taška30 -> RE: moje mere pred začetkom hujšanja (4.1.2006 20:57:35)
|
Bravo Cipresa![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Lahko si ful ponosna nase. Pa ne zato, ker si toliko shujšala (no, seveda tudi malo), predvsem zato, ker si disciplinirana in si težo obdržala. To je najtežji del, čeprav se nam mogoče zdajle ne zdi tako. Jaz nisem imela nikoli velikih problemov s težo, čeprav sem nagnjena k prenažiranju (požrem tolk makaronov, da mi je fajn slabo) in sem obsedena s čokolado (tudi 700g nutela je že šla v enmu popoldnevu), ampak sem se vedno tapravi čas zabrzdala, recimo takrat ko sem pridobila 2-3 kile, pa hlače so me začele tiščat. Pa sem užgala sadni dan, al pa dva. Pa je šlo nazaj. Ampak zdaj po nosečnosti sem pa padla v en začarani krog in ne morem ven. Sem že parkrat probala sama, pa ni šlo. Pa imam viška manj kot 10kg, ampak vem da brez takšne diete bi se težko izkopala ven. Čeprav praviš, da tiste pod 8kg ne bi smele hujšat s to dieto, jaz vem, da jo rabim, da se mi stvari premaknejo v glavi. Trenutno nisem dovolj močna, da bi se sama kontrolirala z 'manj žri'. Kar se pa telovadbe tiče, imaš pa čisto prav. Sicer s telovadbo (fitnes, aerobika) lahko tudi pridobiš kako kilo, ker so mišice pač težje od špeha, ampak vseeno, lepe postave ne bo brez oblikovanih mišic. Ma, danes sem nekaj filozofsko razpoložena, kar čvekala bi... Pa, pa Taška
|
|
|
|