rainbow
|
Ojla, ženske! Skratka, sem doma, in jutri še tudi, ker je naša Enjika tudi virozna. Mora bit doma cel teden. Tokrat bo pa njo hujše vdarilo, se mi zdi. Ali pa ne, bomo videli. Sem upala, da ne bo dobila od Lije, pa sem se zmotila. Sem pa dobila zanimivo informacijo od zdr. in sicer, da je že gripa (predvsem v našem vrtcu in šoli), in sem jo vprašala, katera, in je rekla, da ne delajo brisov, ker je oboje blaga oblika. Tak da zdaj sploh ne bomo vedeli, če imamo prašičjo ali ne. Malo heca Joj, Ugi, saj vem, da boš kmalu rodila, oprosti, ker te nič ne vprašam, kako si Se nismo nič videli, pa mi kar uide. Koliko še do dneva d? Približno, no Glede naš bodoče hiše , zdaj se finalizira plan kuhinje, pa mi povejte malo za kake koristne finte v kuhinji. Ko sva midva opremljala to stanovanje, sva bila prostorsko zelo omejena, zdaj pa nisva, ampak ne bi rada, da mi kakšna relativno pomembna zadeva ne uide. Odočila sva se tudi, da bova imela shrambo, ker ne bomo imeli kleti. Neke stvari sva tudi še spreminjala, tako da bo kmalu res čas, da obiščeva projektante. Grem še malo raziskovat, punci gledata risanke, moja pridna mama je šla k šivilji po moje hlače, pa za sredo in četrtek smo jo najeli za babi servis Kako lepo vreme je, mi pa moramo danes bit noter Vi pa vsi uživajte v sončnih žarkih