rainbow
|
Hojla! Upam, da mi tokrat le uspe kaj napisat, kljub Enji v naročju Skaana in ostale, hvala za lepe misli in podporo v naših nenehnih zimskih boleznih, ampak smo še kar naprej bubani; najbolj mami , takoj nato Enja, Lia pa še kašlja in vodica ji teče z noska, da je še sploh ne morem dat v vrtec. Tečno pa ji je že taaakkk doma, skozi bi Nodija gledala, pa težko jo že obvladujem v njeni trmi, da sem grozno slabe volje. Enja pa bi se samo cartala, tak da vse skuoaj prav obupno zgleda No, ne bom več jamrala. Bo že bolje. Špacka, se mi zdi, da to s copati ni najboljša ideja, posebej če jih otrok ne mara in zaradi tega trpi njegovo gibanje; ne vem, zakaj bi morali v vrtcu nosit copate, naša Lia ima zokne. S komerkoli se pogovarjam in v vsej literaturi svetujejo čim bolj proste nogice, torej v zoknih, da se razvijajo otrokovi podplatki in da otrok razvija čut za ravnotežje itd, posebej, ko se uči hodit. Jaz bi v vrtcu vztrajala na zoknih, v čem je te finta copat, ne vem. Jaz še Enji sploh nisem nič tršega na noge dala in ji tudi ne mislim, sploh ne za doma. Čevlej pa , ko bo že sama stopicala. Skaana - tema dojenje: midve se še veselo dojiva podnevi in ponoči, še posebej ko je toliko bolna, poleg tega se zelo rada doji, dude noče, tako da se mi zdi, da se bova dojile do drugega leta. pa to se mi je vedno zdelo tak hecno, pa kaj češ, silit otroka ne moreš nič. Sem jo parkrat hotela pripraviti, da bi zaspala brez zize, v postelji, pa je bila živa groza. Jokala je tak, kot da se ji podira svet. Tak da če imate glede tega kak nasvet, na dan z njim. Drugače pa se bom kar vdala v resničnost, saj bo hitro zrastla in prerasla to, upam Vprašanje: kaj vam že vsi jedo po koščkih hrano??? Ali še miksate oziroma pretlačite?? Mi še kar nismo napredovali glede tega; malo je že lahko bolj grobo, o koščkih pa samo še sanjamo. Ok, moja druga senca me zahteva, grem! Ve pa uživajte in bodite zdravi!