eva1
|
Čer! Evo naju, po dolgem času ...kr nekako ne najdem časa(včasih tudi volje), da se spravim k pisanju...no ampak ni kaj morem izkoristit še zadnje trenutke...oz., čas nas že dobro preganja ! Liam- za prve korake! Špacka- po tem cepjenju pride reakcija šele 8-14 dni po cepljnju, vsaj tako je nam zdravnica rekla! Pride pa v obliki vročine, lahko se pojavijo odtekla bezgavče, vrat, izpuščaji podobni noricam...ob hujših oblikah je potrebno otroka peljati h zdravniku! Tudi mi smo imeli pregled in cepljenjem pred vrtcem-velik je 79cm, pa težek cca. 10kg(smo se tehtali kar v plenici in bodiju+žabice, pa je bilo 10.300), tako da je že res ornk pobalinček! Jutri pa začnemo z vrtcem-mi je kr hudo, kr ne vem, kako bo kar naenkrat brez Lukca ...pa lih zdej, k se mi zdi da je tašn sonček in dobrovoljček, pa taka tiškalica moja ...no ampak po prvih vtisih vzgojiteljic, lahko rečem da gre v dobre roke, so bile zelo prijazne! Pa tudi Luka ni ravno občutljiv če gre za kašno urco v varstvo h komu-ponavadi še poštudira ne , da me ni...samo zdaj bo to res kr mal več, kt samo 2 uri...no bomo videli, bom poročala kako bo! Čas se nam pa že res izteka-groza, kako gre hitro okoli, vsak dan, vsak teden...še malo, pa bojo tudi naši upihnili 1 svečko ... No še moji odgovori: 1. Z žlico ne je nič sam, je pa sam sadje na koške narezano, ali pa kruh in salamo...tako kar lahko v roko prime...z žlico raje ne poskušam, ker bo več po stropu, kot v ustah! Sej je še čas! 2.Nimamo! 3. ponavadi 2x-dopoldne od 1,5 -2.5 ure, popoldan za kašne pol ure-1h! 4. ne uporabljamo! 5. ko je bil res tisti hudi mraz, nismo hodli ven, sedaj pri "nuli", pa ga obleče v žabice, termo trenerkica, bundica, pa v dekco ga zavijem, pa je vedno topel k pridemo! Ja pa šal(čez pol obraza), pa kapa, rokavičke... 6. zaenkrat dobro, prehlad se je pozdravil, samo me melo skrbi sedaj zaradi vrtca, so nas že obvestili da so rota virusi in prehladi, angine na pohodu ! Rainbow-upam, da se vam bo spanje kmalu izboljšalo, pa da bo tudi Enja spala k ponoči! Suzi-ja prosim za geslo, sem že s starim želela odpteti pa ni šlo! Jaz sem tudi naredila album, nekaj slikic od Lukca in Tiana( od anitav)-če katero zanima geslo, naj piše privat! Drugače pa naš sonček sam še ne hodi, ampak pomoje po kmalu...kaj vem, bomo vidli, po vseh štirih pa ga komej dohajaš...tak divjak je...zadnjič k sva imela na obisku Tiana in Anito, sta se mala dva kr cufala za igračke, kr nisem pričakovala, da so že tako majhni lahko taki razgrajači-Luka ga je kr neki mahal, pa cukal, vse kar je Tian imel v rokah mu je hotel uzet...lupm mali, se je videlo da je na svojem teritoriju ! Ampak sta bila pa tako luštna...komej čakam, da bomo imeli 2 razgrajača! Tko je blo fajn, k sta se igrala, pa en drugem kekse kradla ...res šikana pobčka ni kaj! No tako, se javim še kaj...in se beremo! Nočko in mirno noč!
|