|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Teža trebuha
2.1.2006 12:33:58   
ribica.
POzdrave vsem!

Sem v 25. tednu druge nosečnosti in imam zelo težek trebuh. Zjutraj ko vstanem je še ok, potem pa kmalu nič več ne morem, ker imam trebuh tako težek in napet, da mi paše samo še ležanje al pa zlo zleknjeno sedenje. Ne morem si predstavljat kako bom sploh še zdržala naslednje štiri mesece, ko se bo vse skupaj samo še stropnjevalo. V prvi nosečnosti nisem bila tako utrujena niti ko sem bila že čez rok. Zdaj pa mi že ob desetih dopoldne zmanjka vse energije. Trebuh je pa tud nekje okrog 95 cm. Konkreten. A se vem tud dogaja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Teža trebuha
2.1.2006 15:08:28   
KMALU

jaz sem skoraj dopolnila 25 teden in imam ogromen trebuh.. Vcasih kar vstata morem- se moram na enostran prevalit, da se lahko dvignem ali pa me moj dragi za roke vlece... user posted image
Sem pa tudi jaz ze malo razmisljala kako bo to zgledalo kasneje, ce se bo tako nadaljevalo... Zadnji mesec bo pac bolj lezec- ne morem nic...
So mi pa rekli, da lahko tudi prej rodim, ce je malo tako velik oz ce imas tak trebuh.. To bi meni kar ustrezalo- kaksna dva tedna pred rokom... user posted image

Imam pa kolegico, ki do 7 meseca sploh ni imela trebuha... to je odvisno...

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Teža trebuha
2.1.2006 21:37:43   
bobek05
Kot si sama že večkrat slišala, so si nosečnosti med sabo blazno različne (celo pri isti ženski)... Zdaj te je pač doletela ta "nadloga"... Evo za primerjavo - večina ljudi, ki me je videla FEBRUARJA (lani) je menila, da bom rodila čez kakšen mesec, rok pa sem imela JULIJA!!! Sem ti menda vse povedala... Moj končni obseg trebuha 125cm (sem pa rodila 17 dni pred PDP)...

Glej, če ti ne paše hodit, počivaj... Razgibavanje je pomembno, vendar se ne naprezaj.. Nosiš mogoče bolj nizko? So ti na morfologiji kaj omenjali, da bi otrok lahko bil večji (in posledično tudi težji)? Baje, da je drugi otrok obilčajno težji od prvega (ni pa nujno), brce so bolj močne (ima več prostora za gibanje) in porod je lažji...

Mogoče ti bo teža trebuha res malce otežila nosečnost, ampak še vedno je nosečnost - TVOJA nosečnost, tvoj otroček, ki v tebi raste, zato se probaj čim več sprostiti, uživaj, sanjaj o svojem sončku, poslušaj glasbo, ki ti je všeč in poležavaj (kolikor se pač da)... Če si v službi (pa tudi če nisi) večkrat na dan sedi in sede ali leže ragibavaj noge in roke, da se boš dovolj gibala, vsekakor pa ti priporočam, da počivaj če ti tako paše... Poslušaj svoje telo...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?