ne pomeni da hodijo otroc,vsaj tko sem jazt prebrala.Drugač pa že imamo po 6 zobkov in pridno gov orimo ter vse jemo.Spimo pa tud celo noč razenn kadar je luna al pa prehlad.
V glavnem imamo se super, pa še rojstni dan bo kmalu.user posted image Še en mesec in to bo leto naokoli.Uživajte še naprej   z vašimi sončki.

carpe diem

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 367
15.5.2006 21:11:48   
katja pv
No nina_nana pa ti je le uspelo spravit Nika v avatar in ga lahko sedaj vsi občudujemo.

Mi smo postali pravi pobalini. Danes mu je uspelo priti do briketov naše muce in seveda si je enega vtaknil v usta. Ko sem opazila kaj dela, me je pogledal pa hitro zgrabil še pest briketov, da bi si jih natrpal v usta. Sem mu komaj uspela vzeti briket iz ust user posted image . Moj mož se mi je pa smejal po telefonu, ko sem mu pripovedovala, kaj je mali ušpičil. user posted image

Uspelo nam je tudi od blizu občudovati travo. Ko pa so roke pristale na tleh je bilo pa bljak user posted image pa roke takoj v zrak - jaz jih že ne bom dajal na umazana tla - v tem smislu in je raje stal ob mami in gledal mače kako se valja po travi pri tem pa vriskal od veselja. Sem se prav nasmejala. Pa še tak lep sončen dan je bil, da sva prav uživala na zraku.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu darja.grm)
Neposredna povezava do sporočila: 368
18.5.2006 23:09:26   
katja pv
Včeraj je pa user posted image prvič stal brez opore za enih 15 sekund mendtem ko je pil sok in v drugi roki držal pokrovček stekleničke. user posted image user posted image Po novem je pogruntal kako vstavljati kocko v ustrezno luknjo čeprav najbolj obvlada valj. Če mu kocka nikakor noče iti v okroglo odprtino jo kar zaluča za hrbet in pograbi valj, ki v luknjo seveda gre user posted image user posted image .

21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 369
19.5.2006 8:32:43   
Lana_s
Pa še jaz po dolgem času. Pri nas je pa že kar lušno saj Tina že približno 14 dni lepo sama hodi in moj križ ne trpi večuser posted image  
Je pa pravi mali pacek. Vse da v usta, tudi kamenje in z njim pesek, če mami ni dovolj hitrauser posted image  
Kocke tudi obožuje, jih nonstop zlaga, daje v luknje... V glavnem, je veselo.
V jasli pa še lep čas ne bo šla, ker bo mami še dobro leto doma, ampak verjetno vseeno kmalu po novem letu pa bo verjetno čas, da se malo socializira in je s svojimi vrstniki. Kaj mogoče veste, če lahko otroka sredi leta vpišeš v jasli ali imajo določene termine vpisa??

Nič, uživajte in se slišimo še kaj.user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 370
19.5.2006 13:51:53   
Anonimen
Katja pv, končno mi je ratlo jauser posted image user posted image

Lana mislim,d asredi leta lahko vpišeš , če je le prostor, jasli so pa ponavadi polno zasedeneuser posted image

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
21.5.2006 13:46:03   
Anonimen
Niki ma nove čevlje..kaj pravite??user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 372
21.5.2006 14:43:46   
krompircek
ojla
ja pa se še jaz malo javim
super čevlji nina_nana ,glede cene cicibanovih te nebi vprašalauser posted image
mi imamo tudi tudi adidaske od fisher price pa se mi zdijo super pa še cene so normalne.
Ja končno smo zdravi, preboleli angino, sedaj pa imamo spet energije da znoriš.
Dobili smo še en zobek tak da jih imamo sedaj 4user posted image .
Je pa pred mano sedaj še zadnji teden potem pa v službouser posted image .Tako da bom izkoristila še tale teden do zadnje minute.
N e morem verjet kako je minilo tole leto user posted image

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 373
21.5.2006 18:08:37   
Anonimen
Cena cicibanke je 8.990sit, fp pa 4.590sit, obojni so št. 20 in so še malo preveliki, qmapk res noben drugi mu ni šel na tačko zaradi nartauser posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi 4 . zobek dobili)(zdaj imamo spodaj obe enki , zograj pa enko in dvojkouser posted image user posted image ), ena enka nas še čaka vsak čas bo zunajuser posted image user posted image

(odgovor članu krompircek)
  Neposredna povezava do sporočila: 374
22.5.2006 14:05:51   
mišek
Da se še jaz malo pohvalim, moj sonček od sobote hodi samuser posted image user posted image user posted image . Sicer pa mi2 še uživama doma do konca junija, potem pa ga bo čuvala babi.

LP od naju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 14 [15] 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 14 [15] 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

stavka
MC09

Ali podpirate stavko javnih uslužbencev?

da (35%)

ne (52%)

me ne zanima (10%)

kdo stavka? (3%)

Število vseh glasov: 149

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!