soncece24
|
No, jaz sem sicer s prejšnje runde hujšaric, mam pa pri 157 cm 65 kg in to PO DIETI! Kolko sem mela prej rajši ne povem, je pa tudi pri meni v planu 2. runda tam nekje spomladi (spliš, ko začneš ti, začnem jaz, ker si taka fajn vzpodbujevalka ). Meni se zdi da po merah, ki ste jih napisale tu nobena ni debela, mogoče je ktera bolj "buckasta" pa še to zaradi nosečnosti. Mojca, ti pa ne pretiravaj, ker tak hudo spet ni, se pa kile hitro naberejo, po sistemu "samo še ta sendvič, pol pa res začnem" vsaj pri meni je vedno tak. Je pa res, da kile, ki si si jih "prijedla" v 3 letih ne grejo dol v treh mesecih, tak da računaj na nekje -15, kar pa bo že in se boš prav super počutla. Vsaj v prejšnji rundi so vse, ki so hujšale po nosečnosti (se pravi, da so se zredile v kratkem času) kg izgubljale ful hitro, meni pa so šli ful počasi dol, ko sem si jih dal časa "prižirala" ŽELIM VAM ČIM VEČ VOLJE IN ČIM MANJ KILOGRAMOV!!!!!!!