Mel_A -> RE: moje mere pred začetkom hujšanja (3.1.2006 20:05:01)
|
Ja, se strinjam z Anonimnim... Jaz sem tud ko en pujs, imam kar nekaj kil za spravt dol. Sej če ne bi pred časom rodila, bi tud jaz bla pri teh kilih totalno zafrustrirana... Pri 170 cm 84 kil (včeraj zjutri). Sicer nisem bla nikol Kate Moss al kej podobnega, ma to zdele je pa res že čist patetično. Pa zdejle čez šraznike sem dobila še dodatne dva kila. To bo treba do poletja delat, da se znebim tega špehca. Sem ko ena mišelinka, brez heca. No, sej enga pravga cilja si nism lih dala v glavo, ker se bojim, da bi pol ne šlo dol tako po načrtih, pa da bi me pol to še bolj potolklo. Jaz nočem pristat na 60 kilih (če naj bi blo to idealno zame), ker ne rabim bit manekenka, ma tko vsaj na enih 70 bi blo pa lepo pridet, ane? Mislite, da je to dokaj realno al si delam iluzije? Sicer pravijo, da je vse mogoče, če se hoče, ampak vseeno. Sm rekla, da ne bi rada bla pol kej razočarana. Tako da ne bom kej prepogosto hodla na vago, da mi ne bo že na začetku zbilo moralo. Je pa lepo, da nas je več tuki, si bomo lahko dajale korajžo...
|
|
|
|